Prom.ua

• Автор теми P22
  • Дата створення
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Зробив покупку на ПРОМ з Пром-оплатою, сума біля 8500. Ще позавчора. Вчора обіцяли що буде відправлено, сьогодні перевіряю по наданій ТТН - нікуди воно не їде.
Дзвоню до продавця, він говорить що дійсно не відправив, бо ПРОМ не перераховує йому гроші за попередні відправлення, які вже забрані покупцями. Каже, що хочете - почекайте, хочете - я скасую покупку. Ну я так розумію, що якщо він скасує, то я буду мати тіж проблеми, що й він - гроші вже тепер я буду чекати від ПРОМа.
Не в курсі, дійсно є якісь проблеми в ПРОМа?
В мнен не було, я робив замовлення на 4500 в сумі від двох продавців, все було відправлене без усіляких проблем і скасувань замовлень, навіть при скасуванні замовлення максимум пару днів і гроші вертались на ту карту з якої платив.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
То скоріше за всього фізособа не розібравшись гребе більше 5тис. На добу від покупців тому і застопили, бо менші суми йдуть як надо.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Цікаво, чи Пром буде щось робити із своїм пошуком - наприклад, пишу запит, запчастина для авто, конкретна модель - видає купу варіантів на інші модели авто того ж виробника, то що мені треба в списку не перше, а десь в кінці (сортування за замовченням). І так дуже часто.. Чи це недобросовісні продавани так заповнюють теги, тоді чому не контролюється? Повний зашквар для такого маркетплейсу.. На тому ж Олуху пошук майже ідеальний у порівнянні.

Pedred

Заблокований
Місто
Кушугум
Цікаво, чи Пром буде щось робити із своїм пошуком
на всем пути у прома самый всратый поиск, и их устраивает, они кого-надо пропихивают, нужно через гугл искать, тогда выдает вкусные варианты на проме

Місто
_
Телефон
Redmi 9T 6/128
Вони просто викрали дані моєї картки. Я активував місяць підписки "для своїх". Виявилось, що всі умови для безкоштовної доставки не зможу виконати. Потім знайшов той самий товар на іншому сайті в набагато дешевше (800грн проти 1300). Але картку видалити не можу - поки з неї не знімуть гроші - не можна видаляти. Отже, вони просто викрали дані картки. І єдиний варіант, це блокування картки. Добре, що це віртуалка, але якось дивно для такого великого ресурсу займатися махінаціями з викрадення грошей

Вкладення

• автопродовження.png
    автопродовження.png
    24.6 КБ · Перегляди: 32
  • додавання картки.png
    додавання картки.png
    39.4 КБ · Перегляди: 32
  • неможливо видалити карту.png
    неможливо видалити карту.png
    31.1 КБ · Перегляди: 32
Місто
Киев
Воха, с уходом Падуфалого, а это было очень давно, там все настолько раком пошло..."Аники", прочие не пытающиеся разобраться в решении проблем продавцам, задроты обзвонов для "помощи" с навязыванием...даже не удивляюсь. И действительно благо, что виртуалка.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
картку видалити не можу -
А нашо карту видаляти, просто скасувати підписку та і все. Теж був підключив у березні, ще коли 400грн замовлення безкоштовно доставляли, і за день до автопродовження скасував ту підписку. Жодних грошей не списало.

Місто
_
Телефон
Redmi 9T 6/128
А нашо карту видаляти, просто скасувати підписку та і все. Теж був підключив у березні, ще коли 400грн замовлення безкоштовно доставляли, і за день до автопродовження скасував ту підписку. Жодних грошей не списало.
Підкажіть будь ласка як скасувати? Можливо я не там шукаю?

автопродовження.png
Post automatically merged:

с навязыванием...даже не удивляюсь
Тут расчёт, на то, что 99% юзеров забьют на эти 30грн. Но сделано крайне некрасиво. До уровня западных компаний с такими приколами как до луны

Підкажіть будь ласка як скасувати? Можливо я не там шукаю?

автопродовження.png

с навязыванием...даже не удивляюсь
Тут расчёт, на то, что 99% юзеров забьют на эти 30грн. Но сделано крайне некрасиво. До уровня западных компаний с такими приколами как до луны
Upd: немного загуглил.... легче не стало
відгуки.pngвідгуки2.png

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
активував безкоштовний місяць

В березні була "акція" на безкоштовний перший місяць - я її використав, і скасував на 30тий день.
Зараз вже пропозиції на місяць не показує, лише відразу на 6 -
prom-subscr.jpg
Схоже ви оту на 6 і підключили, а як - то вже в підтримки треба виясняти.

Місто
_
Телефон
Redmi 9T 6/128
активував безкоштовний місяць

В березні була "акція" на безкоштовний перший місяць - я її використав, і скасував на 30тий день.
Зараз вже пропозиції на місяць не показує, лише відразу на 6 -
Схоже ви оту на 6 і підключили, а як - то вже в підтримки треба виясняти.
Ну то уже дрібниці. По факту вони просто крадуть дані картки, щоб знімати гроші скільки захочуть, з розрахунком, що 99% юзерів не звернуть уваги на ті 30грн))

Місто
Одесса
По факту вони просто крадуть дані картки, щоб знімати гроші скільки захочуть, з розрахунком, що 99% юзерів не звернуть уваги на ті 30грн))

ну если этот юзер не способен контролировать свой движ по карте, то это его проблемы, без лоха и жизнь не та...

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Скасування доступне через 30 днів? Сьогодні активував, перемикач автопродовженння в додатку неактивний, і вказано, що можна вимкнути в останній місяць дії підписки, тобто у вересні

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Скасування доступне через 30 днів
Коли підписка була на 1 місяць, скасувати можна було в любий день аж до моменту списання оплати на продовження. Для теперішньої, 6-тимісячної, вони перші 5 місяців скасувати не дають, лише в останній місяць, також любим днем.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Для теперішньої, 6-тимісячної, вони перші 5 місяців скасувати не дають, лише в останній місяць, також любим днем.
Тобто єдиний спосіб "вимкнути" підписку - відсутність коштів на картці або її деактивація?

Зверху