Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Предложение приходит само, кому было? Или надо дергать котов снова?

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi note8/Redmi note5
Если не вернуть 700 грн? Подаст в суд на возврат безосновательно полученных средств. Попадешь дополнительно на 1000 с хвостиком грн судебного сбора. Будешь артачишься дальше - подадут в исполнительную, попадешь еще гривен на 500 исполнительных расходов, плюс твое имя навсегда останется в открытом реестре исполнительных производств. Чтобы подать в суд, даже с хаты не нужно выходить, все через электронный кабинет. Если не подаст в суд - у банка останется информация, что пользователь редис, которой скорее всего поделится по закрытым каналам с банками партнерами, всё это учтут если понадобится кредит.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Трошки додам інформацію (бачу, що мене лайкнули umka В дин@мике)
Вчора у тому ж Велмарті знов купував хліб і пікнув тією ж Чорною карткою Mastercard (08.2024, протермінована) через PayPass.
Тут же вилітає помилка "Використовуйте контактний інтерфейс" і оплата не проходить.
Вставляєш чіпом - тоді все ОК. Хоча це одна й та сама картка.
Пуш про закриття карток Mastercard мені прийшов. І підтримка пише "рекомендуємо зробити перевипуск до кінця року".
Також після оновлення застосунку monobank зникла плашка "Перевипуск картки" на головній сторінці - тепер її взагалі немає.

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
І кешбек після оновлення пропав!

Місто
Харків
Вчора спілкувався з техпідтримкою по заміні MasterCard, ні о якому бонусі вони не знають. Підтверділи що змінювати треба і що це безкоштовно. В літку замінював іменну картку з залишенням номеру за 100 грн. Спитав - може компенсуєте мені ці гроші котрі я витратив задарма. Звісно ні. Запропонували Monobank Platinum за гроши. :) Не пишіть в технічну підтримку зараз, вони нічого не знають і крім безкоштовної заміни нічого запропонувати не можуть.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Вчора спілкувався з техпідтримкою по заміні MasterCard, ні о якому бонусі вони не знають. Підтверділи що змінювати треба і що це безкоштовно. В літку замінював іменну картку з залишенням номеру за 100 грн. Спитав - може компенсуєте мені ці гроші котрі я витратив задарма. Звісно ні. Запропонували Monobank Platinum за гроши. :) Не пишіть в технічну підтримку зараз, вони нічого не знають і крім безкоштовної заміни нічого запропонувати не можуть.
Змінив вчора на Візу. Ляпнуло 100 грн на кешбек.

Місто
Київ
А Вам пропонували 100 грн за зміну? Чи воно само прийшло?

Місто
Харків
ціково, я акщо долларову мастер перевипустити, бонус буде, чи це тільки за чорну

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Becks, а через скільки бонус прийшов.
Моментально.
А Вам пропонували 100 грн за зміну? Чи воно само прийшло?
Вчора прийшла відпівідна пропозіція в додатку.

Місто
kiev
також місяць сидів на просроченій карті, поки не прийшло повідомлення про 100 грн не міняв, впало все на кешбек і одразу вивів, ще в догонку замовив пластик (написали що безкоштовно)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Київ
В посиланням на який саме пункт договору банківського обслуговування вони мотивують такі заміну картки?

Зверху