Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Багато зняли? Був кред. ліміт? Якщо був, моно на час перевірок скасував комісію? Я щось не сумніваюсь що мастеркард поверне гроші після перевірки, просто пройде може місяць якщо не більше.
Кредитний ліміт був 20000 гривень, зняли трошки менше 2000 гривень. За скасування комісії (якої?) я не в курсі. Терміни повернення грошей взагалі не цікаві, я цією карткою з березня не користуюсь.
Я бы вернул эти 2к, а уже потом тягался. Они потом процентами так могут накрутить, что долг 2к покажется медом

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
чи може бути проблема в гугл пеї на китайському телефоні?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Хмельницький
"Відхиляти платежі, якщо країна не збігається" на зараз перемикач зліва сірий. Це буде відхиляти чи треба перевести бігунок вправо (стає зеленим)?

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Я бы вернул эти 2к, а уже потом тягался. Они потом процентами так могут накрутить, что долг 2к покажется медом
Ещё и кредитную историю могут испортить, если всё сильно затянется. Может быть актуально, если есть использование кредитных продуктов в других банках.

Так картка ж заблокована.
Блок же вроде только на расходные операции ставится. Приход на счёт это уже другая история.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ещё и кредитную историю могут испортить, если всё сильно затянется. Может быть актуально, если есть использование кредитных продуктов в других банках.
Ну в мене ще є час до кінця вересня, подивимся, куда крива вивезе;)

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
"Відхиляти платежі, якщо країна не збігається" на зараз перемикач зліва сірий. Це буде відхиляти чи треба перевести бігунок вправо (стає зеленим)?
второе
Але у мене на беті він з раніше включеного став виключеним і вже не хоче включатися(

Місто
Хмельницький
второе
От диво дивне -- пересуваю вправо, стає зеленим. Повертаюся на попередню сторінку. Знову захожу в "Налаштування безпеки" і вуаля -- знову бігунок зліва сірий. І так декілька разів. І що робити?

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
alibob, я вже зрозумів. Без надання дозволу Моно на доступ к геоданим перемикач перестає працювати та після включення зразу вимикається без будь-яких попереджень.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
По картці включені всі заборони на оплату в інтернеті, в іншій державі, ввімкнений динамічний CVV код і толку з того? Вчора о 2.54 ранку якась гидота скомуніздила гроші з моєї картки.
Скоріше за все списання пройшло через платіжну систему, тобто в офлайн (без авторизації платежу на стороні банку).

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
списання пройшло через платіжну систему, тобто в офлайн
Тоді такий платіж банк легко скасує через МПС. Десь недавно писали, що коли не задіяний механізм 3DS, відповідальність на торговій точці, а коли задіяний - на банку.

Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32

Вкладення

• 65F461EB-4B88-4FE5-B623-713C49922256.png
    65F461EB-4B88-4FE5-B623-713C49922256.png
    971.7 КБ · Перегляди: 93
Зверху