Максим Козуб, а мені як члену команди форуму не нравиця розмова в такому тоні з людиною з підписом "Кієв" в профілі.
Бо я трясця не тільки про громадянство вище писав, я казав про близькі зв"язки родинного типу з елементом головної кормушки путіна - газпрому.
Щодо підпису в моєму профілі: я навіть не пам'ятав, що там; можливо, колись написав так сам, а можливо, звідкілясь автоматично підтягнулося при реєстрації. Виправив, але то таке, великої проблеми з того не робив би. Того, що російська — одна з двох моїх рідних мов, якою зі мною розмовляли і покійна мама, українка, і покійний батько, єврей, і розмовляє дружина, яку я 22 роки тому привіз до Києва з Нижнього Новгорода, я не приховував і не приховую.
Щодо родинних зв'язків. Я чудово зрозумів, про що ви. Повторюся, що громадянство, ні газпромівська посада батька засновника Revolut мене сильно не хвилюють. Он у Головнокомандувача ЗСУ батьки й брат живуть у Росії; мене (на відміну від багатьох) і це цікавить набагато менше, ніж якісь рішення Сирського, які напряму впливають на мене як військовослужбовця, добровольця 2014-2015 рр. і з весни 2022 р., на моїх бойових побратимів і т. д.
Щодо команди форуму. Я щиро вдячний цій команді й кожному її члену особисто з Вами включно за цей форум, на якому буває багато цікавого й корисного. Але згадка про членство в тій команді прозвучала наче якась "лякалка" (виправте, якщо я помиляюся). Якщо це так, то на мене "лякалки" якось не дуже діють — і як на людину, яка свого часу повернулася на фронт із кісткою в руці, зібраною на металі після того, як ту кістку розтрощило 5 серпня 2014 року автоматною кулею під Луганськом, і просто як на людину, яка все життя була достатньо незалежною й говорила те, що думає, різним людям, від шкільних учителів до Муженка та деяких інших генералів.
Я розумію, що це все вже не про Revolut, але оскільки Ви у своєму повідомленні торкнулися деяких моментів, які виходять за рамки теми про Revolut, вважав за потрібне відповісти тут. Більше від теми не відхилятимуся.