Second hand: the end?

Нужен ли Second Hand?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    99

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
S@ShocK, я был такого же мнения,сейчас не так,глобальные вещи типа куртки,брюк,покупаю новые,а какую нибудь кофту или футболку только там,главное для меня там это качество,ни наши ни китайцы такого не сделают.Состояние вполне есть приличное,главное знать где брать

filin

Заблокирован
Місто
Львов
Телефон
LG GS107
недавно открыл тайну секондхендов как то кто-то из европейцев написал
что у них раз в неделю по почтовых ящиках раскидывают кульки с прикрепленной листовкой , примерный текста такой - "уважаемые немцы отдайте пожалуйста свои не нужные вещи для нуждающихся бедных жителей стран 3-ого мира, сложите вещи в пакетик и положите возле входа в четверг до 16:00" при том на пакетике тоже написано что-то в духе - " пакет для пожертоввания бедным жителям развивающихся стран" . Потом некоторые находили эти пакеты в наших магазинах секондхенда ... Я то голову ломал где же они столько ношеных тряпок берут ... на свалке что ли и почему у них завоз в определенный день :D... Вот так у нас продают гуманитарку ...

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
От-така історія:
Мешканка Любомля на ковельському ринку продавала гарбузове насіння. Після цього 40-річна жінка вирішила щось купити дітям.
На «секонд-хенді» побачила сині джинси, які підходили сину-студенту. Товар мав вигляд абсолютно нового, тому купила, не роздумуючи.
А вдома, перед тим як випрати покупку, ще раз прискіпливо оглянула її. І в маленькій кишенці виявила шматок паперу, а в ньому – сто євро. Шматочком паперу виявився лист, і, хоч після термічної обробки, через яку проходить поношений одяг, текст дещо збляк, все ж вдалося написане перекласти з німецької.
«Невідомий друже з України! Я – німецький студент Вальтер, як і ти, засуджую війну. Вона забрала мого діда Йоганна, який служив у вермахті. Загинув він на вашій землі. Дарую тобі джинси, знаю, що у вас не таке добре життя...», – йшлося в тексті.
До речі, дід Оксани теж загинув на війні під Берліном у 1945-ому.
взято звідси

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Это что, вброс такой, чтобы все в ближайший секонд бежали и карманы просматривали? А если не найдут, то вдруг чего все равно прикупят. И потом, откуда немецкий студент знает, что его джинсы попадут к нам, а не в Африку, например?

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
в маленькій кишенці виявила шматок паперу, а в ньому – сто євро
Мій 84-літній тато в Луцьку має хобі, регулярно ходить по точках гумдопомоги, де роздають секонхенд нахаляву (головним чином щоб зі джинсів видерти латунні замки-блискавки та здати їх на метал) і досить часто знаходить у кишенях гроші західних країн.

Раз знайшов кілька сотень шведських крон. Нажаль, в кантор здати вдалося лише одну купюру.
Решта всі, виявляється, ходили лише до якогось 2009-го року і приймалися у торгових точках ще роки 4 по тому.
А старі зараз може здати лише резидент Швеції з відповідником нашого ІПН.

Навіть не знав що то країна, де регулярно, раз на 10 років оновлюються купюри з проблемами реалізувати старі.

Зверху