Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Полемик,

Значит, Вы везунчик 🙂
Я серьезно.

Написала сегодня в чат поддержке.
Сказали, что убрали возможность в отделении выборочно.
Кому-то да, кому-то нет.
И от рейтинга покупателя это не зависит (как я писала ранее-у меня высокий, и все равно)
Пока это бета-тест, а дальше будут смотреть, оставлять так или возвращать.
Срок действия этого теста в чате не знают...

Місто
Запоріжжя
Так а яку помилку видає?
Взагалі без помилок. Не відкриває вікно повідомлень.
Апд, блокіратор реклами різав вікно повідомлень.
якщо це застосунок olx, то видалити і встановити повторно, якщо не допомогло або якщо помилка виникає в браузері то це обмежений обліковий запис, тут в підтримку писати для розболокування.
Post automatically merged:

И у меня должна быть "писляплата"?
Но ее нет...
Или я не верно поняла?
Значит она отключена у данного продавца.
P.S. у меня есть
Вони тестують щось. Тобі дійсно пощастило. В мене відключено.

OLX Доставка - зміни щодо угод з опцією “Оплата у відділенні”​

З метою покращення продуктивності сервісу OLX.UA (надалі - Сервіс) та забезпечення стабільності його роботи, OLX Group проводить тестування змін до умов надання послуг OLX Доставка.
З 09 грудня 2024 року Користувачі Сервісу, які в рамках використання послуги OLX Доставка обирають в якості Логістичного партнера ТОВ «НОВА ПОШТА», зможуть скористатися опцією «Оплата у відділенні» лише якщо вартість Позиції при оформленні замовлення складатиме 1000 грн. або більше.
Зазначена зміна працює в режимі “beta” та застосовується щодо частини Користувачів Сервісу, які обираються методом випадкової комп’ютерної вибірки.

Тут про це пишуть

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
якщо це застосунок olx, то видалити і встановити повторно, якщо не допомогло або якщо помилка виникає в браузері то це обмежений обліковий запис, тут в підтримку писати для розболокування.
Шта???

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Місто
Запоріжжя
Срок действия этого теста в чате не знают
У них так всегда, левая рука не знает что делает правая.

В мене відключено.
Лот вартістю до 1к?
Ага, все що менше 1к

Шта???
Дивись, є така штука як обмеження облікового запису, ти типу можеш заходити в свій профіль, можеш переглядати оголошення, може додавати щось в обране, але коли справа йде, до сворення нового оголошення або для написання повідомлення то нічого не виходить. На що там ще впливає це обмеження не знаю, знаю що таке вирішується лише через підтримку. Спробуй написати в браузері комусь в чат, або створити нове оголошення, якщо виникає якась помилка, то це як раз той випадок який я описав. Іноді система так і пише "Ваш обліковий запис обмежено, ви не можете створювати оголошення і писати повідомлення"

Шта???
Однокласник займається продажем авто, мав декілько облікових записів і з усіх них торгував. Йому обмежили профіль, він написав в підтримку, йому розблокували, але попередили що другий раз якщо так заблокують то вже вдруге розблокувати не вийде. Через деякий час він не втримався і знову спалився, цього разу профіль залишився але нічого він в ньому робити не може. Декілька разів він звертався у підтримку з цього приводу і всі агенти йому казали і по телефону і в чаті, що при другому блокуванні профіль не розблокувати ні видалити і номер телефону від нього не відкріпити. Ост такой бідон в нього вийшов :confused:

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Однокласник займається продажем авто, мав декілько облікових записів і з усіх них торгував. Йому обмежили профіль, він написав в підтримку, йому розблокували, але попередили що другий раз якщо так заблокують то вже вдруге розблокувати не вийде. Через деякий час він не втримався і знову спалився, цього разу профіль залишився але нічого він в ньому робити не може. Декілька разів він звертався у підтримку з цього приводу і всі агенти йому казали і по телефону і в чаті, що при другому блокуванні профіль не розблокувати ні видалити і номер телефону від нього не відкріпити. Ост такой бідон в нього вийшов :confused:
Я покупець. Всі твої випадки - це блокування профілю продавця.

Місто
Запоріжжя
Я покупець. Всі твої випадки - це блокування профілю продавця.
Так описав, це один лише з варіантів які я знаю
Якщо користуєшся браузером то спробуй очистити кеш, кукі, історію браузера. якщо це додаток то видали його і перевір чи працює в мобільному браузері. Спробуй інші гаджети, якщо всі варіанти не приведуть до результата, то це обмеження.
Наврядше це робота блокеру реклами, бо в мене стоїть все що завгодно і платні і бесплаті і вони не впливають на написання повідомлень.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Запоріжжя
Наврядше це робота блокеру реклами
Я ж надав відповідь, що це було. Вимкнув
і все добре відправляється. Ну навіщо гадати і будувати складні теорії?
В мене гугл хром. тому як на мозілі блокери працюють.
Не зрозумів з початку що викнення допомогло

Останнє редагування:
Місто
Ukr
Вітаю всіх! Купляв товар з олх доставкою вийшло 250 грн (230+20 комісія). Олх чомусь списав 270, але через день повернулось 20 грн.
Хтось може пояснити по новим комісіям?

Вкладення

• Screenshot_2025-01-03-08-30-49-825_com.ftband.mono.jpg
    Screenshot_2025-01-03-08-30-49-825_com.ftband.mono.jpg
    51.1 КБ · Перегляди: 26
Місто
Запоріжжя
Вітаю всіх! Купляв товар з олх доставкою вийшло 250 грн (230+20 комісія). Олх чомусь списав 270, але через день повернулось 20 грн.
Хтось може пояснити по новим комісіям?
укрпошта повернула доставку

Зверху