Revolut

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:
Місто
Ковель
Телефон
Xiaomi MI Note 3
Револют открыл регистрацию. Можно не дожидаться письма от них.

Если кому надо рефку пишите в личку.
поки закривається вікно на етапі підтягуваня доків з дії, а що дає реєстрація за реферальним посиланням

Set

Місто
Хмельницкий
Револют открыл регистрацию. Можно не дожидаться письма от них.

Если кому надо рефку пишите в личку.
поки закривається вікно на етапі підтягуваня доків з дії, а що дає реєстрація за реферальним посиланням

Народ ломанулся, то дия тормозит.

Set

Місто
Хмельницкий
5 євро чи 10 отримає
Мені 50€ пропонують періодично за запрошення, але там купа обмежень і умов.

Не, украинцам пока бесплатно )

По крайней мере, в разделе приглашений из бенефитов денег не предлагают )

• Like
Реакції: Zak

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Може хтось пояснити, які переваги цього банку в Україні? дякую. чи де почитати.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Да майже ні в чому. В гривні вони рахунки не відкривають. Так вивести валюту і вона лежить в Європейському банку, недозяжна для нашого законодавства покі що. Покі в нас все працює, так просто побавитися. Для пересічного не потрібна річ. Я за 3 роки аж один раз розрахувався і то заради експеременту. Багато грошей не накидаєшь бо теж потрібні підтверджуючи документи. Якщо живите за кордоном то мабуть потрібна річ. Але тут альтернатив вистачає місцевих.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
недосяжна для нашого законодавства
люди тиснуть на екран свого мобільного телефону в Дії яскраві кнопки
ці ж люди вважають натиснуте недосяжним для нашого законодавства
🤔

Місто
Днiпро
Телефон
Samsung galaxy a 55
Да майже ні в чому. В гривні вони рахунки не відкривають. Так вивести валюту і вона лежить в Європейському банку, недозяжна для нашого законодавства покі що. Покі в нас все працює, так просто побавитися. Для пересічного не потрібна річ. Я за 3 роки аж один раз розрахувався і то заради експеременту. Багато грошей не накидаєшь бо теж потрібні підтверджуючи документи. Якщо живите за кордоном то мабуть потрібна річ. Але тут альтернатив вистачає місцевих.
А скільки грошей там можна безпечно зберігати?

Місто
Hranice
Я і закордоном не бачу у Революта жодної перевари перед Wise.
Та ти шо, у Вайза комісії за кожен чих, а тут безкоштовні сепи, обмін валют на Преміумі майже без комісії, можна класти на депозит і знімати коли заманеться.
Post automatically merged:

А скільки грошей там можна безпечно зберігати?
Нема обмежень, але можуть запитати про джерело походження.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Та ти шо, у Вайза комісії за кожен чих, а тут безкоштовні сепи, обмін валют на Преміумі майже без комісії, можна класти на депозит і знімати коли заманеться.
Та ви що. У Вайза сепи теж безкоштовні. Обмін валют "без комісії" у Революта має приховану комісію в курсі обміну. На депозит класти в знімати коли заманеться можна і у Вайзі.
Тільки у Вайзі не треба преміума, щоб не було комісії і обмежень за кожен чих, як в революті

Останнє редагування:
Місто
Киев
Диверсификация каналов вывода средств. Бесплатные переводы SEPA. Выгодное пополнение IB.
Питання було для тих хто в Україні. Нам SEPA в принципі до сраки ) майже скрізь можна розрахуватися карткою за кордоном онлайн.
Я часто катаюся, ще жодного разу на вихід sepa не клристувався

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan, а Вайз відкрити можна на території України?
Якщо не встигли на початку війни, то вже все. Ну точніше ніби як аккаунт відкривається, але аккаунт нічого не може ні рахунків ні карток.
А в тих хто встиг - досі усе працює включно з карткою. Це якщо не мутитись з липовими документами ніби ви в ЄС.

Місто
Киев
В мене є,, але там відсотки капають якщо резиденцію вказуєшь європейську. В мене 0 в дружини 0.15% в місяць на залишок. По доларах в мене і в неї 0.
Якщо не встигли на початку війни, то вже все. Ну точніше ніби як аккаунт відкривається, але аккаунт нічого не може ні рахунків ні карток.
А в тих хто встиг - досі усе працює включно з карткою. Це якщо не мутитись з липовими документами ніби ви в ЄС.
Мої картки закрили. Хоча були відкриті. Жорсткі обмеження на перекази зявилися (щось 100євро в день). Але взяв ввів адресу де мої живуть. З'явилася можливість відкрити картку.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
В мене є,, але там відсотки капають якщо резиденцію вказуєшь європейську. В мене 0 в дружини 0.15% в місяць на залишок. По доларах в мене і в неї 0.
Ну так, у мене з UK residency - 4.18% в USD

Мої картки закрили. Хоча були відкриті. Жорсткі обмеження на перекази зявилися (щось 100євро в день). Але взяв ввів адресу де мої живуть. З'явилася можливість відкрити картку.
Моя картка чудово жила до квітня, коли я змінив резиденство і живе досі. У друга який в Україні - теж усе працює і обмежень немає якихось принципово нових. Можливо у вас не дуже прозорий для Wise профіль використання. Тому і картки закрили і ліміти ввели.

Місто
Киев
Ну так, у мене з UK residency - 4.18% в USD
Дуже класна ставка.
Можливо у вас не дуже прозорий для Wise профіль використання. Тому і картки закрили і ліміти ввели.
Згадав. Десь рік тому з карток були несанкціоновані списання. Гроші повернули і картки закрили. І нові замовити не міг. Перекази працюють, але я майже не користуюсь.

Выгодное пополнение IB
В революті було класно коли дозволяли тягнути безкоштовно валюту з Українських карток. Ото зручно було.

Зверху