Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Підкажіть, будь ласка, кешбек нараховується за одною карткою? Чи якщо платити карткою атб моно не в атб, а наприклад, за одяг, то кешбек за одяг та взуття нарахується при сплаті карткою атб моно?
Основна картка мастер, а атб віза

Місто
Чернигов
В старій версії додатку, навіть повідомлення про зміну картки не було. Про якісь бонуси за заміну, взагалі мовчу.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Отримав пропозицію кешбеку 100 грн при переході на візу до 31/10. Наче були тут пропозиції кешбек + безкоштовна доставка чи краще не чекати?)

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Отримав пропозицію кешбеку 100 грн при переході на візу до 31/10. Наче були тут пропозиції кешбек + безкоштовна доставка чи краще не чекати?)
Іншої пропозиції не буде

Але думаю доставка й так безкоштовна вийде

У мене була аналогічна пропозиція, де про доставку нічого не написали, але потім (після перевипуску на нову віртуальну Visa) замовив пластик безкоштовно

Місто
Киев
Прислали на новую почту именную визу с фото бесплатно , 100 грн кешбек зачислили, ждал 11 дней

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Киев
Я би заплатив і 100 і 200 грн, аби перевипустили зі старим номером (бо його записали собі вже купа людей), але з Візою це неможливо, тому не заморочувався.
Так я Визу с сохранением номера карты за 100 перевыпустил, пластик бесплатно отправили.

Місто
Киев
именную визу с фото
Питання, навіщо? Я би заплатив і 100 і 200 грн, аби перевипустили зі старим номером (бо його записали собі вже купа людей), але з Візою це неможливо, тому не заморочувався.
Пришла карта с таким же номером как и в приложении виза, а пополняю мастер по старому номеру в тумбах - бабки приходят на визу
Post automatically merged:

Новою поштою за рахунок Моні доставка.
Чи може отримати не власник картки? (переадресація, код з смс тощо)
Получал по смс коду

Місто
Львів

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
я Визу с сохранением номера карты за 100 перевыпустил
У мене був MC, його не перевипустиш.. До речі, протягом якого часу зберігається можливість отримувати перекази за номером попередньої картки?

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
безкоштовна доставка
Новою поштою за рахунок Моні доставка. У фірмовому чорному пакеті з котом)))
Теж вчора через 12 днів отримав. На конверті логотип мастеркарда :) Ну то й що, що міграція на візу, не викидати ж добро :)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Ось не зрозумію, чому там немає Київстару?
Не домовилися напевно.
Домовилися і з КС:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Брехунці. Тримоба не додали. А інші три не мають еСім.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зверху