Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
На валютные карты это предложение не распространяется?
Якщо не Fastcard, а пакетка по якій не було трат з 15.02 і є пропозиція в додатку, то розповсюджується.
Пакетка, а предложения все равно нет

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Підкажіть, хтось користується вкладом "Ощадний"? Я так розумію, він працює як "Сейф" і в ньому можна в будь-який момент знімати / додавати кошти без втрати відсотків? Чи є якісь підводні камені?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Він краще за сейф, з нього не списують гроші за овер. Все решта приблизно так само, окрім того, що є незнижувальний залишок.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Підкажіть, а як дізнатися свою розрахункову дату? Поки мені не замінили при перевипуску картку на "РЕД", було - 23 число. Але тепер в виписці (і в застосунку) написано "мінімальний платіж внести до 19.03". Там, де "заборгованість", також написано "Розрахункова дата - 19.03.2021". Але також там написано "рекомендуємо внести кошти за 5 д нів до платежу". Тож я тепер трошки спантеличений: це в мене тепер дійсно розрахункова дата стала 19 число чи 19 - це число до якого вони просто радять вносити кошти (з урахуванням рекомендованих п'яти днів)?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Підкажіть, а як дізнатися свою розрахункову дату? Поки мені не замінили при перевипуску картку на "РЕД", було - 23 число. Але тепер в виписці (і в застосунку) написано "мінімальний платіж внести до 19.03". Там, де "заборгованість", також написано "Розрахункова дата - 19.03.2021". Але також там написано "рекомендуємо внести кошти за 5 д нів до платежу". Тож я тепер трошки спантеличений: це в мене тепер дійсно розрахункова дата стала 19 число чи 19 - це число до якого вони просто радять вносити кошти (з урахуванням рекомендованих п'яти днів)?
Розрахункова дата не змінилася. В МАБі - це дата відкриття рахунку (Навпроти рахунку написна дата).
Мін платіж внести до... це перестраховуються.

Місто
Одесса
Просто перестраховываются от тупизны клиентов, потому и отнимают от реальной РД несколько дней.
У меня два дня отнимают, почему у Priser, четыре?
в застосунку) написано
А что написано в приложении, Информация-Договор от какой даты?

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Просто перестраховываются от тупизны клиентов, потому и отнимают от реальной РД несколько дней.
У меня два дня отнимают, почему у Priser, четыре?
в застосунку) написано
А что написано в приложении, Информация-Договор от какой даты?
23.12.2015. Можливо, вони порахували, що 21.03.2021 - неділя, тому останній банківський день і буде - п'ятниця, 19.03.2021?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Доброго дня. Дайте номер рахунку, зможу все пояснити.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
"Ощадний"? Я так розумію, він працює як "Сейф" і в ньому можна в будь-який момент знімати
Якщо пролежали менше 14 днів - при знятті коміссія.
Доброго дня. Це у випадку зняття в касі банку безпосередньо з Ощадного. Зняття коштів через банкінг не тарифікується.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Доброго дня. Дайте номер рахунку, зможу все пояснити.
Написав в особисті. Дякую.

Місто
Київ
"Ощадний"? Я так розумію, він працює як "Сейф" і в ньому можна в будь-який момент знімати
Якщо пролежали менше 14 днів - при знятті коміссія.
Доброго дня. Це у випадку зняття в касі банку безпосередньо з Ощадного. Зняття коштів через банкінг не тарифікується.
Дякую. Не знав цього. Що говорить про те, щоб не наразитись на несподівані мінуси чи плюси задуманої операції в Альфа банку потрібно вивчити багато інформації.

Місто
Харків
Альфу плющит? Пускает в приложение с третьего раза, раздел кэшью исчез...

Місто
Донецька обл.
Не могу оплатить заказ, коды подтверждения не приходят. Минут 45 уже лежит.
Post automatically merged:

Шановний клієнте! З 10:30 26/12/2021 проводимо технологічні роботи в інтернет-сервісі в інтернет-сервісах Sense SuperApp, AlfaMobile, а також в функционалі переказів з картки на картку. Тому сервіси тимчасово недоступні. Ми прагнемо завершити роботи в найближчий час. Приносимо вибачення за причинений незручності. Спробуйте скористатися сервісом пізніше.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ніякої компенсації не буде. Альфівці розпиарили своїх Спартанців. Але вони виявилися звичайними рукожопами і про "технологічні роботи" повідомляють після того, як рукожопи щось зламали. А ламають вони регулярно.

Зверху