Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Багато валют в списку?
Я банальну Молдавську Лею не бачу.
Список валют і курс за конкретною варто запитувати у банку. Та і навіть якщо тупо взяти курси візи і мк у парі грн/лея там різниця 0.4% - то ніщо.

Місто
Днепр
Ведь конвертация идёт через валюту платёжной системы. Для Visa это доллар, для Mastercard евро (в Европе).
Це стара байка, яка давно не діє у 99% випадків. Якщо валюта не супер екзотична, то усі конвертації ідуть просто по курсу банку незалежно від платіжної системи.
Ага, именно так, но при этом к супер экзотическими валютами в основном относятся все, кроме доллара и евро, а в некоторых банках к ним относятся даже евро. :)

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Багато валют в списку?
Я банальну Молдавську Лею не бачу.
Румунського лея також немає, щоб от просто зараз взяти то подивитися. Але коли я був у Румунії - курс у додатку світився (не після покупки у подробицях про списання, а саме в розділі "Курси")

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Румунського лея також немає, щоб от просто зараз взяти то подивитися. Але коли я був у Румунії - курс у додатку світився (не після покупки у подробицях про списання, а саме в розділі "Курси")
оно давно по геолокации подтягивает курсы валют менепопулятрных "экзотических" стран

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Я вірно зрозумів, тепер "Оплата частинами" буде працювати в тому ж форматі, що й в довоєнний час?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
в чем была лозейка? что можно было грейс обновить или о чем речь?
В том что раньше Шмонька нас нахлобучивала через лозейку, а не мы ее. А теперь в связи с тем что активизировались конкуренты, в тч Альфа возобновила рассрочки в магазинах партнерах, еще и список партнеров расширила, пришлось и Шмоньке что-то делать

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
А у меня нет такого сообщения о рассрочках без комиссии за кредитные... Не для всех "скасували" что ли :unsure:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
LarSia, новые тарифы с 14 июля введены в действие. Только не нашёл какой пункт там отвечает по списанию рассрочек за кредитные.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Я якось і не помітив як Моно увімкнув задню і знизив курс валют до рівня інших конкурентів.

Місто
Бердичів
Пишу про свій досвід про вивід валюти (USD) з рахунку моно.

В моєму місці можливо зняти лише через А-Банк, в касах закономірно валюти немає, замовити через сапорт моно також не вийде.

Рішення яке знайшов я SWIFT переказ з mono USD картки на digital (для виплат) USD в приваті (робиться через сапорт, вони розкажуть як проходить процедура, можливо робити переказ між своїми рахунками і рахунками родичів)

Далі в приваті в додатку/на сайті є опція замовити валюту на відділення і зняти. Ліміт на день 100 000 грн (в еквіваленті валюти).

В даному випадку моно бере комісію за вихідний SWIFT + 0.5% за поповнення в приваті, але не треба ходити по обмінникам.

Думаю можливо через mono USD -> Revolut -> Privat USD, не пробував і не рахував.

Якщо у когось був досвід то дайте знати.
Підскажіть, то ви зробили переказ? Якщо так, то обійшлося 12дол. + 0.5% від суми зі сторони моно ?

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5

В моєму місці можливо зняти лише через А-Банк, в касах закономірно валюти немає, замовити через сапорт моно також не вийде.

Рішення яке знайшов я SWIFT переказ з mono USD картки на digital (для виплат) USD в приваті (робиться через сапорт, вони розкажуть як проходить процедура, можливо робити переказ між своїми рахунками і рахунками родичів)

Далі в приваті в додатку/на сайті є опція замовити валюту на відділення і зняти. Ліміт на день 100 000 грн (в еквіваленті валюти).

В даному випадку моно бере комісію за вихідний SWIFT + 0.5% за поповнення в приваті, але не треба ходити по обмінникам.

Думаю можливо через mono USD -> Revolut -> Privat USD, не пробував і не рахував.

Підскажіть, то ви зробили переказ? Якщо так, то обійшлося 12дол. + 0.5% від суми зі сторони моно ?

Так, комісію бере в гривні і списує з гривневої чорної картки, додаткової комісії за кредитні кошти немає.

Ось відповідь з підтримки моно:
Комісія за відправку SWIFT з нашого боку становить 12 доларів за курсом НБУ на день фактичної відправки (в гривневому еквіваленті) + 0,5% від суми переказу (в залежності від валюти відправки), але не більше 90 дол. США.

SWIFT-переказ відправляється з ваших валютних карт (доларової або євро-картки), а комісія за переказ списується в еквіваленті з основної гривневої картки по курсу НБУ на момент здійснення переказу.

Місто
Бердичів

Так, комісію бере в гривні і списує з гривневої чорної картки, додаткової комісії за кредитні кошти немає.

Комісія за відправку SWIFT з нашого боку становить 12 доларів за курсом НБУ на день фактичної відправки (в гривневому еквіваленті) + 0,5% від суми переказу (в залежності від валюти відправки), але не більше 90 дол. США.

SWIFT-переказ відправляється з ваших валютних карт (доларової або євро-картки), а комісія за переказ списується в еквіваленті з основної гривневої картки по курсу НБУ на момент здійснення переказу.
Дякую, сьогодні спробував. Гроші на приват зайшли за пару годин :)

Місто
UA
Надмірне цитування: декілька цитат у цитаті

Дякую, сьогодні спробував. Гроші на приват зайшли за пару годин :)
Дуже цікаво, а з абанку на моно долари між своїми рахунками теж вже ходять?

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Дуже цікаво, а з абанку на моно долари між своїми рахунками теж вже ходять?
Як я зрозумів НБУ це і не забороняв. У випадку з моно треба просити про такий переказ через підтримку.

Зверху