Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Комусь вдалося оновити фізичну чорну картку Моно безкоштовно? За перевипуск по закінченню терміну дії все одно потрібно платити 100 грн?
Шукав варіант купити чорну за 50 грн (ембосованість не потрібна), але ніде не знайшов, схоже, що вони зникли з продажу.
Картка АТБ вже є)
Харьков - карты по 50 грн (Чёрная) магазины Киевстар, Лайф, Алло и т.п.. Купил - оплатил картой, активация через приложение МОНО, 50 грн сразу появились на Основном Балансе.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Тара, там я так понимаю проблема в том что партнеры по партнерскому кэшбеку дают перечень конкретных терминалов, которые под акцию окэшбечиваются. В самих аптеках бывает по нескольку терминалов разных банков, которые партнеры банально могут забыть (или даже не знать что там они есть). Правда моня в этом смысле лоялен довольно и если на чеке есть "копейка" могут и окэшбечить - вероятность высока. В похожей ситуации по другой партнерке - мне доначислили кэшбек - правдо давно - еще до войны. Но сама проблема именно в том что написал выше - не все терминалы даются моне - ведь их (терминалы) моня отличает не по надписям на чеке а именно по их рег.кодам

Місто
București-Запорожье
там я так понимаю проблема в том что партнеры по партнерскому кэшбеку дают перечень конкретных терминалов, которые под акцию окэшбечиваются. В самих аптеках бывает по нескольку терминалов разных банков, которые партнеры банально могут забыть (или даже не знать что там они есть).
В некоторых аптеках могут быть терминалы даже на разные юр.особы. Встретил такое в одной мелкой аптеке, пробили от имени другой юр.особы (не той, что на вывеске) :D

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Disok, у мене саме копійка.
Гудзак, Ніт, саме копійка, не франшиза

Flamingo, відіслав їм чек, чекаю

в чат «відповідальна» людина відповіла що розглянуть в пʼятиденний строк

Місто
Харків
Кто знает, почему на бете новый дизайн приложения уже давно, а у кого нет беты то не поменялось?

kvv

Місто
Ровно
bossy, може старий інтерфейс увімкнутий?
А де його змінити?
1 на стартовій зверху по середині коло з картками.
2 далі знову зверху по середині коло з шестернею
3 скролим вниз →Інтерфейс застосунку

Місто
Львів
В мене також немає нового дизайну на Android, хоча встановлена остання версія — 1.46.7

Може він тільки на IOS є...

photo_2024-02-18_19-23-17.jpg

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Знову зробив покупку в тій аптеці, знову кешбек як краса та медицини, а не 5% як аптека копійка. Знову написав в підтримку і зазначив що тиждень назад було те ж саме.
знову чекаю відповідального спеціаліста

Зверху