Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Т.е это не полноценная карта а костыль? Т.е. нельзя закрыть чёрную и пользоватся только АТБ.
Нельзя. Не был клиентом банка, купил пластиковую карту АТБ, после регистрации/верификации и активации АТБ карты, заметил, что также открылась и виртуальная черная.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Т.е. нельзя закрыть чёрную и пользоватся только АТБ.
Чим тобі чорна заважає? Можна користуватися АТБ-шною без закриття чорної.

По суті, Приватбанківська модель, коли поняття рахунку підмінили на поняття картка, призводить до хибного розуміння фінансової моделі.
По суті, у вас є кредитний рахунок, за замовчуванням до якого випускають чорну картку, і до цього самого рахунку випускають ще одну картку, кобренд-АТБ. Тобто основою є кредитний рахунок, до якого можна випустити багато карток. І називати їх можна як завгодно - чорна, коричнева, АТБ, ...
Якщо вона одна, то вона не заважає, а якщо ще десяток в гаманці і кілька віртуалок, то плутаєшся.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Ну я так понимаю черную можно припрятать и атбшной картой можно и в др. местах платить? Кешбек так же капает?

Місто
Хмельницький
От термін дії чорної скоро закінчиться. АТБ до 2028. Перевипускати чорну не збираюся. Що буде? Зникне і залишиться одна АТБ?

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Перевипускати чорну не збираюся
А чому б не перевипустити віртуальну чорну?
В мене закінчиться через рік, але збираюся перевипустити віртуальну системи Mastercard задля прив'язки її до браслету Xiaomi, а також отримування балів від МС в колі фортуни додатку Сільпо.

Місто
Хмельницький
А чому б не перевипустити віртуальну чорну?
Ок, зміню: "якщо не перевипущу чорну, то вона зникне чи банк сам перевипустить?"

Тобто буде надалі висіти прострочена якщо сам не закрию?

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Ок, зміню: "якщо не перевипущу чорну, то вона зникне чи банк сам перевипустить?"

Тобто буде надалі висіти прострочена якщо сам не закрию?
Ніхто не знає.
Бо найперший випуск карток був терміном дії до 04/24.
Тобто на зараз ще немає карток, у яких би закінчився термін дії.

Місто
Хмельницький
Ну про "скоро" я загнув. В мене також навесні наступного року. Щодо питання про існування тільки АТБ без чорної -- мабуть 50/50. Побачимо.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
найперший випуск карток був терміном дії до 04/24.
Доречі, цікаве спостереження.
Тільки що глянув, придбав білу картку десь восени 2020-го і термін її дії до 09/24. Тобто 4- роки.

Натомість минулого року замінив чорну десь в травні з причини відвалу NFC і її термін до 08/29
Тобто 7+ років.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
візи ж довше наче живуть, нє?
Поняття не маю, в мене і біла і перша чорна була і їй на заміну є МС.

P S. Бачу що з візами якраз навпаки!
Тиждень тому придбаний пластик VISA АТБ має термін др 09/28, що є 5 років.

Останнє редагування:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Срок действия карточек может быть продлён банком .

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Поки народ шаленіє від АТБ картки, раптово виявив новий розділ, коли з головного екрану свайпнув вправо: раніше там були ачівки кружечками, тепер якісь аватарки, та ще і кілька різних закладок. Шо ся робе?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
LiquidStrm, воно ?

[ Фото ]
Сьогодні в мене днюха!

А в день народження заведено дарувати подарунки.

Дарую:

🎁 У мене є бригада ЗСУ, якою я допомагаю – 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха. Так, вони також «Моно», а отже, ми з ними певним чином родичі. Втім, вони – справжні Герої, що стоять на захисті в найгарячіших місцях.

Дарую бригаді 5 мільйонів гривень на різні ніштяки, щоб зробити боляче, самі знаєте кому.

🎁 Наша команда працювала цілий рік над сюрпризом, і ось він готовий…

У Монобанку завжди був Кіт.
Так от тепер він буде в кожного з вас!

Кожен клієнт отримає власного персонажа — Кота, якого потрібно вдягнути. Це може бути стильний капелюх, круті окуляри або навіть унікальна шкіра. Але зробити це не так і просто. Щоб отримати одяг, треба виконувати якісь завдання.

Стильного Кота можно буде поставити собі на Аватар в mono, показати в соцмережах або просто заходити та милуватись.

Це буде ніби «Аватар: шлях Кота»;)

Надалі ми оновлюватимемо колекцію, щоб ви могли ще точніше проявити себе в образі Кота.

Колекціонери Нагород, про вас ми теж не забули — по-перше, здобуті досягненя зберігаються в профілі, а по-друге, за деякі з них ви одразу отримаєте цікаві речі.

А такий прикид Кота як на фото, поки що є тільки у мене і його буду роздавати, коли придумаю за які заслуги;)

Коротше, одягаємо Кота – скоро зима і він мерзне.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Во дурогон - которому "Всьо mono"... :nark:
За пять лямов - канешна респект, ну а насчет кота хз... возможно кому то и зайдет :zek:

Зверху