Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
rikky, ок, хай ремонтує, а за торгівлю через нову пошту все одно відповість :) якщо вже попав на радар то відмитись буде тяжко, тим більше з такими відмазками

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
rikky, ок, хай ремонтує, а за торгівлю через нову пошту все одно відповість :) якщо вже попав на радар то відмитись буде тяжко, тим більше з такими відмазками
Та то его ж проблемы. Может там вообще фоп нет. История очень интересная, но не понятная.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
rikky, цікава історія до контрольної закупки, не видачі чека і далі по списку. А потім може розказувати що він ремонтує вдома і лише доставляє. Але це вже окремо від теми олкс

Місто
Київ
Той хлопак торгував без фоп. У нього за 4 роки пройшло 4 млн. грн через наложки НП. Подактова якось його спалила, і запросила інфу у Новапей, ті дали на нього інфу. З 4 лямів, він заплатив майже 1 млн штрафів. Торгував він доречі на олх.
Я просто кожного дня бачу продавців на олх, у котрих 500+ доставок, смартфони, інша електроніка. Це гроші полюбому заходять на карти фіз осіб. Тобто купа продавців торгує в чорну, і їх ніхто не шукає і не ловить. Один продавець навіть написав що в нього вже 2500+ доставок. Як так?

Місто
Ніжин
дроби зарахування, як вище написали, і буде щастя.
якщо все на одну картку валити, то зацікавиться фінмон банку, який вже зможе передати в податкову інфу.

і загалом я чув, що податкова може і не заставити платити 19,5% від обороту, а лише штрафонути на 17 чи 34к. а це не такі вже і великі гроші

Місто
Київ
якщо все на одну картку валити, то зацікавиться фінмон банку, який вже зможе передати в податкову інфу.

і загалом я чув, що податкова може і не заставити платити 19,5% від обороту, а лише штрафонути на 17 чи 34к. а це не такі вже і великі гроші
В мене 5 карток різних банків, так і роблю. Просто хз як на олх живуть ці продавці, у котрих 500+ продажів, і їх ще не взяли за одне місце.

Місто
Киев

В мене 5 карток різних банків, так і роблю. Просто хз як на олх живуть ці продавці, у котрих 500+ продажів, і їх ще не взяли за одне місце.
Ну в мене 200+ на одному екаунті але ж блін то я свій хлам продаю. Звідкі постійно стільки непотрібних речей береться :)

Місто
Київ
Місто
Харьков
Так от вирішив закінчувати діяльність, продаю усі залишки товару і залягаю на дно.
Были проблемы?
Ні, тенденція показує, що найближчим часом посилять фінмоніторинг.
Так и будет. Все к этому идет. Если действительно начнут со всего брать налоги и все отслеживать пусть сами и работают в этой стране. Если вести деятельность точно следуя написанным законам то всегда будешь в минусе. У нас только для крупного бизнеса особые условия... Всех остальных стараются выдоить под ноль.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Які ще карти окрім Моно не деруть коміс при покупках на ОЛХ?

Місто
Одесса
що цікаво, olx не тільки продавців ділить на приват та бізнес (щоб різати безкошт оголош), а й товари: у пошуку можна вибрати показ тільки товарів от бізнес чи тільки приватні оголош.
Тобто, вони легко можуть бізнесам вимкнути OLX доставку, щоб не порушувати закон. Але де OLX, а де планета Земля з українською податковою на ней?

Зверху