Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Вперше відправив ОЛХ-доставкою (свій realme GT NEO). Скажіть, що відбувається, якщо покупець раптом не приходить забрати відправлення? Я так розумію, до мене вона безкоштовно повернеться, але протягом якого часу він повинен забрати? Якщо він не прийде на пошту - мені треба робити якісь дії, чи Нова пошта через скільки-то днів сама відправить обратно?
посылка сама вернется, НП пришлет вам уведомление. Забрать в течение 7 дней покупатель должен. Потом возврат.

У меня нарисовались проблемы с OLX доставкой, новая почта была посылка в городе уже приехало и потом резко проблемы на терминале и на следующий день оказалось с Житомира аж в Одессе вот это поворот и ничем помочь не могут, стоит отказ делать от посылки ? новая почта оператор уверяет что будет аж завтра ждите смс по факту не знаю или довезут.
да довезут, ну опоздает, бывает, ошиблись. Отказываться или нет - это только вам решать.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Харьков
Вперше відправив ОЛХ-доставкою (свій realme GT NEO). Скажіть, що відбувається, якщо покупець раптом не приходить забрати відправлення? Я так розумію, до мене вона безкоштовно повернеться, але протягом якого часу він повинен забрати? Якщо він не прийде на пошту - мені треба робити якісь дії, чи Нова пошта через скільки-то днів сама відправить обратно?

Скільки днів мене чекатиме посилка на пошті? На «Нова пошта»/Meest — 5 календарних днів, на Укрпошта — 7 календарних днів (день прибуття посилки не рахується). Після чого на 5-й та 7й день відповідно оформлюється автоматичне повернення відправнику.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
А ще питання, скільки зазвичай сінхронізуються дані між Новою поштою та ОЛХ? Відправлення згідно НП отримано та гроші відправлено на карту, на ОЛХ світиться, що у відділенні; гроші, само собою, ще не прийшли

Місто
Киев
А ще питання, скільки зазвичай сінхронізуються дані між Новою поштою та ОЛХ? Відправлення згідно НП отримано та гроші відправлено на карту, на ОЛХ світиться, що у відділенні; гроші, само собою, ще не прийшли
По-разному бывает,
на моей практике бывает в течение часа приходят, а максимум в конце дня.

PJR

Місто
Запорожье
Сегодня было вдвое меньше заказов с олх, чем обычно. Похоже не все смогли залогинится в аккаунты после вылетов. Мне приходили уведомления что я захожу с неизвестного устройства и вход блокирован, подтверждение входа на почту. Ели зашел в одну почту созданную под олх, смс укр.нет минут 5 высылал, пароль был правильный, а когда зашел, там последние письма 21 год, ящик из-за того что не было входов перестали обслуживать.

PJR

Місто
Запорожье
У меня на оборот. В додаток не пускає, пише "щось тут не те". Через комп пропустило.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Пустило і в додаток і в броузері

Місто
Днепр
что за хрень с этим г сайтом? требует подтвердить почту которая левая и телефон который уже неактивен?

Місто
Днепр
что за хрень с этим г сайтом? требует подтвердить почту которая левая и телефон который уже неактивен?
Нащо було ліві данні давати?
чтоб создать кучу акаунтов, вроде свинорильский форум а такие вопросы

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
mrfrimen, а як він може здогадатись що ти то є ти, якщо підтвердити поштою чи телефоном немає можливості
Авжеж воно лютує

Місто
Днепр
я пароль ввел и должно пустить
а за всякие махинации типа "мы должны убедится что это вы" надо бить клавиатурой разработчика по голове

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
я пароль ввел и должно пустить
а за всякие махинации типа "мы должны убедится что это вы" надо бить клавиатурой разработчика по голове
Програміст теж хоче їсти, ви думаєте ви один собі фейки робите щоб не платити за послуги? В чому проблема створити новий акк а за цей забути? Раз вже свинорилиш

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Bebobi, тож доведеться руцями працювати переносити об'яви фотки, плюс втрата аудиторії, які в обране додали старі об'яви

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Bebobi, тож доведеться руцями працювати переносити об'яви фотки, плюс втрата аудиторії, які в обране додали старі об'яви
Хто ж знав що можна створити на 1 пошту пару аккаунтів
[email protected]
i
[email protected]
По факту різні пошти, але відправлені листи оба прийдуть на [email protected]

Ну а з телефоном уже щось придумаєте.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Bebobi, мені того не тре, один акк та за весь час 3 продажі маю свого барахла, а от за фічу із поштою дякую, не знав.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Заказывал olx доставку, продавец отправил. Была в пути 5 дней (НП), до отделения так и не доехала, пошел узнать, говорят в пути (выехала на отделение, статус 5 дней был). Потом проходит ещё пару дней и статус изменился на отказ от получения.
Это НП косяк я так понимаю? И куда делась посылка так и не понятно, мне деньги вернулись, за вычетом пересылки. Написал в ОЛХ, разбираются. Продавец наверное материл меня.

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Заманал постоянный разлогин в приложении, даже банковские приложухи не вылетают так часто....

Зверху