Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
ОЛХ принимал-принимал карту с неправильным CVV, а сегодня после двух оплат на третьей не принял.

Пришлось ввести правильный. Я так понял это банк вдруг решил проверить, и дал отбой, пшта пришло уведомление и от олх, и от привата. И даже прислал письмо "Где найти правильный CVV" ))

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Sem, Получается, тогда все бизнес аккаунты на олх работают незаконно? Вряд ли.
так виходить, я думаю більшість на це забиває. Меншість десь там проводить ці кошти якимось чином.
Єдиний притомний варіант, те що порадили вище. Оприходувати дані кошти як готівка по РРО.

Можливо хтось зайде в тему, хто мав реальний досвід обліку такого.
Реального досвіду немаю, але якщо ви додали картку ключ до рахунку і на неї отримуєте гроші з olx доставки (по факту від UA Pay нової пошти).
То для вас будуть звичайні вимоги як до користувача liqpay, wayforpay, або novapay. Тобто видавати чек. (погугліть/пошукайте на ютубі як вибивати чек для покупців з післяплатою).
По таймкоду (отримання грошей на картку ключ до рахунку)

• Like
Реакції: Sem

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
в последнее время стал замечать, что на компе через поиск не вижу своих объявлений, как лечить ?

Місто
Волинь
GLOOMER, якщо скопіювати всю назву також не знаходить ? копіюю конкретну назву, а воно хз де знаходить 30-40 оголошенням. дибільний новий алгоритм, де підтягуються інші оголошення від конкретного слова і вони зверху чомусь

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
GLOOMER stone про куки файлы слышали? :ROFLMAO:
Давно торгуете, а как дети.
Гугл уже не тот, что был раньше. Пора подстраиваться. :D

Місто
Волинь
Кочевник, я тепер не можу знайти наприклад якісь супутникові штучки, якщо автор помістив їх просто в електроніку або інший розділ, такого барахла навискакує або гуми до авто o_O де гума до авто а де LNB twin, умовне twin заб"є весь пошук

PJR

Місто
Запорожье
Я вчора накатав скаргу на міст, по відправленням олх доставкою, ось текст:
"До мене 13 та 18 числа звернулись покупці, яким я відправляв товар, з претензією, що я надіслав їм неправильний товар. Після першого звернення я дійсно подумав, що міг переплутати, але після другого звернення 18 числа я зрозумів, що помилка не моя. Трек номери обох посилок: 714-9484ххх та 714-9504ххх, вони були принесені на точку збору посилок у різні дні, на них наклеїли стікери. Окрім стікерів посилки були підписані (трек номер, місто, фамілія отримувача). Судячи з інформації про відстеження їх забрали в один день 11 числа з точки збору посилок. Я вже бачу як це могло вийти, бачу, що одна з посилок затрималась, мені вже все зрозуміло, треба щоб побачили і Ви, бо мені такі пригоди з посилками більше не потрібні. Обидва отримувачі не перевіряли товар перед отриманням, другий покупець, що забирав посилку 18 числа сказав, що йому не запропонували це зробити і після отримання посилки через смс код повернути назад він її вже не зміг. Мною були понесені грошові витрати на заміну товару та витрачено час на вирішення цих питань в обох випадках. Прошу вжити заходів для запобігання таких випадків надалі. Мені дуже пощастило, що товари були не високої вартості, а покупці доброчесними."

Останнє редагування:
Місто
Харьков
PJR писать нужно на возмещение убытка, а не на то, чтоб кто-то, что-то у себя там делал...

P.S. когда транспортники несут убытки вот тогда они начинают шевелиться и искать виновных, а также пути решения проблемы которая выплыла

PJR

Місто
Запорожье
PJR писать нужно на возмещение убытка, а не на то, чтоб кто-то, что-то у себя там делал...

P.S. когда транспортники несут убытки вот тогда они начинают шевелиться и искать виновных, а также пути решения проблемы которая выплыла
Для цьго треба всі чеки, а з першим покупцем я все "порішав" більш-менш без збитків і навіть не думав, що вина не моя. А тут іще покупці замовляння отримують, то у аптеці, то у кіоску якомусь і не перевіряють звісно товар, навіть їм нема кому щось пред'явити, бо поряд або фармацевт або продавець, не кажучи вже про дзвінок на телефон служби підтримки, не додзвонишься. Тим паче послуга доставки безкоштовна, яка ціна - такий і сервіс))). Позавчора відправляв смартфон за 7300 новою поштою, от було б проблем на міст, якщо з такою посилкою вляпатися.... Подивись, цікаво, хоча б подзвонять та вибачаться чи ні.
Post automatically merged:

А укрпошта загубила вже 3 посилки за пів року, недорогі, здається по 30, 40, 100грн олх доставкою. вони жаліються, що всі пред'яви йдуть на відділення з котрого відправляли і мінусувати саме з них будуть, мені їх шкода і я кажу, щоб не повертали грощі мені, бо знаю що вони їх відправляли. Зрозуміли закономірність, губляться мої пакети маленькі білі коли вага 5-10г, а в останній раз 28г, бо я вже спеціально почав картон пхати у пакети. Вони дуже легкі і у мішках у них залишатися можуть при висипанні, а потім хтось їх знаходить і мовчить звісно.

Останнє редагування:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Кстатє, а як заставити дівчат надати посилку міст'а для огляду, і в "случає чєго" відмовитися від отримання? Вони вміють тільки у "звичайну безповоротну видачу"...
По олх-доставці відправляв не раз, але отримував лише 2 рази (і обидва точно знав, шо саме там буде)

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Кстатє, а як заставити дівчат надати посилку міст'а для огляду, і в "случає чєго" відмовитися від отримання? Вони вміють тільки у "звичайну безповоротну видачу"...
По олх-доставці відправляв не раз, але отримував лише 2 рази (і обидва точно знав, шо саме там буде)
Якщо дівчата не вміють, то хіба що телефонувати у підтримку Міст, щоби вони навчили дівчат. Ну, або ж кур'єр, що розвозить посилки по точках видачі.
Бо посилки олх доставці через міст спокійно можна оглядати.
В мене питають номер телефона, дають на огляд і потім після мого підтвердження (що я забираю посилку) надсилають смс-код для підтведження моєї особи.

Можливо, дівчата не розрізняють видачу олх та китайських посилок?

Місто
Одесса
У этих умников появился еще один способ для покупателя обгадить невинного продавца.
Дополнительно к "товара нет в наличии" через минуту после кнопки "купить с доставкой", есть еще:
112121212.jpg
Що таке "довго" для для істеричних покупців цього дуро-сайту? Може це "довго" е у правилах? Так, чіткий термін там е! Це 2 доби після дня натискання кнопки "купити". Значить, до нього - це не довго, тому покупець бреше та лье бруд. А через 2 доби угода сама відміняється, і тільки тоді продавець стає винен, а відповідний статус система пише сама.

Зверху