Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
А що за прікол? Замовив в мене покупець лох-доставокю товар через Укрпочку. Я пілдтвердив, в особовому кабінеті світиться, що виконується. Але оголошення доступне досі і інший чувак два рази замовив цей же товар в мене вже Новою поштою.
Звичайна справа з олх-доставкою

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А якщо жмакнули, то просто скасувати? Чи чекати, поки само скасується?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
редагую оголошення і ставлю оверпрайс
О, бачив схожу поведінку нещодавно в одному з обраних товарів: ліхтарик в ціні з 990 до 2000 скакнув, а за кілька днів повернувся назад із "ціну було знижено". Тепер зрозуміло, для чого такі реверанси :sneaky:

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Тепер зрозуміло, для чого такі реверанси :sneaky:
цена может также плавать например, если фонариков будет больше чем 1 в одном заказе или в описании лота есть другой товар, правда после таких заплывов часто сносят объяву модераторы

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72
Кочевник коли в мене шось купили по олх, я редагую оголошення і ставлю оверпрайс, шоб ніхто не жмакнув ще раз покупку.
А якщо хтось жмакає оверпрайс? Може комусь горить купити чого зараз більше немає на ОЛХ. А чекати коли у когось ще з’явиться немає бажання. В мене таке буває іноді.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
О, бачив схожу поведінку нещодавно в одному з обраних товарів: ліхтарик в ціні з 990 до 2000 скакнув, а за кілька днів повернувся назад із "ціну було знижено". Тепер зрозуміло, для чого такі реверанси :sneaky:
Такое тоже замечал. Но думаю такое поведение по др. причине. -Дергать своих потенциальных покупателей, напоминать про товар. Ведь при снижении цены приходит сообщение потенциальному покупателю "Цена снижена"

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72
В мене таке буває іноді.
В два-три рази дорожче купиш товар?😳
Саме так. Це при умові що товар специфічний і продає його зараз на ОЛХ, Промі і взагалі в Україні один продавець. І коли з‘явиться інший продавець невідомо.

Бували випадки що я дзвонив продавцю і продавець каже: вас покупців вже троє.

Якщо мені цей товар зараз дуже потрібний і інших варіантів наразі немає, то я просто пропоную ціну трохи вище, продавець завжди погоджувався.

У мене це не часто трапляється, але трапляється. Коли чекати доставку з eBay, Amazon чи Аліка не варіант.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Бували випадки що я дзвонив продавцю і продавець каже: вас покупців вже троє.
Якщо мені цей товар зараз дуже потрібний і інших варіантів наразі немає, то я просто пропоную ціну трохи вище, продавець завжди погоджувався.
Ах вот хто вічно обламує мої покупки, коли вже оформив олх доставку, чекаєш посилку, а продаван через 3 дні так і не відправив товар. Дзвониш і кажеш: "Альо, братуха, ми ж домовились, де товар?"
А він: "Мені запропонували на 50грн більше". :Olen:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Коли чекати доставку з eBay, Amazon чи Аліка не варіант.
Якшо це шось ширпотрєбне, і воно потрібне "прям щас" - я купую в нас по "низу ринку" і в той же час у китайців. Як приповзе від них - ставлю на продаж за тією самою ціною, що купив у нас. Зазвичай всяка мелочьовка довго не залежується.

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72

Ах вот хто вічно обламує мої покупки, коли вже оформив олх доставку, чекаєш посилку, а продаван через 3 дні так і не відправив товар. Дзвониш і кажеш: "Альо, братуха, ми ж домовились, де товар?"
А він: "Мені запропонували на 50грн більше". :Olen:
А у мене вже правило роботи з ОЛХ: оформлюю замовлення, чекаю 30 хвилин на підтвердження. Якщо продавець не підтверджує - телефоную продавцю - розмовляю.

Бо після другого нападу рашистів, 24 лютого, багато людей переїхали в інші міста чи взагалі виїхали за кордон з України. Теж раніше чекав три дні - потім дзвонив, абонент не відповідає - пишу в Вайбер - відповідь:
- я в іншому місті;
- я за кордоном;
- вислати не можу;

А тепер 30 хвилин і вже розумію вишлють чи ні. З витрат тільки комісія банку якщо буде відміна мого замовлення.

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Теперь олх чудит по-новому.

Во всех объявлениях включено Автопродление. Продлевать досрочно вручную не дает, я писал выше, началось перед НГ.

Сегодня вырубил мне три объявления, у которых истек срок, и прислал мыло и пуши про все три, мол активуй вручную, если надо.

Но спасибо что хоть уведомили.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
...

Во всех объявлениях включено Автопродление...
Сегодня вырубил мне три объявления, у которых истек срок, и прислал мыло и пуши про все три, мол активуй вручную, если надо..
в мене так майже з самого початку запроваддення опції автопродовження. Я її вимкнув

Зверху