Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Від сьогодні стартувала акція Безкоштовна OLX Доставка в розділі Ігри та ігрові приставки з Новою поштою при оплаті карткою Visa і вартості товару від 300 грн. 🥳👍😃

Акція триває до 28.02.2025 р.

Хто зацікавлений встигніть скористатися

Деталі за посиланням:

Останнє редагування:

PJR

Місто
Запорожье
У меня теперь замечено на другом бизнес аккаунте, в категориях где объявления платные я с другого бизнес аккаунта вижу номер мобильного, а на объявлениях в категориях где обьявления частные я не вижу номер. Это явно косяк олх. Это тот акк где к объявам подтягивается всегда старый номер, я его меняю на новый номер, когда замечаю и его не видно
Єксперт Поліна в підтримці відповіла:
З метою підвищення рівня безпечності сервісу OLX.UA (надалі - Сервіс) та захисту інтересів Користувачів, OLX Group, у відповідності до Правил Сервісу проводить тестування у вигляді тимчасових обмежувальних заходів, які стосуються відображення функціоналу «Подзвонити/SMS», «Показати номер».

З 09 грудня 2024 року функціонал Сервісу «Подзвонити/SMS», «Показати номер» тимчасово та частково не буде доступний у мобільних додатках та десктоп-версії Сервісу. Зазначена зміна працює в режимі тестування у деяких категоріях Сервісу та щодо частини оголошень, які обираються спеціальними комп’ютерними алгоритмами.
Термінів тестування вона не знає, запропонувала зїєднатися з техпідтримкою, щоб за можливості виключити мене з тестування, я поки відмовився.
Те що я бачу у приватних оголошень з рубрики електроніка не відображається номер мобільного, напевно у всіх і може не тільки в цій рубриці.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
У меня теперь замечено на другом бизнес аккаунте, в категориях где объявления платные я с другого бизнес аккаунта вижу номер мобильного, а на объявлениях в категориях где обьявления частные я не вижу номер. Это явно косяк олх. Это тот акк где к объявам подтягивается всегда старый номер, я его меняю на новый номер, когда замечаю и его не видно
Єксперт Поліна в підтримці відповіла:
З метою підвищення рівня безпечності сервісу OLX.UA (надалі - Сервіс) та захисту інтересів Користувачів, OLX Group, у відповідності до Правил Сервісу проводить тестування у вигляді тимчасових обмежувальних заходів, які стосуються відображення функціоналу «Подзвонити/SMS», «Показати номер».

З 09 грудня 2024 року функціонал Сервісу «Подзвонити/SMS», «Показати номер» тимчасово та частково не буде доступний у мобільних додатках та десктоп-версії Сервісу. Зазначена зміна працює в режимі тестування у деяких категоріях Сервісу та щодо частини оголошень, які обираються спеціальними комп’ютерними алгоритмами.
Термінів тестування вона не знає, запропонувала зїєднатися з техпідтримкою, щоб за можливості виключити мене з тестування, я поки відмовився.
Те що я бачу у приватних оголошень з рубрики електроніка не відображається номер мобільного, напевно у всіх і може не тільки в цій рубриці.

Поліна якби знала то відповіла б, в неї в профілі гуру показує 2000+ закритих чатів з надання допомоги користувачам і це за 3 місяці скільки вона в гуру. Звичайно вона не знає коли завершиться тестування, як і OLX теж не знає, як завершуть свої тести так і вирішать відкривати цю функцію чи обмежити. Просто ці фішингові шахраї вже всіх дістали, мабуть кожном писали, ще й не один раз, а хтось попадається, а потім роками виплачують кредит який зняли шахраї.

Тут писали про це обмеження:

Мможе виникати у різних користувачів, в різних рубриках. Мені в цьому випадку пощастило, я не попав під це тестування, але попав під інше обмеження, на покупки товарів з післяплатою по вартості.

PJR

Місто
Запорожье
Зазначена зміна працює в режимі тестування у деяких категоріях Сервісу та щодо частини оголошень, які обираються спеціальними комп’ютерними алгоритмами.

Спеціальний компютерний алгоритм :
"мобільний додаток андроід + ios" + "Електроніка" + "Приватне оголошення"

У кого такий самий алгоритм?

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Зазначена зміна працює в режимі тестування у деяких категоріях Сервісу та щодо частини оголошень, які обираються спеціальними комп’ютерними алгоритмами.

Спеціальний компютерний алгоритм :
"мобільний додаток андроід + ios" + "Електроніка" + "Приватне оголошення"

У кого такий самий алгоритм?
Це про що питання? Не зовсім зрозумів

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
О, раз тут собрались умные люди и рассуждают про алгоритмы, то задам я вопрос :)

Вывесила объявление о продаже вещи (одежда).
Недели 2 уже висит как, судя по статистике объявления-аж целых 7 просмотров и аж целых 0 добавлений в избранное (сердечко).
При этом, ОЛХ мне постоянно пишет:
"Слышь ты, у объявления то потенция...нет..не потенция...как-то по другому...ааа! Потенциал! Вот, точно, потенциал.
Так вот, у объявления огромный потенциал и давай денег заплати, он еще больше увеличится и ты все сразу продашь"
Кхм-кхм-кхм...
Это что за алгоритмы в ответе за вот эти вот писулины?
7 просмотров за 2 недели-это, блин, потенциал? Серьезно? :rolleyes:

Місто
Одесса
О, раз тут собрались умные люди и рассуждают про алгоритмы, то задам я вопрос :)

Недели 2 уже висит как, судя по статистике объявления-аж целых 7 просмотров и аж целых 0 добавлений в избранное (сердечко).
"Слышь ты, у объявления то потенция...нет..не потенция...как-то по другому...ааа! Потенциал! Вот, точно, потенциал.
Так вот, у объявления огромный потенциал и давай денег заплати, он еще больше увеличится и ты все сразу продашь"
Кхм-кхм-кхм...

они видят в вас потенциал, что можете дать им денюшек, а объявление это так просто к слову, ну типа предлог...

Місто
Odesa-Romania
Kseniya, олх уже давно шляпа
По вещам мне только и пишут с просьбой перейти на нужный сайт, так как они уже на нем оформили олх доставку, и мне осталось только ввести реквизиты своей карты чтобы мне капнули денежки
Другого отклика по объявлениям с вещами/обувью я от олх уже и не жду
Сейчас вот кросовки закинул туда, чисто для очистки собственной совести, ни ответа ни привета, тоже под 5 просмотров 😁
А потенциал да, это они любят

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Kseniya, они совершенно наугад автоматом фигачат эти предложения, я их видел под своими объявами с бесплатной раздачей )) канеш там есть потенциал! токо нафиг мне сдалось платить за объяву с вещами, которые я отдаю за так?

Единственная их цель - это вытянуть бабки за рекламу. Да, показов будет больше, но я минимум один раз неплохо так на этом обжегся и понял, что реклама нифига не гарантирует продажу, пофиг сколько просмотров. Реально это нужно только бизнесу, остальным - это просто развод. Больше не ведусь.

Если надо продать быстро, смотрю на цены и ставлю подешевле. И то не всегда работает (но бывает что и быстро улетает). А алгоритм.. да нет его там, реально наугад выпадает. Для дорогих, для дешевых, для копеечных, для бесплатных )) бессистемно. Просто "дайте денег" так оформлено.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme

Кхм-кхм-кхм...

я думаю не всі до кінця розуміють від чого залежить кількість переглядів. Одне й те саме оголошення може мати різну кількість переглядів і різну ефективність в залежності від дня і часу публікації.

Kseniya, якщо кинеш в особисті посилання на оголошення я перегляну і скажу, що можна покращити якщо там дійсно є над чим попрацювати.

Я писав нещодавно великий перелік від чого залежать перегляди, це і ціна, і день тижня публікації і час публікації чи підключення рекламних послуг, і головне фото оголошення, і назва, і опис. Але основним зазвичай тут є день тижня, час публікації та назва оголошення.

Також варто врахувати що періодично сама статистика працює не коректно, для перевірки статистики треба написати в чат і попросити перевести чат до служби підтримки для перевірки статистики оголошення.
Буває так що заходиш в тебе 0 переглядів, поті перевантажуєш сторінку, а їх вже 20+, так і навпаки буває, але це не значить що саме оголошення ще працює некоректно.

У підтримки взагалі є статистика коли краще публікувати оголошення в певній категорії і в який час, особисто не звертався для вирішення цього питання, але знаю що для бізнес користувачів надають цю інформацію.

Якщо в правильний час опублікувати оголошення то і переглядів буде значно більше. Зазвичай максимальна ефективність у вівторок з 19 години коли всі приходять з роботи, але для кожної категорії своя цільова аудіторія і свій час активності

Місто
Odesa-Romania
Також варто врахувати що періодично сама статистика працює не коректно, для перевірки статистики треба написати в чат і
Шедеврально
Мы вам статистику покажем, но велика вероятность что покажем бред, ибо работает она не корректно 😭

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Також варто врахувати що періодично сама статистика працює не коректно, для перевірки статистики треба написати в чат і
Шедеврально
Мы вам статистику покажем, но велика вероятность что покажем бред, ибо работает она не корректно 😭
є альтернативніші рішення?

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Шедеврально

Розумієш, можна сидіти і гадати чи все добре, а можна звернутися для уточнення, може в цей момент є якийсь баг, або оголошення не працює як треба і треба щось виправити. Бувають випадки коли оголошення є, а в пошуку його нема, тож самостійно це не перевірити і не виправити.
Ніхто там не буде малювати неіснуючих переглядів, вони або є або їх нема. Можна звичайно тут на форумі жалітися, але це не допоможе у вирішенні питання якщо проблема існує, тому я і рекомендую звернутися до спеціалістів.

Це якась мабуть особливість нашого українського менталитету, жалітися всім не всіх, то дороги погані, то ще щось, а коли питають "а ти заявку подавав щоб її включили в план ремонтів" то виявляється що ні, бо всім подобається скиглити і жалітися, а не вирішувати питання. І так у всіх сферах життя, а потім кажуть, що щось там не працює і всім щось не так.

от якщо Yarik описував ситуацію з доставкою для ФОП то тут інше питання, він бачить проблему і звертається до вирішення, щось робиться хочаб для розуміння проблем з якими може стикнутися підприємець, те що ще не налаштовано, то вже інше питання, бо це бета-тестування і ніхто і не обіцяв, що все запрацює миттєво, але він звернувся для вирішення. А більшість так не робить тільки і читаєш негативні відгуки всім щось завжди не подобається.
Post automatically merged:

ну і варто розуміти, що будь який сервіс дізнається про якийсь баг коли хтось з користувачів сервісу про це пише у підтримку.
я саме до цього веду якщо хтось мене не так зрозумів

Місто
Odesa-Romania
Maksym_Semeniv, для серьезных продаж - только соц сети. Образно риелторы, маклера и прочие сейчас очень большой процент покупателей берут уже из своих соц сетей, тиктоков, инсты и прочего, чем с олх и домриа.

Если продажи бытовые - будь то старые трусы/носки или куртка, то можно конечно на олх закинуть, хай будэ, но уж точно не платить за рекламу
Толку от рекламы ноль. Пустая трата денег

Ніхто там не буде малювати неіснуючих переглядів, вони або є або їх нема. Можна звичайно тут на форумі жалітися, але це не допоможе у вирішенні питання якщо проблема існує, тому я і рекомендую звернутися до спеціалістів.
Уже кажется весь мир знает что и олх и авториа тупо рисуют просмотры.
Иначе как объяснить тот факт что иногда бывают звонки, когда пишут 0 просмотров, либо наоборот куча просмотров, просмотры номера телефона и ноль звонков, да там куча несоответствий.

Я не против этих сайтов, ибо обьявы ж где то размещать нужно, если у тебя нет 100 тыс подписчиков своих в сетях
Но тратить большие деньги на рекламу и продвижение - так себе затея
Це якась мабуть особливість нашого українського менталитету, жалітися всім не всіх, то дороги погані, то ще щось, а коли питають "а ти заявку подавав щоб її включили в план ремонтів" то виявляється що ні, бо всім подобається скиглити і жалітися, а не вирішувати питання. І так у всіх сферах життя, а потім кажуть, що щось там не працює і всім щось не так.
Ага, и в плохих дорогах виноваты мы, а не те чиновники которые деньги выделенные на эти дороги вывели в Монако и там замок купили.
Что-то у тебя с причинно следственной связью совсем беда

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Иначе как объяснить тот факт что иногда бывают звонки, когда пишут 0 просмотров, либо наоборот куча просмотров, просмотры номера телефона и ноль звонков, да там куча несоответствий.

Я не против этих сайтов, ибо обьявы ж где то размещать нужно, если у тебя нет 100 тыс подписчиков своих в сетях
Но тратить большие деньги на рекламу и продвижение - так себе затея
це як раз про те що я кажу, це некоректна робота статистики

Ага, и в плохих дорогах виноваты мы, а не те чиновники которые деньги выделенные на эти дороги вывели в Монако и там замок купили.
Что-то у тебя с причинно следственной связью совсем беда
ну а хто вибирає тих депутатів які ставлять чиновників на місця, хіба не ми?

а козачок то засланный :)
ну то сиди і жалійся, а я запропонував спосіб вирішення питання. Чи вважаєш, що тут сидить OLX і читає ваші повідомлення щоб допомогти? 🥴

Місто
Odesa-Romania
У них "некорректная" работа статистики это скорее правило, чем исключение.
А в таком случае, это выглядит, как минимум странно
Вопрос вижу. Отвечать и продолжать данную тему тут не вижу смысла, ибо не по теме

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
У них "некорректная" работа статистики это скорее правило, чем исключение.
А в таком случае, это выглядит, как минимум странно
Вопрос вижу. Отвечать и продолжать данную тему тут не вижу смысла, ибо не по теме
Тут згоден і стосовно статистики і стосовно того що тема чиновників не має відношення, то більше була аналогія

Місто
Ніжин
Чи вважаєш, що тут сидить OLX і читає ваші повідомлення щоб допомогти?
а я, до речі, маю таку підозру)
пам'ятаєш, колись ти тут писав, що відправляти не можна олх доставку з іншого міста? а я сказав, що вже місяць як щось багонулось на олх і всі мої олх доставки новою поштою чомусь прив'язані до сусідньго з моїм містом села, хоча локація вибрана вірна, і типу спокійно відправляю як і раніше з міста, мені це взагалі не заважає. так от через день-два локація в створених ттнках стала вірною. в підтримку я не звертався, бо локація ролі не грає взагалі, все одно олх доставки в реєстр додати не можна. може збіг, а може реально пробили мене та виправили.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Чи вважаєш, що тут сидить OLX і читає ваші повідомлення щоб допомогти?
пам'ятаєш, колись ти тут писав, що відправляти не можна олх доставку з іншого міста? а я сказав, що вже місяць як щось багонулось на олх і всі мої олх доставки новою поштою чомусь прив'язані до сусідньго з моїм містом села, хоча локація вибрана вірна, і типу спокійно відправляю як і раніше з міста, мені це взагалі не заважає. так от через день-два локація в створених ттнках стала вірною. в підтримку я не звертався, бо локація ролі не грає взагалі, все одно олх доставки в реєстр додати не можна. може збіг, а може реально пробили мене та виправили.

Це взагалі цікаве питання, в мене самого показує то дніпровський район, то вознесенівський. Підозрююю що пов'язано з тим що глушилки стоять і геолокація на гаджеті підтягується не вірно, по Запоріжжю зараз навігатори майже ніколи не працюють. Але може бути і баг на самому OLX здається навіть про це була стаття в центрі підтримки. Пошукаю

я взагалі все через поштовий індекс виставляю щоб не злітало

Знайшов "Невірне визначення Місцезнаходження на карті":

"Совпадєніє? Нє думаю" (с) :LOL:
якби ж дійсно виправили, то було б непогано, бо постійно треба перевіряти

Останнє редагування:
Зверху