Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Напеано, випадковість. Я себе поповнив через сити24, і залетіло буквально за секунди. Я ще чек не встиг побачити на екрані. Потім по повним дружина - і так само миттєво зайшли гроші. В ibox зазвичай зарахування тривало близько хвилини.

Місто
Чернигов
При пополнении карты Моно в кассе А-Банка, уточняют являешься ли их клиентом. А если нет? Не пополнят? У них так как-то отображается эта инфа? Со слов поверили.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Вчора на одному і тому ж сіті24 закидав на алку і моно, то на хамона зайшло одночасно із чеком на екрані, на моно - за 10-15 сек після появи чеку на екрані. По часу то було +/- біля 17:30. Раніше мав затримки по терміналу Ізіпей чи сіті24, коли поповнення робилося 19-20 година вечора.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Поповнив вчора ввечері через Сити24. Це були неприємні півгодини вчорашнього дня, на Айбокс-терміналі гроші заходили миттєво, а тут півгодини десь шастали :(
Судячи з цього, між термналами iBox та City24 зараз немає різниці (як мінімум щодо платежів на Моно). Питання тільки - це тимчасово чи назавжди?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Biktop

Заблокирован
Місто
Винница
Поповнив вчора ввечері через Сити24. Це були неприємні півгодини вчорашнього дня, на Айбокс-терміналі гроші заходили миттєво, а тут півгодини десь шастали :(
Судячи з цього, між термналами iBox та City24 зараз немає різниці (як мінімум щодо платежів на Моно). Питання тільки - це тимчасово чи назавжди?
коли у магазині стоять поряд iBox і city24 поповнялки, то вибираю саме city, бо iBox любить "випльовувати" назад купюри, а "city" споживає все без проблем

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
коли у магазині стоять поряд iBox і city24 поповнялки, то вибираю саме city, бо iBox любить "випльовувати" назад купюри, а "city" споживає все без проблем
Але ж мені здається, що до "проблем" з мережею терміналів iBox у City24 була комісія при поповненні Моно.
Чи я помиляюсь?
Чи Ви не про поповнення Моно, а взагалі?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Зазвичай це вказує на переповнений приймач банкнот, себто тумбу до вас нагодували до країв.
Не погоджусь. У мене iBox якщо плюється на окремі купюри. Може 10 купюр всмоктати без проблем, потім на через одну плюватись і приймати з 10 разу, потім знову 10 без проблем.

ymtek4

Трохи у собі
Місто
ODS
Здається ІзіПей з поповненням на Монобанк всьо. Не хоче поповнювати за номер телефону, просить ввести номер якогось договору.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
А, нє, якщо на окремі, то інший прікол. Стикався, що старі 200-ки бере, а нові непожмакані - не йдуть.

От якщо з першої не іде, причому номінал може бути різний (типово по 200 і 500 танкую, рідше 1к), пробуєш чотири положення, міняєш купюру, міняєш номінал - і не приймає, то - "перегодований".

Я зазвичай не парюся, якщо з 4-5 спроб не пішло, забиваю на айбокс іду до сіті24 чи ізіпей, і танкую на хамона, а звідтам вже пуш на моньку.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
От якщо з першої не іде, причому номінал може бути різний (типово по 200 і 500 танкую, рідше 1к), пробуєш чотири положення, міняєш купюру, міняєш номінал - і не приймає, то - "перегодований".
Згоден з цим, теж це помічав. Але було таке що стояло 2 ібокса поряд, я пробував в такий як ви описуєте кинути гроші, перші 2 п'ятсотки виплюнув і я одразу зрозумів що і як, і став в чергу до іншого ібокса поряд. Я стояв в черзі за жінкою досить довго, може хв 15-20, і за цей час до першого ібокса підходили люди і у них теж не приймались великі купюри.

Але через хвилин 20 відбулось ніби оновлення ібокса, на секунду-дві екран блимнув, ніби якесь перезавантаження програми. І потім як прийшла людина він вже почав нормально "хавати" гроші, після цієї людини вже я підійшов і він нормально все схавав.

Тому є таке я собі придумав що вони якось ставлять таймер коли його пробують дуже сильно кормити щоб відігнати таких людей в інші ібокси поряд (чи фіг його знає, просто у них такі баги)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Місто
Ukraine, Odessa
А если нет? Не пополнят?
Ну до какой-то суммы должны пополнить без проблем, потом надо идентифицировать отправителя и проще, если клиент их банка.
Сомнительно. Они в любом случае должны идентифицировать платежи от 5000. Или кто-то всерьёз рассчитывает, что идентификации не будет, если просто сказать, что платёж от клиента А-банка, а на самом деле нет? Поверят на слово?
Так что это простая обязаловка по привлечению клиентов. А факт необходимости идентификации они и так видят, не имеет значения клиент или нет.

Biktop

Заблокирован
Місто
Винница
Але ж мені здається, що до "проблем" з мережею терміналів iBox у City24 була комісія при поповненні Моно.
Чи я помиляюсь?
Чи Ви не про поповнення Моно, а взагалі?
комісія за поповнення Моно дійсно була, але зараз іі зняли. І там і там без комісії можна поповнювати

Зверху