Prom.ua

• Автор теми P22
  • Дата створення
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Зробив покупку на ПРОМ з Пром-оплатою, сума біля 8500. Ще позавчора. Вчора обіцяли що буде відправлено, сьогодні перевіряю по наданій ТТН - нікуди воно не їде.
Дзвоню до продавця, він говорить що дійсно не відправив, бо ПРОМ не перераховує йому гроші за попередні відправлення, які вже забрані покупцями. Каже, що хочете - почекайте, хочете - я скасую покупку. Ну я так розумію, що якщо він скасує, то я буду мати тіж проблеми, що й він - гроші вже тепер я буду чекати від ПРОМа.
Не в курсі, дійсно є якісь проблеми в ПРОМа?
В мнен не було, я робив замовлення на 4500 в сумі від двох продавців, все було відправлене без усіляких проблем і скасувань замовлень, навіть при скасуванні замовлення максимум пару днів і гроші вертались на ту карту з якої платив.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
То скоріше за всього фізособа не розібравшись гребе більше 5тис. На добу від покупців тому і застопили, бо менші суми йдуть як надо.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Цікаво, чи Пром буде щось робити із своїм пошуком - наприклад, пишу запит, запчастина для авто, конкретна модель - видає купу варіантів на інші модели авто того ж виробника, то що мені треба в списку не перше, а десь в кінці (сортування за замовченням). І так дуже часто.. Чи це недобросовісні продавани так заповнюють теги, тоді чому не контролюється? Повний зашквар для такого маркетплейсу.. На тому ж Олуху пошук майже ідеальний у порівнянні.

Місто
Кушугум
Цікаво, чи Пром буде щось робити із своїм пошуком
на всем пути у прома самый всратый поиск, и их устраивает, они кого-надо пропихивают, нужно через гугл искать, тогда выдает вкусные варианты на проме

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
нужно через гугл искать
Ніт. Раніше ніби спрацьовувало, а тепер мене перекидає на такі ж "сміттєві" результати. Спочатку так і шукав, потім шукав вже напряму з Прому.

Зверху