Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
А для ФОПів безкомісійний переказ USD ФОП ➡️ USD ФО (як було з 2020 - через продаж+купівлю за однаковим курсом) не відновили :sad:
А цей ліміт 50_000 хіба стосується онлайн купівлі валюти?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Харків
Ліміт оновлюється першого числа? Тобто, можна купити в еквіваленті 50к 31.08 та в еквіваленті 50к 01.09?

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Сьогодні монобанк підсунув мені свинню, обмежив користування кредитними коштами хз з якої причини. При чому ніколи не було просрочки і тому подібного, завжди тримав свої гроші на картці.

Вкладення

• IMG_0671.png
    IMG_0671.png
    187.3 КБ · Перегляди: 133
  • IMG_0673.jpeg
    IMG_0673.jpeg
    468.3 КБ · Перегляди: 129

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
завжди тримав свої гроші на картці
може тому, що не користувалися КЛ, банк вирішив, що він і не потрібний?
Та іноді користувався коли треба було. Ось нещодавно частина моїх коштів, частина кредитних.

Вкладення

• IMG_0674.png
    IMG_0674.png
    161.8 КБ · Перегляди: 69
Місто
Харьков

Так ніби не забрав ліміт, а "обмежив" і не дав виконати операцію.
Згоден з підтримкою - клієнт мав інші очікування, а саме, що його не прокинуть у відповідальний момент

• Like
Реакції: Doza

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15

Так ніби не забрав ліміт, а "обмежив" і не дав виконати операцію.
Згоден з підтримкою - клієнт мав інші очікування, а саме, що його не прокинуть у відповідальний момент
отож, перейду на інший банк.

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Сьогодні монобанк підсунув мені свинню, обмежив користування кредитними коштами хз з якої причини. При чому ніколи не було просрочки і тому подібного, завжди тримав свої гроші на картці.
Це було переведення коштів? Банки таке не люблять.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Це було переведення коштів? Банки таке не люблять.
Оплачував розетку. А так іноді переводив з карти на карту, в невеликих сумах, всякі там поповнення анок, трохи покупок за кордоном, нічого незвичного. Якщо переводив кошти, то тільки свої.
Post automatically merged:

Сьогодні монобанк підсунув мені свинню
Користування фін компаніями не дуже для скорингового балу, тому скоріше за все вам і обмежили кредліміт
це оплата в точці видачі розетка.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Много лет пользуюсь двумя банками - Приват и ПУМБ. Сейчас появилось желание перейти с Привата на Моно. Интересуют некоторые нюансы, подскажите пожалуйста:

1) Нужна дебетовая карта (не кредитка). Я правильно понял, что по умолчанию открывается черная карта, оформить только белую карту нельзя?
2) При оформлении карты можно выбрать желаемую платежную систему? Если нет, то какую обычно открывают или рандом?
3) По основным условиям я правильно понял: бесплатное обслуживание, бесплатные переводы на карты Моно и карты других украинских банков, пополнение мобильного, оплата комуналки, кешбек до 20% (на 2 категории). Из платного только снятие наличных в банкоматах (0,9% собственных средств)?
4) При оформлении в приложении открывается виртуальная карта. Получить пластиковую можно только в точках выдачи или также можно заказать доставку на НП? Выпуск физической карты стоит 100 грн, при выборе доставки на НП, стоимость доставки тоже платная?
5) После получения пластиковой карты, она привязывается к счету виртуальной, а виртуальная блокируется или добавляется второй, дублируется баланс (как в ПУМБе)?
6) Чтобы не оформлять виртуалку можно сразу купить пластиковую карту в магазине (или сейчас уже не продают)? Имею в виду обычную черную карту (не АТБ).
7) Есть друг - клиент банка, я могу оформить карту по его реферальной ссылке, в таком случае мы оба получим по 50 грн?
8) Вообще стоит пользоваться данным банком, у него есть какие-либо существенные плюсы или минусы среди других украинских банков (например, Привата). Заметил, 90% студентов, молодежи использует именно его, интересно почему (кто знает напишите)?
Заранее спасибо!

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Нужна дебетовая карта (не кредитка).
Чорна також може бути як дебетка, без кредліму.
Заметил, 90% студентов, молодежи использует именно его, интересно почему (кто знает напишите)?
Застосунок моно простіше, не дуже перевантажений сторонніми послугами, інтуітивно зрозумілий, тарифи прості.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
vlady, приват я би не закривав, бо ЕЦП. Рефка є, дадуть бонус обом. Плюси бо малі і зрозумілі комісії, безкоштовний р2р. Популярний бо посиділи в барі і можна розділити рахунок або швидко перекинути свою частину чека через контактну книгу.

Я думаю це ехо минулого успіху моно, вони наче дали перші "чесний" кешбек з вибором категорій. Тому зараз багато мають там рахунок, по факту як я розумію інші банки зараз сильно підтягнулись, той же сільпо швидко зробив дуже схоже на моно (малі комісії, безплатний р2р і СЕП, а у моно сеп з комісією), а-банк пішов в інтеграції з торговими мережами (а моно вже за ним).

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Много лет пользуюсь двумя банками - Приват и ПУМБ. Сейчас появилось желание перейти с Привата на Моно. Интересуют некоторые нюансы, подскажите пожалуйста:

1) Нужна дебетовая карта (не кредитка). Я правильно понял, что по умолчанию открывается черная карта, оформить только белую карту нельзя?
2) При оформлении карты можно выбрать желаемую платежную систему? Если нет, то какую обычно открывают или рандом?
3) По основным условиям я правильно понял: бесплатное обслуживание, бесплатные переводы на карты Моно и карты других украинских банков, пополнение мобильного, оплата комуналки, кешбек до 20% (на 2 категории). Из платного только снятие наличных в банкоматах (0,9% собственных средств)?
4) При оформлении в приложении открывается виртуальная карта. Получить пластиковую можно только в точках выдачи или также можно заказать доставку на НП? Выпуск физической карты стоит 100 грн, при выборе доставки на НП, стоимость доставки тоже платная?
5) После получения пластиковой карты, она привязывается к счету виртуальной, а виртуальная блокируется или добавляется второй, дублируется баланс (как в ПУМБе)?
6) Чтобы не оформлять виртуалку можно сразу купить пластиковую карту в магазине (или сейчас уже не продают)? Имею в виду обычную черную карту (не АТБ).
7) Есть друг - клиент банка, я могу оформить карту по его реферальной ссылке, в таком случае мы оба получим по 50 грн?
8) Вообще стоит пользоваться данным банком, у него есть какие-либо существенные плюсы или минусы среди других украинских банков (например, Привата). Заметил, 90% студентов, молодежи использует именно его, интересно почему (кто знает напишите)?
Заранее спасибо!
9) Карту Моно можно привязать по умолчанию для переводов по номеру телефона из других банков?

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев

Заранее спасибо!
9) Карту Моно можно привязать по умолчанию для переводов по номеру телефона из других банков?
3. Верно, КБ еще есть на партнерку.
4. Выпуск 100 грн, доставка 0.
5. Второй не добавляется. Второй мб белая. Ее можно выпустить физической, а черную оставить виртуальной. При этом черная и белая мб разных ПС.
6. Видел пакеты моно в Новусе.
7. Да
9. Нет

Зверху