Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Полемик, та это понятно, просто вранье же. И нарушение правил, если я правильно понимаю. Или бизнес-профилям так можно?

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
попробуйте указать не то местонахождение и все объявления попадают в"удалённые" почти сразу
та ладно, регулярно вижу профили, где один и тот же товар и фото идентичные, выкладывается в разных городах (якобы).

нет, это не то- попробуйте у себя установить местоположение, похожее на "ТОТ", и вам почти сразу будет невесело.
причём, ваше мнение относительно статуса этого местоположения и мнение ОЛХ будет немного отличаться.
например,"дружковка" или что-то похожее.. у моего знакомого сразу поудалялись все обьявы.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
та это понятно, просто вранье же. И нарушение правил, если я правильно понимаю. Или бизнес-профилям так можно?
Бизнес профиля платят бабло, поэтому лох закрывает глаза на многие вещи, даже если там есть нарушения.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Бизнес профиля платят бабло, поэтому лох закрывает глаза на многие вещи, даже если там есть нарушения.
100%. Бізнес профіль викладає автомобіль, який потім в переписці виявляється не в Україні і з ціною вищою на 30%. Причому, в першому разі скарга спрацювала і оголошення знесли. А в другій скарзі - "порушень не виявлено".

Місто
Запоріжжя
ні, не блокує, бо багато хто досі користується vpn
У мене при спробі змінити мило на .ru з'явилося повідомлення про "підозрілу активність")

у них ещё один фокус есть- попробуйте указать не то местонахождение и все объявления попадают в"удалённые" почти сразу
Насправді не так. OLX башляв раніше бонусами якщо подавати скарги в розділі Нерухомість якщо оголошення розміщено не в тому районі. Зараз я не знайду ту інформацію, але раніше так точно робили, може і зараз таке є.
При створенні оголошення немає різниці де ти знаходишся, геолокацію можна вказати через поштовий індекс якшо його ввести в полі місцезнаходження, незалежно від того де ти знаходишся. Рієлтори так працюють і самі ж скаржаться на оголошення інших користувачів
Post automatically merged:

ні, не блокує, бо багато хто досі користується vpn
У мене при спробі змінити мило на .ru з'явилося повідомлення про "підозрілу активність")
Можливо є інший обліковий запис, ця помилка виникає якщо є інший обліковий запис на цю електронну пошту

Полемик, та это понятно, просто вранье же. И нарушение правил, если я правильно понимаю. Или бизнес-профилям так можно?
Для бізнесу дозволяється публікувати в різних містах якщо відправка буде з того міста.

Останнє редагування:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Місто
Запоріжжя
бізнесу дозволяється публікувати в різних містах якщо відправка буде з того міста
если ты находишься в Одессе, вряд ли станешь отправлять из Житомира. Но никого не блочат за это.
а ти доставку не відправиш з Одеси якщо товар знаходиться у Житомірі, хіба що якщо це ФОП і вони працюють з оплатою на реквізити або з післяплатою на пошті. не з OLX доставкою. До того ж якщо в оголошенні немає платних послуг продавець може змінити геолокацію, а потім попросити провети покупку, або провести покупку по іншому оголошенню. Є там свої хитрощі

бізнесу дозволяється публікувати в різних містах якщо відправка буде з того міста
если ты находишься в Одессе, вряд ли станешь отправлять из Житомира. Но никого не блочат за это.
Навіть не бізнес користувач може створити оголошення в різних містах (є певні хитрощі), але рано чи піздно це помітять і переведуть в бізнес і тоді вже повернутися на приватний буде не просто, тому я б так не рекомендував робити щоб не мати складнощів у майбутньому.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Для бізнесу дозволяється публікувати в різних містах якщо відправка буде з того міста
Доставка як правило завжди здійснюється з одного міста, там де знаходиться склад даного товару. У багатьох користувачів пошук товару за умовчуванням здійснюється по своєму місту, тому бізнес і розміщує оголошення по "різних" містах, щоб охопити більший географічний простір.

Можливо є інший обліковий запис, ця помилка виникає якщо є інший обліковий запис на цю електронну пошту
Одна електронна пошта може бути прив'язана лише до одного облікового запису. Лох технічно не дозволяє прив'язувати декілька разів

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
а ти доставку не відправиш з Одеси якщо товар знаходиться у Житомірі, хіба що якщо це ФОП і вони працюють з оплатою на реквізити або з післяплатою на пошті. не з OLX доставкою.
Какой то ты бред пишешь насчет местоположения. Отправляется прекрасно из любого города, независимо от населенного пункта, указанного в объявлении

Місто
Запоріжжя
а ти доставку не відправиш з Одеси якщо товар знаходиться у Житомірі, хіба що якщо це ФОП і вони працюють з оплатою на реквізити або з післяплатою на пошті. не з OLX доставкою.
Какой то ты бред пишешь насчет местоположения. Отправляется прекрасно из любого города, независимо от населенного пункта, указанного в объявлении
Ти не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту. Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна

Для бізнесу дозволяється публікувати в різних містах якщо відправка буде з того міста
Доставка як правило завжди здійснюється з одного міста, там де знаходиться склад даного товару. У багатьох користувачів пошук товару за умовчуванням здійснюється по своєму місту, тому бізнес і розміщує оголошення по "різних" містах, щоб охопити більший географічний простір.

Одна електронна пошта може бути прив'язана лише до одного облікового запису. Лох технічно не дозволяє прив'язувати декілька разів
Так, я про це і кажу, якщо ти вводиш електронну пошту яка закріплена в іншому обліковому записі, то тобі кидає підозрілу активність

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Ти не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту.
Я багато разів купляв товари по оголошенню, в якому було вказано обласний центр, а виїхало зовсім з іншого міста цієї області. Та й наскільки пам'ятаю, і різні області траплялися.

якщо ти вводиш електронну пошту яка закріплена в іншому обліковому записі, то тобі кидає підозрілу активність
Ні, підозрілу активність кинуло саме за домен ru. Якщо закріплену пошту реєструєш ще раз, то з'являється наступне:

Вкладення

• IMG_20241230_001611.jpg
    IMG_20241230_001611.jpg
    63.1 КБ · Перегляди: 16
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Ти не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту. Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна

Ух ты теоретик....Наверное один из этих гуру на ОЛХ??
А я вот не знал твоих теорий и десятки раз делал это на практике.
И не потому что там мутиво какое-то, а просто так удобнее было. Отправлял не только из другого города Киевской области(очень много раз), но также и из Хмельницкой.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту.
Моё объявление висело в Одессе, я в то время был на западной проездом.

Человек купил олх доставкой товар.

Пришёл на НП и спокойно отправил товар из Снятина, благо планшет был со мной со всем комплектом.

Вкладення

• Screenshot_20241230_060155_OLXua.jpg
    Screenshot_20241230_060155_OLXua.jpg
    138.5 КБ · Перегляди: 16
  • Screenshot_20241230_060130_Chrome.jpg
    Screenshot_20241230_060130_Chrome.jpg
    146.3 КБ · Перегляди: 16

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У багатьох користувачів пошук товару за умовчуванням здійснюється по своєму місту, тому бізнес і розміщує оголошення по "різних" містах, щоб охопити більший географічний простір.
Не люблю цих хитрожопиків, особливо коли шукаєш товар, що тільки самовивозом хочеш забрати. Але по стилю і тексту оголошення таких вже видно.

Місто
Запоріжжя
Ти не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту.
Я багато разів купляв товари по оголошенню, в якому було вказано обласний центр, а виїхало зовсім з іншого міста цієї області. Та й наскільки пам'ятаю, і різні області траплялися.

якщо ти вводиш електронну пошту яка закріплена в іншому обліковому записі, то тобі кидає підозрілу активність
Ні, підозрілу активність кинуло саме за домен ru. Якщо закріплену пошту реєструєш ще раз, то з'являється наступн
Ну як бачиш у кента змінили шахраї без підозрідої активності, тому в тебе точно щось інше.

И не потому что там мутиво какое-то, а просто так удобнее было. Отправлял не только из другого города Киевской области(очень много раз), но также и из Хмельницкой.
Хай буде так як ти вважаеш) але в будь якому оголошенні закріплюється геолокація

не відправиш з іншого міста, тому що там різна вартість доставки і відділення ти не обираєш, тобі доставка формує одразу накладну по твоєму місту.
Моё объявление висело в Одессе, я в то время был на западной проездом.

Человек купил олх доставкой товар.

Пришёл на НП и спокойно отправил товар из Снятина, благо планшет был со мной со всем комплектом.
колись відмовлять на пошті про отримання посилки для відправки тоді буде інший досвід) згадаеш мене. все залежить від того хто на пошті сидить, я кажу як за правилами доставки

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя

"Теоретик" тобі зараз покаже "откуда на Беларусь готовилось нападение",

скрін додаю і текст і посилання на статтю

** Надішліть товар з будь-якого відділення Нової пошти/Укрпошта/Meest з того міста, яке ви вказали в полі «Місцезнаходження» в оголошенні. Якщо товар буде відправлений з іншого міста, вартість доставки для покупця може збільшитися або зменшитися.

Тут інфа https://help.olx.ua/olxuahelp/s/article/як-відправити-товар-з-olx-доставка-V47

Якщо вартість доставки збільшиться то покупцю скажуть доплатити різницю вартості на відділенні і він не забере товар через що він поїде назад, а ти витратиш час на забирання товару. Крім того реально на пошті можуть відмовити, Укрпошта точно таким балується, все залежить від того чи приймуть на пошті товар. Крім того поверення посилки буде на те відділення де ти вказав геолокацію, а потім звідти буде пересилатися на те віддення звідки відпраівляли і при отриманні назад посилки ти заплпти різницю вартістю.

Але тобі точно видніше ніж мені, тому я з тобою сперечатися не буду, вважай як забажаєш))

Вкладення

• 10.jpg
    10.jpg
    132 КБ · Перегляди: 9
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Якщо товар буде відправлений з іншого міста, вартість доставки для покупця може збільшитися або зменшитися.
Друже, але ж перед цим ти стверджував, що відправити товар з іншого міста взагалі неможливо, чи не так?)
Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна
Ну то таке.
Особисто я коли купляв з інших міст, нічого не доплачував (яка сума списалася при олх доставці, така і залишилася).
Цікаво, яка ситуація була у Дорожного вовка, чи доплачував щось покупець?..

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Якщо товар буде відправлений з іншого міста, вартість доставки для покупця може збільшитися або зменшитися.
Друже, але ж перед цим ти стверджував, що відправити товар з іншого міста взагалі неможливо, чи не так?)
Можна відправити лише з будь якого відділення у своєму місті але з іншого міста відправити не можна
Ну то таке.
Особисто я коли купляв з інших міст, нічого не доплачував (яка сума списалася при олх доставці, така і залишилася).
Цікаво, яка ситуація була у Дорожного вовка, чи доплачував щось покупець?..
Сумма, как была, так и осталась

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Немає різниці у вартості звідки відправляти посилку. Виключення, локальна доставка, коли відправка і отримання в одній агломерації (актуально для Нової Пошти)

Зверху