Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Полностью обновилась статистика и часть описания на обьявлениях пропала - вместо "в наличии" просто "в". Вместо "50 грн" - просто "50". А в окне редактирования все отображается нормально.

У кого то наблюдаются подобные проблемы?
Дякую за відгук. Зараз перечитав і дійсно рандомно по пропадали деякі слова в описі оголошеннь

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Полностью обновилась статистика и часть описания на обьявлениях пропала - вместо "в наличии" просто "в". Вместо "50 грн" - просто "50". А в окне редактирования все отображается нормально.

та же фигня в нескольких объявлениях, причем и в старых, и в новых.

некоторым помогло редактирование, а пара других все никак. Не пойму что надо сделать.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
З олухом наразі все добре?
не можу залогінитись, з десктопу пише якусь муть..

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
З опери не входить - 403 ERROR The request could not be satisfied, з вбудованим VPN все працює, мобільний додаток не логіниться (у мене учотка з номером телефону без імейлу).

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
З опери не входить - 403 ERROR The request could not be satisfied, з вбудованим VPN все працює, мобільний додаток не логіниться (у мене учотка з номером телефону без імейлу).
раніше на опері та у додатку був залогованим у цьому акку?
бо у олх активно працює антизлам, якщо намагатися зайти в акк з нового пристрою чи з нового браузера

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
В мене на мобільному фігня була. Навіть після оновлення, очищення кеша та інфи, не вдавалося залогінитися. Декілька хвилин тому пустило.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Такая фигня: заказал доставку, на НП в отделении ее не могут найти уже 3 дня. Завтра сроки хранения. Ситуация не понятна, я конечно могу сделать отказ в приложении. Но где посылка? Как бы и мне товар нужен и не хочется подставлять продавца. Что посоветуете? Отказаться в приложении или ждать пока найдут? Просто не понимаю, что они будут слать обратно, если она потеряна и вернут ли они мне деньги.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
отделении ее не могут найти уже 3 дня.
вернут ли они мне деньги
Metio, скарга на гарячій лінії пришвидшить вирішення твого питання. Зверни увагу, що оскільки ти сплатив за товар та за доставку, то ці кошти за доставку згорають і їх тобі не повернуть. Якщо посилку не знайдуть, скоріше за все скасують угоду олх по відмові і тобі поверне кошти олх, а нова пошта контактуватиме з відправником та компенсуватиме йому кошти за втрачену посилку.

Якщо не форматна посилка, тоді може дійсно треба якось допомогти її знайти повідомивши орієнтовні розміри посилки.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro

Дякую за відгук. Зараз перечитав і дійсно рандомно по пропадали деякі слова в описі оголошеннь
Проблема залишається. Нове оголошення, а слова і далі з"їдає

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Якщо не форматна посилка, тоді може дійсно треба якось допомогти її знайти повідомивши орієнтовні розміри посилки.
Зовсім звичайна. Акумулятори 18650. Не багато місця.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Проблема залишається. Нове оголошення, а слова і далі з"їдає
Така сама історія. Мало того, оголошення, коли редагуєш, то слова всі є, а коли виставляється на сайті, то частина слів пропадає.

Місто
Харьков
В поддержку случайно никто не обращался по поводу проблемы с описанием?

upd: появилась плашка:

Проблема з відображенням опису оголошення​

Наразі спостерігаємо, що опис деяких оголошень відображається некоретно (лише частково). Будь ласка, спробуйте переглянути інформацію в оголошенні через деякий час 🙏, невдовзі ми все владнаємо 🙌

Останнє редагування:

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Olx як завжди на "висоті"
.
Пробуй залогінитись, визначає, що вхід з іншого пристрою (ок, може бути, бо зайшов з альтернативного інтернет провайдера).
Приходить лист на пошту, підвтерджую, що це я. І отримую помилку)
000.JPG0000.JPG
Зайти не можу відповідно у свій профіль.

Місто
Киев
Такая фигня: заказал доставку, на НП в отделении ее не могут найти уже 3 дня. Завтра сроки хранения. Ситуация не понятна, я конечно могу сделать отказ в приложении. Но где посылка? Как бы и мне товар нужен и не хочется подставлять продавца. Что посоветуете? Отказаться в приложении или ждать пока найдут? Просто не понимаю, что они будут слать обратно, если она потеряна и вернут ли они мне деньги.
Вчера на Укрпошта пока в очереди на отправку ждал,
пришла дама, пошла вне очереди и извиняясь грит операторше, мол, забрала чужую посылку, я её вскрыла уже и поняла что не моё, мол доверилась вам, что она моя и не стала наклейки рассматривать :)
Операторша молча посмотрела, видимо знала, достала из-под полу другую посылку, а эту, ДАЖЕ НЕ ПРОВЕРИВ И НЕ СПРОСИВ, по содержимому вскрытой посылки, а всё ли дама вернула обратно, молча забрала и кинула на полку.
Чудесия. Вот так и живём. И попробуй докажи)

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Мені надійшов лист через добу після початку проблеми (коли по факту її вже не було) з текстом "Дякую за очікування. На разі, труднощів не виявлено, бачу, що Вам вдалось успішно авторизуватись в профілі, імовірно вони були тимчасові".
Трохи згодом попросили поставити оцінку по 5-бальній шкалі, я поставив 2.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Вперше відправив ОЛХ-доставкою (свій realme GT NEO). Скажіть, що відбувається, якщо покупець раптом не приходить забрати відправлення? Я так розумію, до мене вона безкоштовно повернеться, але протягом якого часу він повинен забрати? Якщо він не прийде на пошту - мені треба робити якісь дії, чи Нова пошта через скільки-то днів сама відправить обратно?

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
У меня нарисовались проблемы с OLX доставкой, новая почта была посылка в городе уже приехало и потом резко проблемы на терминале и на следующий день оказалось с Житомира аж в Одессе вот это поворот и ничем помочь не могут, стоит отказ делать от посылки ? новая почта оператор уверяет что будет аж завтра ждите смс по факту не знаю или довезут.

Зверху