Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
А що за прікол? Замовив в мене покупець лох-доставокю товар через Укрпочку. Я пілдтвердив, в особовому кабінеті світиться, що виконується. Але оголошення доступне досі і інший чувак два рази замовив цей же товар в мене вже Новою поштою.
Звичайна справа з олх-доставкою

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А якщо жмакнули, то просто скасувати? Чи чекати, поки само скасується?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
редагую оголошення і ставлю оверпрайс
О, бачив схожу поведінку нещодавно в одному з обраних товарів: ліхтарик в ціні з 990 до 2000 скакнув, а за кілька днів повернувся назад із "ціну було знижено". Тепер зрозуміло, для чого такі реверанси :sneaky:

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
Тепер зрозуміло, для чого такі реверанси :sneaky:
цена может также плавать например, если фонариков будет больше чем 1 в одном заказе или в описании лота есть другой товар, правда после таких заплывов часто сносят объяву модераторы

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72
Кочевник коли в мене шось купили по олх, я редагую оголошення і ставлю оверпрайс, шоб ніхто не жмакнув ще раз покупку.
А якщо хтось жмакає оверпрайс? Може комусь горить купити чого зараз більше немає на ОЛХ. А чекати коли у когось ще з’явиться немає бажання. В мене таке буває іноді.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
О, бачив схожу поведінку нещодавно в одному з обраних товарів: ліхтарик в ціні з 990 до 2000 скакнув, а за кілька днів повернувся назад із "ціну було знижено". Тепер зрозуміло, для чого такі реверанси :sneaky:
Такое тоже замечал. Но думаю такое поведение по др. причине. -Дергать своих потенциальных покупателей, напоминать про товар. Ведь при снижении цены приходит сообщение потенциальному покупателю "Цена снижена"

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72
В мене таке буває іноді.
В два-три рази дорожче купиш товар?😳
Саме так. Це при умові що товар специфічний і продає його зараз на ОЛХ, Промі і взагалі в Україні один продавець. І коли з‘явиться інший продавець невідомо.

Бували випадки що я дзвонив продавцю і продавець каже: вас покупців вже троє.

Якщо мені цей товар зараз дуже потрібний і інших варіантів наразі немає, то я просто пропоную ціну трохи вище, продавець завжди погоджувався.

У мене це не часто трапляється, але трапляється. Коли чекати доставку з eBay, Amazon чи Аліка не варіант.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Бували випадки що я дзвонив продавцю і продавець каже: вас покупців вже троє.
Якщо мені цей товар зараз дуже потрібний і інших варіантів наразі немає, то я просто пропоную ціну трохи вище, продавець завжди погоджувався.
Ах вот хто вічно обламує мої покупки, коли вже оформив олх доставку, чекаєш посилку, а продаван через 3 дні так і не відправив товар. Дзвониш і кажеш: "Альо, братуха, ми ж домовились, де товар?"
А він: "Мені запропонували на 50грн більше". :Olen:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Коли чекати доставку з eBay, Amazon чи Аліка не варіант.
Якшо це шось ширпотрєбне, і воно потрібне "прям щас" - я купую в нас по "низу ринку" і в той же час у китайців. Як приповзе від них - ставлю на продаж за тією самою ціною, що купив у нас. Зазвичай всяка мелочьовка довго не залежується.

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72

Ах вот хто вічно обламує мої покупки, коли вже оформив олх доставку, чекаєш посилку, а продаван через 3 дні так і не відправив товар. Дзвониш і кажеш: "Альо, братуха, ми ж домовились, де товар?"
А він: "Мені запропонували на 50грн більше". :Olen:
А у мене вже правило роботи з ОЛХ: оформлюю замовлення, чекаю 30 хвилин на підтвердження. Якщо продавець не підтверджує - телефоную продавцю - розмовляю.

Бо після другого нападу рашистів, 24 лютого, багато людей переїхали в інші міста чи взагалі виїхали за кордон з України. Теж раніше чекав три дні - потім дзвонив, абонент не відповідає - пишу в Вайбер - відповідь:
- я в іншому місті;
- я за кордоном;
- вислати не можу;

А тепер 30 хвилин і вже розумію вишлють чи ні. З витрат тільки комісія банку якщо буде відміна мого замовлення.

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Теперь олх чудит по-новому.

Во всех объявлениях включено Автопродление. Продлевать досрочно вручную не дает, я писал выше, началось перед НГ.

Сегодня вырубил мне три объявления, у которых истек срок, и прислал мыло и пуши про все три, мол активуй вручную, если надо.

Но спасибо что хоть уведомили.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...

Во всех объявлениях включено Автопродление...
Сегодня вырубил мне три объявления, у которых истек срок, и прислал мыло и пуши про все три, мол активуй вручную, если надо..
в мене так майже з самого початку запроваддення опції автопродовження. Я її вимкнув

Зверху