Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Саме про "бухать". Я про терміни як для власника банку. Це норм??
Тобто позов в суд тепер "з'їхав" з наклепу на позов за "неправильні" терміни? Може і не норм, тільки суд тут вже ні до чого.
Термін "образа" у нашому законодавстві ніхто не відміняв. За кордоном набагато меньше до такого толерантності. Та й треба слідкувати за своєю мовою.

Місто
Ukraine, Odessa
Термін "образа" у нашому законодавстві ніхто не відміняв.
І в якому ж чинному законі є тлумачення терміну "образа"?
Проте є стаття 30 ЗУ "Про інформацію", де міститься: Ніхто не може бути притягнутий до відповідальності за висловлення оціночних суджень.
Гороховський власну думку висловив, ніяких фактів проти конкретних осіб не викладав.
Якщо хтось образився на оціночне судження, це його власна біда.
За кордоном так само. Можна, наприклад, зі всіх каналів трубити, що за розумінням редакції президент виглядає як дурень, поганий керівник тощо. Але неможна в той же час казати, що він вкрав щось чи скоїв якийсь злочин. Це свобода називається, ображає це когось чи ні.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Питання до сніжинок, яких ображає бидляцька поведінка бандіта з 90-х: "Що ви досі робите в сервісі, власник якого порушує вашу тонку душевну організацію?"
Це ж так просто, відмовитися від сервісу і він вас не ображатиме.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Кочевник, коли треба - юзаєм, коли треба - матюкаєм. :cool: А відносно тонкої душевної структури... Ну, чисто з бандитами справ не мав, але з ду-уже близькими до них 'слєдаками" і т.з. "вугільними баронами' в 90х було трошки... :cool: Так що Гороховський так собі фігура з так собі манерами. Питання "Купатись чи не купатись?" (С) - якось не стоїть. Як доконечно "пробздиться" в його "датському королівстві" - буде щось інше. Свинюка, тобто, шановний клієнт, калюжу з багнюкою завжди знайде. :cool:

• Haha
Реакції: idea
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Питання до сніжинок, яких ображає бидляцька поведінка бандіта з 90-х: "Що ви досі робите в сервісі, власник якого порушує вашу тонку душевну організацію?"
Так оно й просто. Послал куди подалі таке бидло та користуюсь послугами іншого банку. А ви, коли наприклад, вам хамлять, т о ви теж про сніжинки розмірковуєте? Напевно шо так. Но тут ужшо поробиш - доля.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
вон Илон прям в эфире дунул, и ничего, так и остался самым богатым челом в мире
Вже ні :)
Ілон Маск поступився титулом найбагатшої людини у світі засновнику Amazon Джеффу Безосу
Річ у тім, що акції Tesla Inc. впали на 7,2% у понеділок.
Статки Маска оцінюють у $197,7 мільярда доларів, а статки Безоса - у 200,3 мільярда доларів.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Питання до сніжинок, якихф ображає бидляцька поведінка бандіта з 90-х: "Що ви досі робите в сервісі, власник якого порушує вашу тонку душевну організацію?"
Так оно й просто. Послал куди подалі таке бидло та користуюсь послугами іншого банку. А ви, коли наприклад, вам хамлять, т о ви теж про сніжинки розмірковуєте? Напевно шо так. Но тут ужшо поробиш - доля.
Я цю хєрню взагалі не відслідковую.
А банками користуюся виключно для власної вигоди.
Тому лише з реда взнав, що горох образив сніжинок.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Питання до сніжинок, якихф ображає бидляцька поведінка бандіта з 90-х: "Що ви досі робите в сервісі, власник якого порушує вашу тонку душевну організацію?"
Я цю хєрню взагалі не відслідковую.
А банками користуюся виключно для власної вигоди.
Тому лише з реда взнав, що горох образив сніжинок.
Ясно. Тоді ладно.

Місто
Ukraine, Odessa
Openpharmacist,
Додаток сьогодні теж штиріть
Не забагато уваги до Моно, як від людини, яка
Послал куди подалі таке бидло та користуюсь послугами іншого банку
?

P. S. Мені здалося, чи ви власника банку щойно обізвали бидлом? Ще нічого ніхто в суді не доказав, а ви вже використовуєте такі вирази по відношенню до людини. Не думали про те, що і в вашу сторону може бути спрямовано якийсь позов? Ні?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Openpharmacist,
Додаток сьогодні теж штиріть
Не забагато уваги до Моно, як від людини, яка
Вибачте, вас забув спитати де, як, та кому приділяти увагу.
Post automatically merged:

Послал куди подалі таке бидло та користуюсь послугами іншого банку
?

P. S. Мені здалося, чи ви власника банку щойно обізвали бидлом? Ще нічого ніхто в суді не доказав, а ви вже використовуєте такі вирази по відношенню до людини. Не думали про те, що і в вашу сторону може бути спрямовано якийсь позов? Ні?
Думав. І шо? Ви адвокат власника банку? А про який банк мова??
На всі питання відповів, чи ще якісь залишилися?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
А про який банк мова??
Наче тема про Моно. Просто незрозумілий ваш критерій, кому можна людей бидлом називати, а кому за слово бухати має влетіти
Тема про Моно. Вірно. А про що я казав то лише я знаю. А крітерії... То таке. Якщо ви не зрозуміли, то вже вибачайте, не \маю бажання роз’яснювати.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Зверху