Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На разі є складнощі на нашому боці. Вибачте, що зараз ви зіткнулися зі складнощами при роботі в нашому застосунку.
Всі зусилля наших співробітників спрямовані на вирішення цього питання. Просимо вас трохи почекати, обіцяємо, що найближчим часом складність буде усунена.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ось і зрозуміло, чого вони зламали СЕП.

Що це означає для користувачів​

Для клієнтів банків зміни означають менше плутанини та більше захисту.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Може хто працює чи знайомі - а як чайові доходять до отримувача після розрахунку через моно? Платити воно звісно дуже зручно, а чи не нагрівають на чайові офіціантів?

Місто
Odesа
У нас в некоторых заведения при оплате счета, есть графа чаевых, выбираешь сколько хочешь
И после оплаты две квитанции приходят
Сумма счета - оплата на фоп ресторана
Сумма чаевых - оплата на имя официанта
Я так буквально вчера платил
Post automatically merged:

Но у меня в оплате одна транзакция

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Може хто працює чи знайомі - а як чайові доходять до отримувача після розрахунку через моно? Платити воно звісно дуже зручно, а чи не нагрівають на чайові офіціантів?
1759494570359.png

Місто
Ukraine
stas_k, rony, людина питає, як чайові фактично доходять до офіціантів, а не як їх сплачує гість, і як Моно малює гарні картинки. То всі і так бачать.

Місто
Odesа
Ghia, я недавно вообще увидел что такое есть
Как оно в дебрях моно происходит лично я не знаю
Кто переживает, всегда можно платить счёт безналом, и оставлять на чай налом, в заведениях где вам важно чтобы чай дошел до официанта либо кальянщика допустим

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
stas_k, так то воно так але от зараз у мене на кишені по 200 і 500 купюри, ну тупо бігати міняти щоб 30 грн лишити чайових. І це ми міленіали ще готівку носимо а зумери ті взагалі непугані - буває що у них готівкою нуль.
Картою зручно, коли інший варіант - ніяк :)

Зверху