Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
идёт обсуждение о возможности платить напрямую с карты ФОПа (даже без кешбека)
А учитываешь этот момент?

ДПС сказав(ла):
Підприємець може використовувати грошові кошти з розрахункового підприємницького рахунку як для підприємницької діяльності, так і для власних потреб. Однак, відповідно до Інструкції про відкриття та закриття рахунків клієнтів банків за поточними рахунками в національній валюті ФОП, здійснюються всі види РКО, крім операцій, пов'язаних із власними потребами. Ці особи після сплати податків, зборів та інших платежів, передбачених законом, мають право перерахувати кошти з таких рахунків на власні поточні рахунки, відкриті для власних потреб.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
@ПотапаПапа, ти ж бачиш можливості там, де інші їх не бачить.
Хочу уточнить одну вещь (сорянчик за небольшой офтоп). За всё свою жизнь я НИРАЗУ не увидел возможностей там, где другие их не видят. Буквально ВСЕ случаи (100% в мтаематическом выражении) - это всегда было после подсказки других людей.
Кредитки? торговый по кетчупам в 1999году кажсиь тупо подсадил (на неё откат наливали мой)
Бонусы? Статья в инете про бонусных хакеров в сша.
Кешбеки? Умные люди с финансов.
недвига? тот же ресурс.
Двухсимочные телефоны? Рэд
Как винду поставить?Макс
Роутер? ещё несколько человек
Базу запилить? ваще пришёл чувак (румын) и тупо навязал свои услуги. Я уже шесть лет пользуюсь.
так что не надо меня не только демонизировать, но и идеализировать. 🤦‍♂️
Вот в данный кокрентный момент времени, в этой теме, я снова рою
Post automatically merged:

идёт обсуждение о возможности платить напрямую с карты ФОПа (даже без кешбека)
А учитываешь этот момент?

ДПС сказав(ла):
Підприємець може використовувати грошові кошти з розрахункового підприємницького рахунку як для підприємницької діяльності, так і для власних потреб. Однак, відповідно до Інструкції про відкриття та закриття рахунків клієнтів банків за поточними рахунками в національній валюті ФОП, здійснюються всі види РКО, крім операцій, пов'язаних із власними потребами. Ці особи після сплати податків, зборів та інших платежів, передбачених законом, мають право перерахувати кошти з таких рахунків на власні поточні рахунки, відкриті для власних потреб.
конечно. Я ведь планирую оплачивать не власни потребы, а товар на фирме. Всё законно.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
ПотапаПапа,
тоді я помилився з висновком, вибачай. В мене досвід інший - звертався до професіоналів, а висновки отримував, м'яко кажучи, ліпше і не звертався.

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
ПотапаПапа, есть еще не очень очевидный и не для всех лайфхак, если мало кешбека 500 грн.
Можно оформить премиальную карту в Моно и получать не кешбек, а мили.
Клієнт отримує милі за операції оплати товарів і послуг за карткою. Не потрібно вибирати категорії, милі нараховуються на всі торгові операції
Нарахування миль відбувається з розрахунку — 20 миль за кожні 1 000 грн у чеку. МАКСИМАЛЬНА СУМА НАКОПИЧЕННЯ НА МІСЯЦЬ — 20 000 МИЛЬ

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
ПотапаПапа, есть еще не очень очевидный и не для всех лайфхак, если мало кешбека 500 грн.
Клієнт отримує милі за операції оплати товарів і послуг за карткою. Не потрібно вибирати категорії, милі нараховуються на всі торгові операції
Нарахування миль відбувається з розрахунку — 20 миль за кожні 1 000 грн у чеку. МАКСИМАЛЬНА СУМА НАКОПИЧЕННЯ НА МІСЯЦЬ — 20 000 МИЛЬ
вот так вот и получаются потом темы :)

Місто
Днепр
вот так вот и получаются потом темы :)
Только нужно учитывать, что за возможность получать 20 миль за 1000 грн нужно сразу заплатить 2000 грн, а потом платить 500 грн в месяц (ну или 500 грн сразу и 250 грн ежемесячно за возможность получать 15 миль за 1000 грн). Кроме того, как выше уже написали накопления и возврат идут кратно 1000 грн только округление в разные стороны - за 999,99 грн дадут 0 миль, а за трату 1000,01 грн возьмут 2000 миль.

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
за возможность получать 20 миль за 1000 грн нужно сразу заплатить 2000 грн, а потом платить 500 грн в месяц (ну или 500 грн сразу и 250 грн ежемесячно за возможность получать 15 миль за 1000 грн
Думаю, что обороты Папы покроют эти потери с лихвой, на кону-то 20 тыс грн милями и 500 грн - это приемлемо.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
да хватит уже нагнетать... Нет тут никаких таких оборотов! 🤦‍♂️
Меня просто ПУМБ задрал и я хотел перевести фопок на нормальную банку.

• Like
Реакції: drmz

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Місто
Denver
Кстати, милями таки пользуюсь, и за время карантинов они довольно хорошо накопились. Теперь и правда есть хороший запас по авиабилетам. Летаю по Украине тоже, потому что поезд стоит денег, а самолёт — миль :)

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
У фільтрах виписки з'явились нові пункти.
1634914579256.png
Якісь нові продукти скоро? :unsure:

• Like
Реакції: webb

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
  • Wow
Реакції: idea

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Вот так:

Вкладення

• Screenshot_2021-10-22-18-37-55-651_com.ftband.mono.jpg
    Screenshot_2021-10-22-18-37-55-651_com.ftband.mono.jpg
    149.2 КБ · Перегляди: 129
Місто
Украина, г. Киев
Готовится украинский аналог сервиса долевой оплаты (buy-now-pay-later)
Как это работает? Я что-то купил, но могу заплатить через месяц? Берут ли процент? Сжигается ли кредитный лимит?

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
У фільтрах виписки з'явились нові пункти.
Якісь нові продукти скоро? :unsure:
Готовится украинский аналог сервиса долевой оплаты (buy-now-pay-later)
У прома есть подобный сервис: https://prom.ua/ua/sc/oplata-zgodom

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Зверху