Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
Місто
Запоріжжя
Полемик, Спасибо, написала. Гуру взял данные, ответят позже.
Интересно, каковы шансы на успех, кто-нибудь сталкивался с таким пассажем? Поддержка справедливо относится?

когда как, примерно 50/50
та не 50/50, там є конкретні параметри на основі яких вони можуть повернути приватний статус або ні.
Наприклад якщо ти продаєш різний власний хлам, якість б.в. речі і одній з б.в. речей виклав фото з якогось сайту то переведе у бізнес. Такий випадок можна оскаржити посилаючись на те що це власна річ і ти не знав що її не можна продавати.
Інший варіант ти придбав помилково пакет на розміщення оголошень (пакети це бізнес інструмент) замість Додаткового розміщення коли використав свій ліміт, такий теж можна оскаржити.

Якщо ж у тебе стокові фото з алі, розетки тощо і в тебе є продаж одного товару декілька разів і є ознаки комерційної діяльності (наявність асортименту в профілі) то приватну сторінку не повернуть, в такому випадку прийдеться платити за розміщення.

Для тих хто займаєтся комерційною діяльністю, в OLX є окрема лінії підтримки, можна підключити персонального менеджера який допоможе зробити оголошення привабливим, скаже в який день і час краще підключати рекламу і публікувати оголошення, допоможе правильно придбати пакети та послуги з просування.

Місто
Запоріжжя
Майте на увазі, що підтримка затра вихідна (Різдво), тож дзвонити на гарячу лінію, писати на електронну пошту, просити перевести на агента немає сенсу. Якщо що, то писати в чат до гуру за допомогою, якщо буде потреба то вони оформлять звернення до служби підтримки. Інший варіант шукати відповіді самостійно в центрі підтримки https://help.olx.ua/olxuahelp/s/ або скористатися дзвінком до бота по номеру телефону 0800204444. Останній варіант як на мене найменш продуктивний :ROFLMAO:, всі спроби дізнатися щось у бота в мене не призвели до позитивних результатів :LOL:

Вкладення

• 8.jpg
    8.jpg
    39.2 КБ · Перегляди: 15
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Maksym_Semeniv, Мне уже помог специалист, сказал, что вернул прежний статус и все исправил, но, видимо, шел корпоратив, и где-то недоработали. Два часа прошло, а в кабинете как была, так и есть вкладка "настройка бизнес страницы", и не дает активировать объявления без покупки пакета. Впервые столкнулась с таким отношением (и это не Гуру) - заверить, что исправили, и не сделать этого...

Місто
Запоріжжя
Maksym_Semeniv, Мне уже помог специалист, сказал, что вернул прежний статус и все исправил, но, видимо, шел корпоратив, и где-то недоработали. Два часа прошло, а в кабинете как была, так и есть вкладка "настройка бизнес страницы", и не дает активировать объявления без покупки пакета. Впервые столкнулась с таким отношением (и это не Гуру) - заверить, что исправили, и не сделать этого...
Гуру зазвичай зацікавлені у вирішенні питання не менше за тих, хто звернувся, їм за це платять. Підтримка гуляє - гуру працюють) Виправлять у четвер, не хвилюйся. Доречі іноді можна опублікувати оголошення в іншій категорії , деякі товари підходять до різних категорій. Що ти публікуєш?

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Maksym_Semeniv, Да, я уважаю труд Гуру, мне как раз сегодня Гуру Максим и помогал :) Я давно на олх, в курсе, что вазу можно и в разделе посуда публиковать, и в антиквариате, если она прошлого столетия. Но не хочу ничего трогать - подожду уже 26.12.

Місто
Ніжин
можна підключити персонального менеджера
ой ну його нафіг, я нічого не підключав, просто якось подзвонив сам і назвався персональним менеджером. спочатку дав трохи корисної інфи, і потім регулярно дзвонив та впарював певні додаткові рекламні послуги, які ніякого толку не дають по суті. вже просто трубку перестав від нього брати і через місяць недодзвонів він відстав

Місто
Запоріжжя
можна підключити персонального менеджера
ой ну його нафіг, я нічого не підключав, просто якось подзвонив сам і назвався персональним менеджером. спочатку дав трохи корисної інфи, і потім регулярно дзвонив та впарював певні додаткові рекламні послуги, які ніякого толку не дають по суті. вже просто трубку перестав від нього брати і через місяць недодзвонів він відстав
Цікаво про досвід з персональним менеджером (y). Дякую за інфу! Сам я не підключав, бо пакети купував лише помилково, тому не знав що вони самі ще можуть наярівать. А от рекламу періодично підключаю, особливо в період акцій. На початку грудня як раз була така акція, так я так два товари які давно висіли продав. Підключав правда на 6 оголошень, перевіряв реклама працює на всіх, але продалося лише 2, хоча ще є декілька днів поки реклама працює, може ще щось куплять з мого хлама :D.

Доречі якось створив на промі бізнес сторінку і це капець, ото вони мене задовбали, там умови зовсім не вигідні і вони теж мені періодично дзвонять і пропонують послуги, вже казав, що створив помилково, але вони все одно як бачать, що я зайшов в профіль то давай одразу дзвонити знову. OLX мені ні разу не телефонували лише з підтримки пару разів коли я звертався з приводу блокування нової картки

Місто
Ніжин
А от рекламу періодично підключаю
я не про пакети рекламних послуг(вони в мене регулярно включені на багатьох позиціях), а про окремі послуги. типу підняти 7 разів, топ на 7 чи 30 днів окремо. воно в сумі дорожче виходить, а толку так само як з пакетом. як раз оце він мені і напарював, ледве не благав спробувати. з корисного тільки сказав в які години краще рекламу купувати та оголошення виставляти, а також момент по покупці пакетів підказав. все інше - напарювання додактових послуг. ну може як хтось новачок, то йому менеджер і допоможе.
ясно, що до це його робота і він гроші заробляє, то ж до самого менеджера питань нема.

Місто
Запоріжжя
А от рекламу періодично підключаю
я не про пакети рекламних послуг(вони в мене регулярно включені на багатьох позиціях), а про окремі послуги. типу підняти 7 разів, топ на 7 чи 30 днів окремо. воно в сумі дорожче виходить, а толку так само як з пакетом. як раз оце він мені і напарював, ледве не благав спробувати. з корисного тільки сказав в які години краще рекламу купувати та оголошення виставляти, а також момент по покупці пакетів підказав. все інше - напарювання додактових послуг. ну може як хтось новачок, то йому менеджер і допоможе.
ясно, що до це його робота і він гроші заробляє, то ж до самого менеджера питань нема.
Так, окремо дорожче, краще брати турбопродаж

Зверху