Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Також прийшло повідомлення про заміну. Шкода тепер буде неможливо оплачувати покупки через годинник Xiaomi через Mi Pay.

Місто
Харків
chelavek, в мене теж.
І цікаво що пластик не безкоштовно
Post automatically merged:

А що буде якщо не замінити?

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
То доставка безкоштовна усім чи обраним?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Якщо monobank невигідно використовувати Mastercard то як тоді інші банки не припиняють її використовувати?
Чи на всі карти Mastercard від monobank при перевипуску на Visa дають 100 грн? А якщо доларова?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Якщо monobank невигідно використовувати Mastercard то як тоді інші банки не припиняють її використовувати?
Мені здається, тут суто велике жлобство хазяїв моно

Чи на всі карти Mastercard від monobank при перевипуску на Visa дають 100 грн?
Мені не дали. Але я вдячний, що хоч доставка безкоштовна. Бо спочатку і доставка була за мій рахунок

Місто
Львів
Куплені ,ще запечатані картки Мастеркард до кінця року пропадуть чи є якась процедура обміну на Віза ?

Місто
Львів
Відкрив той Маркетплейс ,наразі він мене нічим не вразив- немає категорій, немає сортування за ціною, немає відгуків про товар, ціни аналогічні до магазинних.
При купівлі безпосередньо в продавців- можна ще додатково застосувати промокоди чи потрапити під їх акції, чи навіть кешбек взяти за розрахунок іншими картками, а тут- якась штучна вирощена функція на головному екрані додатку.

Місто
Одеса
Є майстер чорна до 29 року, нічого не пропонують.
але на цьому ж рахунку є віза атб.
Через це не пропонують кешбек ? В когось є подібна ситуація ?

Зверху