Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Житомир
Тобто можна зробити висновок, що я вже вийшов із клієнтів – фізичних осіб, які здійснюють звичайні фінансові операції на суми та в обсязі, що мають раціональне обґрунтування, ураховуючи ризик-профіль таких фізичних осіб, та діловим відносинам з якими непритаманні критерії ризиків, та фінансові операції яких не містять індикаторів підозрілості фінансових операцій, включаючи визначені банком.

І вже можна напрягтися?)
Принаймі на поточний момент без питань було 400 000, а чого Вас так обідили?

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Підкажіть, яка зараз ситуація з вхідними переказами із-за кордону, наприклад:
якщо на доларову картку зайде 300 USD з іноземного банку (Європа), чи доведеться пояснювати банку, що це за гроші?

Місто
Львів
Підкажіть, яка зараз ситуація з вхідними переказами із-за кордону, наприклад:
якщо на доларову картку зайде 300 USD з іноземного банку (Європа), чи доведеться пояснювати банку, що це за гроші?
Минулого тижня отримав SWIFT-переказ 230 $ на валютну картку, нічого пояснювати не довелось.

Місто
Кропивницький

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Sankosan, тут вже спортивний інтерес, чим закінчиться той "хід конем" про стратегію адвоката із законом захисту прав споживачів.
Теж здивувався, що в документі спалили ПІБ позивача )

Місто
Ternopil
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
October Вам треба знести monobank, приєднатися до бета-версії в Плей Маркеті і потім встановити додаток заново.
Я так і зробив, тепер маю новий дизайн. Його головний недолік - маленький список операцій.
Ви переказали гроші мамі або дружині, сплатили за каву і поповнили мобільний - і буде всього одна строка "Поповнення мобільного lifecell +38063 000-00-00". Треба в неї тицяти і далі вже буде список інших операцій.

Місто
Ternopil
October Вам треба знести monobank, приєднатися до бета-версії в Плей Маркеті і потім встановити додаток заново.
Я так і зробив, тепер маю новий дизайн. Його головний недолік - маленький список операцій.
Ви переказали гроші мамі або дружині, сплатили за каву і поповнили мобільний - і буде всього одна строка "Поповнення мобільного lifecell +38063 000-00-00". Треба в неї тицяти і далі вже буде список інших операцій.
Я вже так робив. Приєднувався до бета тестерів. Але покинув це.
Я думав, що вже вийшло оновлення для всіх.
Post automatically merged:

приєднатися до бета-версії в Плей Маркеті
Не можу це знайти. Може то не для всіх?
Переглянути вкладення 58902
Post automatically merged:

приєднатися до бета-версії в Плей Маркеті
Не можу це знайти. Може то не для всіх?
IMG_20240102_224943.jpg

Місто
București-Запорожье
В бету добавляли на заре запуска по запросу в поддержку (надо было дать гугл-учётку, почту). Не факт, что сейчас к бете подключают. Вроде как горох говорил, что есть идея обычным юзерам давать только релизную версию (для "старичков" бета-статус остаётся)

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Чисто із цікавості - усім дали у січні партнерський кешбек із wog 3% чи тільки тим хто купляв страховку і активна категорія авто та азс? Бо у мене активна і такий непоганий кешбек є, але цікаво чи у всіх?

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Чисто із цікавості - усім дали у січні партнерський кешбек із wog 3% чи тільки тим хто купляв страховку і активна категорія авто та азс? Бо у мене активна і такий непоганий кешбек є, але цікаво чи у всіх?
Cхоже усім. В мене є wog 3%, ніяких страховок і азс не обирав. Так як і не очікувано маудау 5% дали))

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Максимально здивований побачивши вище що дають кешбек Вог. В мене намає. Категорія Авто та АЗС відкрита. Перевірив ще раз. Немає. Попередні місяці теж не було. А у вас на картці Прайд зараз який кешбек? В мене -3грн. Ще додатково від Привату є -1,5грн карткою Віза від 20л.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
У мене вог оце вперше. Хз із чим повʼязано, може тому що я на чорну п’ятницю накупив 100 літрів на гаманець:)

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
У мене вог оце вперше. Хз із чим повʼязано, може тому що я на чорну п’ятницю накупив 100 літрів на гаманець:)
Та я їх також останніми місяцями не ображав. Хоча все ж таки напевно більше Приватом платив.

Зверху