Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Другий місяць підряд в кешбеку відсутній вибір аптек. Жлобляться, таке рідко бувало, зазвичай через місяць з'являлися.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Для мене особисто той кешбек давно став повним лайном, майже не вартим уваги. Продукти 1% - це копійки, все інше шлак. Вигідно було АЗС, але як перестав страхувати там, зник.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
АНЦ, Копійка, Шара - раніше монька давала 3% на них.
Але я не користував, бо аптеки вигідніше прокатувать через ТАСю із чистими 3%

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Для мене особисто той кешбек давно став повним лайном, майже не вартим уваги. Продукти 1% - це копійки, все інше шлак. Вигідно було АЗС, але як перестав страхувати там, зник.
та й АЗС 1,5 за свої і 0.75 за кредит - ні про що. Ну воно може хіба на сумі помітно бо повний бак зараз від 3 тисяч грн, але все одно навіть не чашка кави. Ну хіба кешбек від партнерів - і то потроху усихає, і вводяться обмеження. У мене на вог 5-4-3 відсотки, і спочатку на все потім на онлайн а цього місяця тільки каси самообслуговування. Танунафіг. Свинорил з досвідом на таке не ведеться :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ну воно може хіба на сумі помітно бо повний бак зараз від 3 тисяч грн
У мене троха менше на LPG, але на пробігах ~2500 км/міс вже помітно.. А продуктів я стільки не зжеру, тим більше, коли для Сільпа є карта ВласнийРахунок.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Львів
А продуктів я стільки не зжеру
У мене стабільно виходить набрати 100 (77) грн на продуктах за місяць. Сльози, звичайно, але не відмовлятися ж від них :)

Андрюх@dp.ua, дивно, у мене лише одна 9-1-1, був впевнений що категорії всім однакові дають!:sleep:

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
За останні кілька років єдиний кашбек на моні що інколи використовую це тварини 10%, купую песику корм у великих мішках, що одразу дозволяє насвинорилити максимальну суму.

Зверху