Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
1. Нарахування кешбеку однакове по всім карткам-учасникам ПВ.
2. Щомісячного РКО в тарифі РЕД немає.
І ще одне запитання: перевипущена карта РЕД автоматично приймає участь в кешью чи потрібно якось додатково активувати? Дякую.
Автоматично.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Alfa-Bank, а что это мой счёт плющит? Как это понимать? Банк мне что потом овердрафт втихаря включили и деньги списали?
1613557931701.png

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Alfa-Bank, які правильні слова казати менеджеру, щоби зняти кошти з рахунку в касі банку? Щоби мені не вішали лапшу про закриття картки або зняття тільки з карткою.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Alfa-Bank, а что это мой счёт плющит? Как это понимать? Банк мне что потом овердрафт втихаря включили и деньги списали?
Доброго дня. Якщо на момент списання з рахунку операції, кошти на ньому відсутні, банк може проводити списання у мінус. Деталі по операціям напишу в ПП.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Alfa-Bank, які правильні слова казати менеджеру, щоби зняти кошти з рахунку в касі банку? Щоби мені не вішали лапшу про закриття картки або зняття тільки з карткою.
Доброго дня. Вкажіть, що пластику з вами немає, закривати рахунок не бажаєте. Потрібно зняти по заяві з папортом.

• Like
Реакції: webb

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Доброго дня. Вкажіть, що пластику з вами немає, закривати рахунок не бажаєте. Потрібно зняти по заяві з папортом.
Попереднього разу мені менеджер казала, що так не можна.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
бреше ?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
бреше ?
Ну то ясно. Я наголошував, що в тарифах вказано - 2 рази на місяць в касі без картки бе комісії без обмеження по сумі. То щось вигадувала, фантазувала.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Подскажите, на пакете Ультра, сколько раз в месяц можно снимать с валютной карты через кассу без комиссии ? Кол-во раз снятия с валютной и гривневой карты в этом пакете суммируются или отдтельно считаются для снятия без комиссии ?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
бреше ?
Ну то ясно. Я наголошував, що в тарифах вказано - 2 рази на місяць в касі без картки бе комісії без обмеження по сумі. То щось вигадувала, фантазувала.
Я її попередила, що дане питання може постати повторно)
Post automatically merged:

Подскажите, на пакете Ультра, сколько раз в месяц можно снимать с валютной карты через кассу без комиссии ? Кол-во раз снятия с валютной и гривневой карты в этом пакете суммируются или отдтельно считаются для снятия без комиссии ?
Доброго дня. По кожному окремому рахунку 2 безкоштовних зняття в місяць.

Місто
Київ
Телефон
Motorola G84 (KS & Vf)
Підкажіть, будь-ласка, пакет блек. Відкритий до нього грн рахунок та підв'язана цифрова картка мс.
Чи можливо саме до цього рахунку випустити ще додаткову картку віза?
Цифрову мс випустити у пластику можливо через відділення? Номер картки при перевипуску у пластик зміниться?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Підкажіть, будь-ласка, пакет блек. Відкритий до нього грн рахунок та підв'язана цифрова картка мс.
Цифрову мс випустити у пластику можливо через відділення? Номер картки при перевипуску у пластик зміниться?
Доброго дня. Можна випустити додаткову картку Віза у відділенні. Цифрова картка у пластику не випускається, али ви можете замовити ще одну додаткову карту згідно тарифу Пакета.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Місто
Київ
Телефон
Motorola G84 (KS & Vf)
Доброго дня. Можна випустити додаткову картку Віза у відділенні. Цифрова картка у пластику не випускається, али ви можете замовити ще одну додаткову карту згідно тарифу Пакета.
У відділенні кажуть, що при випуску додаткової карти також буде відкритий новий рахунок. Тобто принцип один рахунок-одна картка.
Чи це не відповідає дійсності? А мене цікавить саме 2 картки до одного рахунку.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
У відділенні кажуть, що при випуску додаткової карти також буде відкритий новий рахунок. Тобто принцип один рахунок-одна картка.
Чи це не відповідає дійсності? А мене цікавить саме 2 картки до одного рахунку.
Можна відкрити новий рахунок. А можна вже до існуючого додаткову картку оформити на ваше ім'я чи на 3-тю особу.

Зверху