Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
В дин@мике, якісь бистрогроши без переплаты и смс. Типа микрокредита в этих ларьках у метро, "возьми немножко денег под бешеный процент". Надо читать шо за умови.

Місто
Чернігів
Доброго вечора. На сайтах (типу Розетка і ін.) є оплата частинами Моно, Приват. Як це працює? В кінці є переплата за товар чи ні?

Місто
Київ
Доброго вечора. На сайтах (типу Розетка і ін.) є оплата частинами Моно, Приват. Як це працює? В кінці є переплата за товар чи ні?
Нету. Если вы сами увеличиваете срок оплаты(допустим вместо 6 платежей указанных на сайте), в приложении *растягиваете* на 10 или 12 , тогда есть небольшой процент. Но не знаю, прокатывает так со всеми партнёрами или нет. Это про моно, за приват не в курсе.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Kayano, есть платная рассрочка, есть бесплатная. До оформления рассрочки всё видно по сумме ежемесячных платежей, которые умножаешь на количество -- сходится, значит рассрочка бесплатная. Первый платёж списывается в момент покупки, остальные платежи в число месяца покупки.

Zero

Президент
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S6, Iphone 6S
Може питання вже було, якщо не буду перевипускати карту на Visa, моя перестане діяти?

Місто
Львів
Телефон
Xiaomi Mi Note 10
Неочікувано, і приємно - повернули 100 грн на кешбек за іменну Мастеркард
я теж була приємно здивована, бо міняла іменну карту на нову з збереженням номера а потім через місяць з мастер кард на візу)

Місто
Ржищев
Може питання вже було, якщо не буду перевипускати карту на Visa, моя перестане діяти?
Никто не знает, но говорят в поддержке что перестанет с НГ работать для оплаты, но для приема денег останется. Еще известно, что с 25 числа этого месяца отключат кэшбек.
Главное, чтоб остальные не основные карты работали. Я думал что достаточно купить визу атб и сделать ее основной, но так не получается.

Місто
Чернігів
Kayano, есть платная рассрочка, есть бесплатная. До оформления рассрочки всё видно по сумме ежемесячных платежей, которые умножаешь на количество -- сходится, значит рассрочка бесплатная. Первый платёж списывается в момент покупки, остальные платежи в число месяца покупки.
Дякую за відповідь. Не знайшов безплатної розсрочки( на РОзетеці 10 банків і всюди потрібна кредитка...)

Місто
Харьковская область
я теж була приємно здивована, бо міняла іменну карту на нову з збереженням номера а потім через місяць з мастер кард на візу)
В мені така ж ситуація. Але мені довго друкували карту. Я звернувся у підтримку і сказав, що через цю затримку не зможу вчасно забрати карту. Мене запевнили, що це не страшно, вона мене дочекається. В результаті як в мене зʼявилася можливість її забрати у відділені я був змушений заплатити 29 грн за зберігання посилки. Я був дуже здивований коли мені повернули недавно 129 грн (тобто навіть оплатили зберігіння карти у відділенні). Круто!

Місто
Чернігів
Kayano,
тоді вам у пумбу)
ще й кешбек у Крамницях і перший платіж через місяць
не розумію, в чем подвох)- вибрав товар на Розетка. Вискакує вікно вибрати банк. 10 банків, кількість місяців різна. При перерахуванні кількість місяців і сума в місяць виходить рівно та сама сума,яку коштує товар. Тобто начебто не переплачуєшь. А написано Кредит-значить десь з тебе заберуть лишнє...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Kayano, розстрочка — це кредитний продукт, який підв'язаний до кредитної картки. Є партнерська розстрочка, в якому % за кредит сплачує магазин. А є розстрочка, в якому % за кредит сплачує клієнт. Можна сказати, що цікавими умовами по кредиту магазин робить клієнтові знижку.

При оформленні розстрочки повинна бути таблиця календарем погашення, де зазначено скільки в місяць і до якого числа відбувається погашення.

Зверху