Revolut

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:
Місто
Hranice
Обмін валют "без комісії" у Революта має приховану комісію в курсі обміну.
Десь мінус 0,25% при продажу, плюс 0,25% при купівлі від оф. курсу, а у Вайса 0,5% завжди. Тех. підтримки фактично нема, послуги надаються "як є".

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Десь мінус 0,25% при продажу, плюс 0,25% при купівлі від оф. курсу, а у Вайса 0,5% завжди. Тех. підтримки фактично нема, послуги надаються "як є".
Ви мабуть давно не користувались Wise. Там ніяк не завжди 0.5%. Між USD-EUR-GBP якими я користуюсь комісія 0,29%, 0.33% i 0.48% залежно від конретної пари і напрямку. І це з коробки, без платних тарифів, від яких потім не можна відмовитись протягом пів-року чи року без комісії.

Про тех підтримку не скажу. Жодного разу не виникало потреби туди звертатись.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А і ще згадав такий собі ньюанс. Револют - це банк і репортить усі дані в відповідно до місцевих законів про банки в податкову і в CRS. Wise - це електронні гроші, на них інші правила репортингу і регулювання. Тому автоматично він майже нічого не репортить(окрім рахунків у цінних паперах).

• Wow
Реакції: lite
Місто
Киев
Кто-то из тех, кто открывал револют на условный польский адрес весной 22го - пробовал открыть уже на украинский?

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Спробував зарегатись в револют, ввів номер, потім мило, написало очікуйте від нас листа на пошту. Вже пів дня пройшло листа ніякого немає, в спамі теж перевіряв нема. Як довго чекати треба?

Set

Місто
Хмельницкий
Диверсификация каналов вывода средств. Бесплатные переводы SEPA. Выгодное пополнение IB.
Питання було для тих хто в Україні. Нам SEPA в принципі до сраки ) майже скрізь можна розрахуватися карткою за кордоном онлайн.
Я часто катаюся, ще жодного разу на вихід sepa не клристувався

Тебе "до сраки", а кому то нет, все ж индивидуально )
Post automatically merged:

пробуй регистрироваться без "письма"

• Like
Реакції: Zak
Місто
Ukraine, Odessa
А і ще згадав такий собі ньюанс. Револют - це банк і репортить усі дані в відповідно до місцевих законів про банки в податкову і в CRS. Wise - це електронні гроші, на них інші правила репортингу і регулювання. Тому автоматично він майже нічого не репортить(окрім рахунків у цінних паперах).
Ага, заспокоюйте себе. Навіть в Україні всі платіжні та інші біль-менш схожі на них фінансові організації ще до повноцінного впровадження отримали повідомлення, що CRS для всіх, не тільки для банків, у тому числі форми для звітування. Не думаю, що в країні реєстрації Wise законодавство лояльніше. А повідомляти про застосування CRS клієнтам ніхто не зобов'язаний (як і про фінмоніторинг).

Місто
Киев
Ще прикол. Німецький "олх" відмовив прийняти рахунок для виплати вейз а от револют написали що ок, скоро переведуть мої 5 євро :)

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Кто-то из тех, кто открывал револют на условный польский адрес весной 22го - пробовал открыть уже на украинский?
Я відкрив вчора, раніше було на польському, але я закрив рахунок ще давненько.

Місто
Киев
Диверсификация каналов вывода средств. Бесплатные переводы SEPA. Выгодное пополнение IB.
Питання було для тих хто в Україні. Нам SEPA в принципі до сраки ) майже скрізь можна розрахуватися карткою за кордоном онлайн.
Я часто катаюся, ще жодного разу на вихід sepa не клристувався

Тебе "до сраки", а кому то нет, все ж индивидуально )
Post automatically merged:

пробуй регистрироваться без "письма"

Як я полюбляю наші медіа. Револют відкрив тестування через дію для нових тестових клиієнтів, а не всім в Україні (відповідь на листа в їх support):
Hello,

At the moment, Revolut is only being tested in Ukraine and has not fully launched there yet. This means that, at the moment, we can only allow a small number of customers in Ukraine to test our products and functionality. We aren't able to pick the exact customers who get to do this. However, you will be able to use Revolut as soon as we fully launch within Ukraine. This is due to happen in the coming months. We really appreciate your interest in Revolut and can’t wait for you to join the Revolut community once our products are ready to launch in your country. Thank you for your patience.

Thank you for understanding.

Kind Regards

Revolut Customer Support

• Angry
Реакції: lite
Зверху