Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Друзі, хто ще не вкурсі. В мене є погана новина щодо нових змін до правил OLX, що стосуються лімітів.
Тепер для певних (будемо відверті, для більшості) категорій, ліміт з 30 днів піднятий до 60 днів, тобто якщо ноутбуків можна було розмістити 3 оголошення протягом 30 днів, то тепер після першого розміщення треба буде чекати звільнення ліміту ще 30 днів.
Навіть при всій моїй лояльності таке собі... Зміни вступають в силу вже 19.07.

новини тут:
Сьогодні закінчився строк дії трьох безкоштовних об'яв в рубриці "Телефони". Ліміт безкоштовних об'яв не обновився.
"Дней осталось до размещения ещё одного бесплатного объявления: 29"
Ще 15 липня в іншому аккаунті ліміт обновлявся як раніше, через 30 днів.
Якщо в розділі оголошення натиснути на кнопку Переглянути ліміт безкоштовних оголошень то там видно термін звільнення ліміту.
Якщо ви кажете що 29 днів до звільнення ліміту, то це свідчить що були інші оголошення і просто не скінчився ліміт, або ці три оголошення були розміщені в іншій категорії і тоді дійсно може бути перевод в бізнес тому і не дає повторно розмістити
Post automatically merged:

pasi4nik, старі оголошення залишилися активними чи деактивувалися?
Старі оголошення неактивні.
розділ Налаштування бізнес сторінки є в профілі?

Місто
Київ
питання як завести два аккаунти Олх на різні номери телефону щоб не отримати блокування Олх що типу один аккаунт для всієї родини.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
питання як завести два аккаунти Олх на різні номери телефону щоб не отримати блокування Олх що типу один аккаунт для всієї родини.
Не розміщувати оголошення з однаковим номером телефону (для кожного профілю свій номер телефону не лише для оголошень, але і для OLX доставки) і не створювати оголошень в однакових категоріях коли використаний ліміт в одному з профілей для того щоб не платити за розміщення.
Як тільки використав ліміт і публікуєш оголошення в іншому для обходу платних послуг то це буде приводом для блокування.
Коли вони виявлять дублювання це питання часу, поки не буде зроблена одна з помилок по якій це виявляється.
В принципі не забороняється мати профіль для кожного члена сім'ї якщо не виявлено дублювання оголошень і однакових дій в різних профілях

Місто
Киев
Maximum Observer, в іншому аккаунті до оновлення ліміту залишилось 42 дні
Походу с сегодняшнего дня начал действовать новый период обновления лимита.
Т.е. количество доступных размещений осталось то же, но не на 30 дней, а на 60

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Maximum Observer, в іншому аккаунті до оновлення ліміту залишилось 42 дні
Походу с сегодняшнего дня начал действовать новый период обновления лимита.
Т.е. количество доступных размещений осталось то же, но не на 30 дней, а на 60
Так, з 19.07. стартує

Місто
Odesа
Maximum Observer, ну так если два члена семьи, и оба продают по пару допустим телефонов, или по паре трусов.
Как олх будет определять это норм, или это дробление одного продавца ?

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Никак не сможет определить (разумеется, если номера телефонов разные, либо не указаны).
Главное, чтобы не дублировались одинаковые объявления в двух профилях. В противном случае бан одного из аккаунтов (на ваш выбор).

Місто
RayonD
я использую только via браузер клонированный через апп клонер с удалением всей аналитики, отладочной информации,трекеров ,
так работают уже лет по пять -10 аккаунтов.
главное не ходить по их офф приложению через аккаунты.там отслеживается мак устройств и будут банить.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Никак не сможет определить (разумеется, если номера телефонов разные, либо не указаны).
Главное, чтобы не дублировались одинаковые объявления в двух профилях. В противном случае бан одного из аккаунтов (на ваш выбор).
Вони якось ще по IP пробивають чи хрін знає ще як. Був випадок що чувак просто створив профіль, спробував створити оголошення і одразу в бан. Відповіли йому що у вас є інший профіль, його розвивайте, або купуйте пакети на розміщення і публікуйте як бізнес. Там не лише по номеру вони не можуть відслідкувати.
Так як каже santelectro, з застосунку точно не варто заходити з різних облікових записів, це шлях до бану, та і з одного браузера теж не варто

Місто
Odesа
Maximum Observer, так то оно так, но а если одна семья пользуется одним компом, соответственно адрес один и тот же, но разные объявив и разные телефоны
Не все живут дорого багато, чтоб кучу гаджетов иметь

Місто
Львів
если одна семья пользуется одним компом, соответственно адрес один и тот же
Це все за бажання легко обходиться. В браузері встановлюються доповнення Multi-Account Containers, Canvas Defender та User-Agent Switcher, не кажучи вже про використання vpn для зміни ip і зовні ніхто не обчислить мультиакаунти.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Вони якось ще по IP пробивають чи хрін знає ще як.
У мене один акк в додатку, інший в браузері - політ нормальний)
в мене був один запасний профіль, але я потім його видалив коли київстар ліг, бо подумав, що зайвий вільний номер не буде зайвим, основний профіль був як раз на київстарі)

PJR

Місто
Запорожье
В мене і 20 акаунтів живуть на 10 смартах з клонами додатків з періодичним видаленням аккаунту самостійно раз в 4-10міс, в осному з причини, що на одному оголошенні часто вистрілювала олх доставка, наприклад де було 8 доставок, одночасло на 3х акаунтах такі оголошення переходили в бізнес, а згодом і всі оголошення цієї рубрики відключались. Так щоб банили весь акк, вони вже так не роблять роки 3 у мене.
Тільки я задовбався перевикладати ці оголошення, вихлопу з них мінімум, 90-95% продажів через бізнес акаунт ходовий товар йде, але ж щось з непопулярним товаром треба робити...

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
В мене і 20 акаунтів живуть на 10 смартах з клонами додатків з періодичним видаленням аккаунту самостійно раз в 4-10міс, в осному з причини, що на одному оголошенні часто вистрілювала олх доставка, наприклад де було 8 доставок, одночасло на 3х акаунтах такі оголошення переходили в бізнес, а згодом і всі оголошення цієї рубрики відключались. Так щоб банили весь акк, вони вже так не роблять роки 3 у мене.
Тільки я задовбався перевикладати ці оголошення, вихлопу з них мінімум, 90-95% продажів через бізнес акаунт ходовий товар йде, але ж щось з непопулярним товаром треба робити...
можливо варто вкладатися в ходові товари, а не ходові просто нові не закупати так як витрачати гроші на них і на просування і не мати прибутку то вже не те у що потрібно вкладатися

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
allaliu, мабуть цікавляться бізнес чи приватний.
Мені таке теж приходило, саме тоді як вони запускали ці самі "Бізнеси".
Я проігнорував, поки все гаразд.

Місто
Чернигов
allaliu, мабуть цікавляться бізнес чи приватний.
Мені таке теж приходило, саме тоді як вони запускали ці самі "Бізнеси".
Я проігнорував, поки все гаразд.
Хіба так важко відрізнити де бізнес акаунт а де приватний, в якому люди продають непотрібні, б/у, речі?

Зверху