Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
У меня в Моно полностью закрыт кредитный лимит (на 0), в остальных банках оставлен. Моно обновить не просит, все те остальные да, пришлось гемороится. Возможно в этом дело, даже не знаю... Хотя кредитными деньгами нигде не пользовался, а лимиты "у тех" есть.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
А актуалізація даних, де треба указати дохід і зайнятість обовязкове для заповнення?
Якщо ти ці дані не заповнюєш, то за тебе це робить банк і є ризик ближче познайомитися з фінмоніторингом :)

Місто
Lviv
Я також ігнорую прохання оновити дані, бо єдина різниця у них виходить, що згідно анкети від жовтня 2022 року сума "Максимальна сума надходжень на місяць" була у 9 разів більша від "Дохід на місяць після сплати податків", а пропонують встановити різницю в два рази.
Тоді три роки назад - самі запропонували такі цифри, базуючись на середньостатистичному обороті. (Карта живе в "цивільному" режимі, - комуналка, азс, магазини і т.д.).
Найбільш смішно, що пропонують встановити нову "Максимальну суму надходжень на місяць" розміром в чотири рази меншу, аніж кредитний ліміт :)

Місто
Киев
Хтось стикався з поверненням коштів через невведене прізвище власника картки? Хотів картою моно поповнити фрідом і в графі ім'я картки написав лише ім'я без прізвища. Фрідом фінанс відхилив поповнення, але я вже другу добу чекаю коли гроші вернуться. Кажуть все від банку залежить. Цікаво чи було в когось щось подібне і скільки часу ви чекали на повернення коштів?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Kievsoad, ты уверен, что платеж из-за этого отклонен? Я практически всегда, если при платеже запрашивает имя, в поле имени ввожу CARDHOLDER MR (так когда-то на какой-то из мгновенных карт было написано). И вроде никаких проблем не было. Где-то на форуме обсуждали, что наши банки не проверяют данное поле.

Місто
Киев
Kievsoad, ты уверен, что платеж из-за этого отклонен? Я практически всегда, если при платеже запрашивает имя, в поле имени ввожу CARDHOLDER MR (так когда-то на какой-то из мгновенных карт было написано). И вроде никаких проблем не было. Где-то на форуме обсуждали, что наши банки не проверяют данное поле.
Впевнений повністю

Вкладення

• Screenshot_20251203-150524.png
    Screenshot_20251203-150524.png
    102.9 КБ · Перегляди: 84
  • Screenshot_20251202-125808.png
    Screenshot_20251202-125808.png
    142.2 КБ · Перегляди: 83
Місто
Киев
Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
monobank запускає monoбазар. З 8 грудня сервіс доступний у режимі бета-тестування для всіх клієнтів банкінгу.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Про комісію монобазара:
Комісія за будь-який продаж стала - поки тестуємося, до 8 січня - лише 0,1%. Коли переконаємося, що все працює нормально, стане 1,9%. А під час купівлі оплачуєте додатково лише доставку.

Немає можливості вести переписку. Тільки кнопки торг, купуй і поскаржитися.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
yahoo, а существуют другие варианты ?
На початку роботи мономаркету (десь 1-1.5 роки назад), в нього пустили магазини одноденки, які зібрали кошти з покупців за неіснуючі екофлоу та випарувалися

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Усі продавці вже верифіковані моно, отже, шахраювати тут незручно, якщо не сказати, що неможливо
Тому оце "верифіковані моно" може не спрацювати для дорогих товарів

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Як щодо фінмона за такі продажі?
Продав пару лотів, отрмав лист щастя від податкової....

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
ГлавБухАрик,

Зверху