O.Bank

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
За покупку в PlayMarket Google не начислили кешбек, код 5817, а у банка тольк 5815, пишут в "прайсе" кешбеков.
Хотя у меня именно покупка со словом Гугл, совсем оборзели, итак фиговый банк, ещё и это...

• Sad
Реакції: idea
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
В когось виникали проблеми при оплаті на сайтах з 3Д 2.0? Бо мені не підключили карту до нової системи і бракуються платежі. Подібна карта КБО оновили захист

• Like

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
В когось виникали проблеми при оплаті на сайтах з 3Д 2.0? Бо мені не підключили карту до нової системи і бракуються платежі. Подібна карта КБО оновили захист
Если карта новая - просто подождите 3-5 дней

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Карті більше року((( Платив тиждень тому все ок, а тепер не йде, всі футболять(

Місто
kyiv, ukraine
За покупку в PlayMarket Google не начислили кешбек, код 5817, а у банка тольк 5815, пишут в "прайсе" кешбеков.
Хотя у меня именно покупка со словом Гугл, совсем оборзели, итак фиговый банк, ещё и это...
сюда же добавлю что последние месяца подписка youtube premium пробивается с другим mcc, которого у банка нет в перечне. соответственно плакали 30% кешбэка. вносить новые mcc банк наверно и не собирается. получается обман клиента, кешбэк обещают, но не платят.

Місто
Бровари
Зверніться по телефону у робочий час. Мені чувачок щось там підшаманив і тепер відмов нема.

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
Хотя бы тем, что не видно, сколько спишется % даже после РД, если пользуешься, пока не внесёшь какие-то деньги, также кешбек может не начислиться если покупка была после 20-х чисел, только ещё через месяц, ну и по кешбеку могут вот так вот кинуть, как описано в моём сообщении выше. Зато рассылать всякую чепуху "получи бонус, оформив кредит наличными" - это с завидным постоянством, каждый месяц, не успокоятся никак что клиент не реагирует на них вообще.

• Like
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Зверніться по телефону у робочий час. Мені чувачок щось там підшаманив і тепер відмов нема.
Звернувся по телефону в банк, сказали перепідключити смс в додатку, але поки змін немає, треба почекати ще 24 години. Не підкажете, що саме просили працівника КЦ?

Місто
Бровари
Звернувся по телефону в банк, сказали перепідключити смс в додатку, але поки змін немає, треба почекати ще 24 години. Не підкажете, що саме просили працівника КЦ?
У мене теж на портянках й інших сайтах були проблеми з оплатою. Зателефонував, пояснив, що не працює 3дс 2.0 тощо...
Він сказав: почекайте - дізнаюсь. Потім: уже можете платити.
Тримав його на лінії і сплатив - пішло.
Я кажу: так а що ж ви зробили?
Відповідь: банківська таємниця :)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
idea, згідно представника чату банку Владислава 3д 2.0 офіційно ще не запустили,тому і не повинно працювати. Підключає 3д 2.0 служба безпеки) цікаво що вам таке намудрували)

Місто
Бровари
idea, згідно представника чату банку Владислава 3д 2.0 офіційно ще не запустили,тому і не повинно працювати. Підключає 3д 2.0 служба безпеки) цікаво що вам таке намудрували)
я ж вам недарма писав:
Зверніться по телефону у робочий час
У мене особисто враження, що по телефону адекватніші робітники.
І у принципі, що вони там роблять, мені байдуже - аби працювало.

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
Только написала тут, что смс за***долбали, так сегодня ещё и звонок пропущенный с номера 380322363708, номер этого ушлепочного банка, в интернете пробивается то как спам с их кредитами. Твари.

Місто
Бровари
Только написала тут, что смс за***долбали, так сегодня ещё и звонок пропущенный с номера 380322363708, номер этого ушлепочного банка, в интернете пробивается то как спам с их кредитами. Твари.
Рекомендується сходити до відділення та написати заяву на закриття рахунків, а також про відкликання згоди на обробку персональних даних.

Зверху