PayPal

Місто
Алушта
Телефон
Xiaomi Note 4X & Yoga Tablet
Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницький
Також пару років не заходив. Вирішив перевірити чи все гуд. Зайшов. Прострочені/закриті картки повидаляв. Нові додав, підтвердив, $1,95 та €1,5 зняли, обіцяли повернути. Адресу пошти/номер телефону (на вимогу) підтвердив.
Спробував пару євро, що давно там були, скинути на ПУМБ валютну. ПУМБ не прийняв "Заборонено відповідно до вимог чинного законодавства". Повернулися назад. Але кидав - валюту на валютну картку, а відмова була прийняти грн. В палці конвертацію не ставив, зараз не ставив. Раніше, пару років тому налаштовував за рекомендаціями з реду в самій палці. Щоб з акаунта долари (євро) йшли на доларову (єврову) картку без конвертації, а при необхідності скинути долари (євро) на єврову (доларову) картку це було з мінімальними втратами. Ніби раніше ходили нормально, картки в палці прописані як доларові та єврові.
Забув де, шукав, не знайшов. Нагадайте, пліз. Дякую.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Палка тепер завжди виводить через гривню, якщо карточка отримувача емітована українським банком, навіть якщо вона - валютна, а зворотню конвертацію робить вже банк при отриманні переказу. У вас, мабуть, відключена подвійна конвертація, тому операція відхилилася.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У мене стабільно чудово працює переказ грошей через PayPal для оплати сервісів, якими користуюся. Дуже вигідно оплачувати, бо майже нічого зайвого понад суму переказу немає. Зручно та швидко.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Transfer то не withdraw, не плутайте.
Вище обговорювали саме вивід коштів.
Я нічого і не плутаю. Дякую. :) Мене Withdraw не цікавить взагалі.
Тема називається PayPal і вона вміщує не тільки виведення грошей.

Прив'язав до PayPal свою віртуальну картку від українського банку та оплачую потрібні мені послуги. Для оплати цих послуг альтернативи не маю. Взагалі, PayPal мені дуже подобається. Обліковий запис мій не блокували.

Зверху