Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
То не шаблони. А тупо по назві отримувача створені платежі, які вже були.
Тобто 10 платежів Кочевник Ім'я По-батькові.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Підкажіть будь ласка, моно на банку нараховує відсотки? Якщо ні, чи є в моно депо з вільним зняттям поповненням?
Відсотки не нараховуються. Але вільне поповнення та зняття грошей є.
Якщо треба % на залишок, шукайте варіант в інших банках. Наприклад, ПУМБ Манібокс або izibank Заначка.
Просто люди з початку війни стали використовувати банки як інструмент для збору грошей військовим на фронт.
Тому Гороховський і прибрав нарахування відсотків. І так грошей дохріна, навіщо ще й людям копійки платити...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Чернигов
Мій пост з теми Монобанк видалили. Це справа адмінів. Але хіба не була корисною інформація про те, що Монобанк бере комісію за оформлення ОЛХ доставки? Навіть деякі "знавці" тарифів Моно, про це не знають.
Я передивився PDF з тарифами і там такого немає.
Я влітку 2024 року тягнув з Білої картки на Union Pay (Приват, Універсальна 6262 9616) гроші та комісії не було.
Може це комісія OLX'а? Типу "плата за доставку" чи якось так.
Ось скріни. Доставка Укрпоштою, зараз, безкоштовна на ОЛХ

Вкладення

• Screenshot_20250106_001045_OLXua.jpg
    Screenshot_20250106_001045_OLXua.jpg
    147.2 КБ · Перегляди: 64
  • Screenshot_20250106_000657_monobank.jpg
    Screenshot_20250106_000657_monobank.jpg
    183.1 КБ · Перегляди: 64

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
allaliu, все просто: стару картку треба було видалити на ОЛХ в один день, на наступний - додати нову картку, і вже тоді пробувати платити. Мав аналогічний нюанс, тільки із пром, а не олх оплата не проходила. Коли видалив і додав різними днями, тоді оплати пішли. Звідки такий лаг - не знаю, підтримку жодних контор не питав, сам розібрався.

Місто
Чернигов
Програмери криворукі у цих інтернет-базарів. Карта додається з тим самим номером, а свв та дата інша, тож воно сприймає так, наче у карти неправильно вказують свв та дату.

Місто
Чернигов
а де комісія моно? бачу лише комісію самого олх за "безпечну угоду"
Ще один. А якщо уважно прочитати мій пост? "Монобанк бере комісію за ОФОРМЛЕННЯ ОЛХ доставки? " Мова про одне й те саме.
Якщо її беруть з усіх карт, то чим краще Моно, за карту іншого банка, що не бере комісію за p2p? На скріні оплата картою Привата, який взяв ще 5 грн. за переказ коштів, бо в ньому p2p на інші банки платне (на момент оплати не було під рукою карти, з особистими коштами, що не бере плату за p2p, аби перевірити, і про комісію за переказ з Привата була в курсі).

Вкладення

• Screenshot_20250108_064431_OLXua.jpg
    Screenshot_20250108_064431_OLXua.jpg
    147.7 КБ · Перегляди: 23
Місто
Ukraine, Odessa
allaliu, так ви ж писали, що

Але хіба не була корисною інформація про те, що Монобанк бере комісію за оформлення ОЛХ доставки?
Тобто є секретна інформація, що Моно бере комісію за оформлення, потім надаєте скріни, де цієї комісії від Моно немає...
А потім взагалі дивне питання:
чим краще Моно, за карту іншого банка, що не бере комісію за p2p?
А чому він мав бути краще саме в цій операції? Якщо банк потрібен для здійснення безкоштовних p2p, то звісно, що нижче 0 не спуститися, треба дивитися ліміти і таке інше. Інакше у всіх банків, що не беруть комісію за p2p, о диво, будуть однакові тарифні умови - це відсутність плати за p2p.

Місто
Чернигов
Ghia ,щоб розуміти про що мова треба було читати видалені повідомлення від головного "дизлайкера", який стверджував, що яка ж я дурепа, що оплатила не картою Моно, а картою Привата. Більшість з тих, хто пише, абсолютно не читає пости вище.
Post automatically merged:

Картою Моно оплатити не вдалось, вище є пост. Окрім тролінга, допомоги від DeHuC не побачила. Дякую LiquidStrm , що роз'яснив ситуацію.

Останнє редагування:
Місто
Ukraine, Odessa
треба було читати видалені повідомлення
Більшість з тих, хто пише, абсолютно не читає пости вище.
Спочатку пости видалені (хоч і не вами, як я зрозумів), а потім їх не читають (хоч і не читачі-хитруни їх видаляли, перед цим прочитавши). Може, їх не змогли прочитати, бо їх видалили? Звідки на відкритому форумі взявся обов'язок "читати видалені повідомлення"? Бо з того, що написане пізніше (писати по суті, певно, обов'язку немає, на відміну від читання видаленого), випливає тільки те, що Моно бере комісію за оформлення ОЛХ доставки. І тільки потім з'ясовується, що проблема в тому, що оплатити картою неможливо було.

Погодьтеся, що є велика різниця між двома абсолютно різними проблемами:
1. Неможливо здійснити оплату (можливо, банк поганий, або ще щось).
2. Банк бере комісію, яку не мав брати.

Місто
Ukraine, Odessa
Ghia, allaliu, я втратив суть вашої сварки. Що ви доводите? Що Моно бере/не бере комісію? Чи можна взагалі карткою Моно сплатити за ЛОХ-доставку?
Я, власне, нічого не доводжу. Намагався зрозуміти, де накосячив Моно, щоб самому не попастися. З повідомлень allaliu, випливало, що Моно наче бере комісію за оформлення, що трохи мене напрягло, бо я також клієнт Моно, бажання платити за щось, що не передбачено, немає.
Згодом з'ясувалося, що справа не в комісії, а в тому, що оплата не проходила. Але це чомусь з'ясовується вже під час запитань про комісію, якої ніхто не побачив. Якщо б не LiquidStrm, так і думав би, що є приховані комісії у Моно ))

P. S. Тобто проблема була з оплатою, напевно, пов'язана з таким самим номером перевипущеної карти (номер той самий, дата інша, система не пропускала карту). Сподіваюсь, правильно зрозумів...

Зверху