Mobijolo
Заблокирован
Посоветуйте хорошие и проверенные программы для нетмонитора на Android.
що це?
який такий сленг?
вот и того же мнения, нужно было сразу уточнять что информация касаетсято тогда аргументируй. А не отпиской одним словом.
а не друзьям типа тебя на всякую ложь говорить - "о да, это чистая правда" ?брехня будешь говорить на улице своим друзьям
Спочатку ти написав це як для всіх операторів, потім написав що це тільки для білайну, потім ти напишеш що це для водафону, де логіка і підтвердження твоїх слів?и я отписался по данному вопросу!
ти написав одне, я глянув і побачив в себе інше, твоя інформація брехлива і не потрібно мені вказувати як я маю розмовляти зі своїми друзями.не утрируй
що це?
який такий сленг?
Спочатку ти написав це як для всіх операторів, потім написав що це тільки для білайну, потім ти напишеш що це для водафону, де логіка і підтвердження твоїх слів?
ти написав одне, я глянув і побачив в себе інше, твоя інформація брехлива і не потрібно мені вказувати як я маю розмовляти зі своїми друзями.
Да не написал сразу что для УР
телепати у відпустцігде брехня?
ти попросив нетмонітор, яких функцій не вистачає? Напиши, що тобі треба, може знайдеться такий софт. У мене він, до речі, правильно визначає розташування.Netmonitor (от parizene) так себе, функций мало
Чтобы правильно показывал на карте. Чтобы показывал БС, каналы на которых сеть работает и т.д. У меня только CID и LAC, все остальное или отсутствует или не работает.ти попросив нетмонітор, яких функцій не вистачає? Напиши, що тобі треба, може знайдеться такий софт. У мене він, до речі, правильно визначає розташування.
в мене все нормально, а інші програми в тебе правильно показують на карті?тобы правильно показывал на карте
боюсь, канали прога показати не зможе. Здається, вся інформація про мережу, до якої має доступ софт на Андроїді, це CID і LAC. Але я ретельно не розбирався у цьому питанні, може є знавці. [MENTION=790]Maxim6630[/MENTION], в тебе був досвід написання софту на Андроїд, скажи, це можливо?Чтобы показывал БС, каналы на которых сеть работает и т.д.
Ну, так ты же пользуешься UMTSПочему две программы нетмонитора показывают CID: 14155, а третья программа CID: 6764363 ? При этом LAC у всех одинаковый. По идее CID тоже должен совпадать.
Почему? БС ведь одна и та же.Там так отображает
тоже интересно почему разный софт показывает по разному (umts)Почему две программы нетмонитора показывают CID: 14155, а третья программа CID: 6764363
ага, плюс ще на деяких смартах можна побачити сусідні БСЗдається, вся інформація про мережу, до якої має доступ софт на Андроїді, це CID і LAC
По крайней мере видно что моя местность. Open Signal Maps (Открытая Карта Покрытия) от Staircase 3, Inc. даже БС показывает на карте, правда мои CID и LAC не совпадают ни с одной из этих БС на карте. Может из-за того что у меня оператор UMTS (Утел) а оно видит только БС GSM ?а інші програми в тебе правильно показують на карті?
Потому что часть программ умеют вычислять CID в UMTS, а часть не умеют. И показывают UCIDтоже интересно почему разный софт показывает по разному (umts)