Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
У АБ акция в честь годовщины Кешью.

Подскажите, кто разбирается в тонкостях орехов, пополнение мобильного телефона, например, будет считаться подходящей под условия транзакцией?

Нет. И вообще, транзакция будет считаться подходящей, если по ней будет начислена хотя бы одна копейка орехами. Так что сразу понятно.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20 FE
У АБ акция в честь годовщины Кешью.

Подскажите, кто разбирается в тонкостях орехов, пополнение мобильного телефона, например, будет считаться подходящей под условия транзакцией?
в правилах :
2.1.Операція вважається успішною, якщо на Бонусному рахунку Cash’U CLUB зараховано мінімум 0,01 бонус від виконаних розрахункових операцій

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
2.1.Операція вважається успішною, якщо на Бонусному рахунку Cash’U CLUB зараховано мінімум 0,01 бонус від виконаних розрахункових операцій
Да, я видел. Я в принципе не в курсе, начисляют ли орехи за пополнения ;)

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
я конечно не такой почетный свинорыл как ты,но умничать зачем?

Имелось ввиду пополнение с приложухи....

Через приложуху орехов не может быть в принципе. А спрашивали о пополнениях без комиссии через сайты операторов. Но там мсс коммунальный, а он а программе орехов не принимает участия.

Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Шановні свинорили авторитетні)) Алла тільки на мене образилася і не нарахувала горішки за 3 останні покупки чи ліміт акції вже вичерпано? ))

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
В мене сьогодні нараховувало. Остання покупка - сьогодні близько 19:30.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Шановні свинорили авторитетні)) Алла тільки на мене образилася і не нарахувала горішки за 3 останні покупки чи ліміт акції вже вичерпано? ))
stryzhko, доброго ранку. Якщо не отримали бонуси, пишіть в ПП, подивлюся в чому проблема.

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
За скільки часу на практиці платять по 200грн за нового клієнта? Згідно правил 30 днів. Поки минуло 20 днів

Так да, рефералка прилетает через 30 дней после совершения приглашенным первой операции по карте. Прилетает каждому на счет живыми гривасиками 200 :apl::apl:

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Nickolay, добрый день. Без данных не могу прокомментировать как так получилось. Если напишете в ЛС, все проверю. Предварительно, в ДБО указано:
7.6. Клієнт доручає Банку, а Банк має право в порядку договірного списання меморіальними ордерами списувати з Рахунку / Рахунку «Доходний сейф»/Поточного рахунку кошти: в розмірі, що дорівнює або еквівалентний сумі коштів, сплачених Банком МПС по операціях по Рахунку, у т.ч. з використанням Картки/Токену, здійснених не через Банк, та направляти їх на відшкодування витрат, понесених Банком на користь МПС у зв’язку із здійсненням таких операцій. Списання зазначених коштів здійснюється на виконання вимог еквайрів, виставлених до оплати через МПС, не пізніше 45 (сорока п’яти) календарних днів з дати проведення операції.

В ДБО указано о списании, но не о начислении! А проблема возникла именно из-за этого!
Любой оператор поддержки скажет, что проводка 2-5 рабочих дней - они что не читают ДБО?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
В ДБО указано о списании, но не о начислении! А проблема возникла именно из-за этого!
Любой оператор поддержки скажет, что проводка 2-5 рабочих дней - они что не читают ДБО?
Операторы могут называть стандартные ориентировочные сроки списания суммы. Отписалась вам в ЛС, будем разбираться. Жду ответ.

Місто
Харків

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Кешбек пришел моментально. Попытался вывести, орехи списали - деньги не пришли.

Зверху