Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
А где в приложении "Анализ расходов"? Как раз не могу после обновлений, найти диаграмму по видам расходов как раньше было.
зы: Нашел раздел. (запрятали они его) Только диаграмки не увидел.

Останнє редагування:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Моно снял ограничения на покупку валютных облигаций. Теперь можно купить начиная с 1 облигации а не 10 как было ранее.
Як це репостнути в тему про овдп? Модерація так може?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
При перевипуску чорної картки хіба за замовчуванням не зберігається тип платіжної системи (Visa / Mastercard)? В мене картка була Mastercard, а коли замовив перевипуск, то чомусь вислали картку типу Visa.
Як на мене, Mastercard - цікавіший варіант, бо іноді бувають вигідні партнерські пропозиції. Помітив, що моя картка вже не Mastercard, вже десь через 2 місяці після перевипуску, коли захотів посвинорилити з безкоштовною доставкою від АТБ. Довелось використовувати іншу картку.

Місто
Киев
При перевипуску чорної картки хіба за замовчуванням не зберігається тип платіжної системи (Visa / Mastercard)? В мене картка була Mastercard, а коли замовив перевипуск, то чомусь вислали картку типу Visa.
Когда менял свою карту в начале лета, уточнил на точке выдаче, что можно выбрать тип карты: мастер или виза
Post automatically merged:

Когда менял свою карту в начале лета, уточнил на точке выдаче, что можно выбрать тип карты: мастер или виза

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Suncatcher, та це якийсь невеличкий ліміт... Більшості кілька місяців тому повернули довоєнні ліміти.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
У мене на рострочку після 24 лютого обнулився а кредитний не пам'ятаю, здається підупав. Але десь на початку літа все вернулось, і суми вищі ніж на скріні зверху.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
У мене на розстрочку вернули до довоєнного (70к), а по карті, як був післявоєнний так і є.

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Учитывая, что айбоксы перестали пополнять монобанк купюрами 500 и 1000 грн мнгновенно, подскажите, пожалуйста, как теперь моню пополнить мгновенно и без комиссий крупными купюрами?

eMkiLL

eMkiLL
Місто
Запорожье
Телефон
Xiaomi Mi 11 Lite
Учитывая, что айбоксы перестали пополнять монобанк купюрами 500 и 1000 грн мнгновенно, подскажите, пожалуйста, как теперь моню пополнить мгновенно и без комиссий крупными купюрами?
вчера пополнил райф и перевел без комиссии на моно

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
каса абанку

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Учитывая, что айбоксы перестали пополнять монобанк купюрами 500 и 1000 грн мнгновенно
а как они теперь пополняют то?
деньги суёшь в терминал, а пополнение произойдёт только после инкассации терминала.... :(

Зверху