Я теж за смарт-тв. В мене в кухні маленький Самс 24 смарт, який брала 2р тому, навіть на вайфаї з старого роутера через дві стіни всі додатки працють без нарікань.Хороший телек без смарт не купить.
В батьків LG без смарту, де 3 роки тому докупили андроід приставку (щось із Алі, але не саме дешеве). По вайфай, навіть біля самого роутера інколи висла онлайн трансляція, через кабель працює краще. А друга проблема з'явилася нещодавно, коли взяла підписку Нетфлікс. На приставці андроїд 8мої версії і більш оновлень нема, поточниі доатки є лише від 10тої версії. Десь найшла стару версію додатку Нетфлікс і встановила вручну, але все рівно головне меню криво відображається- неможна ніяк прокрутити вниз. Тобто доводиться заходити з телефона і додавати в улюблені, щоб потім воно на тв вискакувало в останніх переглядах. Або все шукати через пошук.
Отже виходить, що нормальна приставка + тв вийде практично на ті самі гроші, що брати одразу зі смартом. та ще й без оцього "шаманства". Або міняти прошивати приставку чи купувати нову по мірі зміни Андроїд версій.