Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Hranice
Я запитав у Альфа-банку і нічого не вигадував. А взагалі якось дивно, тут приймають, а там ні.

Місто
Киев
З Привата на Візу Ультра дає зняти 500 або 1000грн.
Да, подтверждаю,с альфовским мастером то же самое. С Альфы Примат больше тыщи не дает, сейчас сам снимал.
Однако дело тут не только в ограничениях платежной системы, дело в самой Альфе.
Например ПУМБ спокойно выдал пятерку по карте Кредо, а по Альфе послал куда подальше. Значит некоторые банки более лояльны к определенным чужим картам, но вот Альфу не любит никто, лол

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Alfa-Bank, скажите пожалуйста, могу ли я прейти со своего действующего Блэка на акционный Графит и в случае чего вернуться обратно на Блэк?

И интересует еще такой вопрос, при переходе между пакетами меняется IBAN? Не хочу дергать свою бухгалтерию для изменения зарплатной ведомости.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
gredox, насколько я знаю, если уйти с Блека, то назад дороги уже не будет, т.к. этот пакет уже в архиве. Блек будет максимум действовать до перевыпуска карты, а далее перевод на действующие тарифы.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
gredox, насколько я знаю, если уйти с Блека, то назад дороги уже не будет, т.к. этот пакет уже в архиве. Блек будет максимум действовать до перевыпуска карты, а далее перевод на действующие тарифы.

Так Блэк сейчас есть. На сайте он висит в действующих.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
gredox, на фінансах написали, що перехід з пакета на пакет не підходить. Тільки закриття, а потім нове відкриття. Номер рахунку відповідно зміниться.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Alfa-Bank, скажите пожалуйста, могу ли я прейти со своего действующего Блэка на акционный Графит и в случае чего вернуться обратно на Блэк?

И интересует еще такой вопрос, при переходе между пакетами меняется IBAN? Не хочу дергать свою бухгалтерию для изменения зарплатной ведомости.
Доброго дня. Перехід з Black на Graphite та потім назад можливий. При перевипуску зі зміною тарифу IBAN не міняється. Вказана вами вище акція на зміну тарифу не розповсюджується. Акція лише для нових оформлених рахунків.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
В вайбер прислали

Шановний клієнте!

❗Кешбек на АЗС за карткою Carbon буде дійсним лише до 15.03.21

Але інша твоя картка Альфи отримує підвищений кешбек максимум у 7 категоріях у Cash’U CLUB👌

Діставай її з гаманця і вперед за бонусами 🏃

Я так понимаю через месяц от карты никакого толку не будет? Орехи насыпать по ней не будут?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
В вайбер прислали

Шановний клієнте!

❗Кешбек на АЗС за карткою Carbon буде дійсним лише до 15.03.21

Але інша твоя картка Альфи отримує підвищений кешбек максимум у 7 категоріях у Cash’U CLUB👌

Діставай її з гаманця і вперед за бонусами 🏃

Я так понимаю через месяц от карты никакого толку не будет? Орехи насыпать по ней не будут?
Доброго дня. Бонусна програма Carbon припиняє свою дію, до програми Cash’U CLUB такі картки додані не будуть.

• Like
Реакції: webb

JKL

Місто
Киев
Alfa-Bank А яким чином можна забрати кешбек, який був нарахований на Карбон Комфорт ще за старою картою (нову так і не активувала)? В додатку я бачу, що він висить. Чи необхідно закрити рахунок і тоді забрати в касі?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Alfa-Bank А яким чином можна забрати кешбек, який був нарахований на Карбон Комфорт ще за старою картою (нову так і не активувала)? В додатку я бачу, що він висить. Чи необхідно закрити рахунок і тоді забрати в касі?
Доброго дня. Можете активувати картку в МАБ, перевести кошти на інший рахунок. Або ж подати запит на закриття та вказати при цьому куди перерахувати залишок.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
В мене перевипустилась кредитка, тепер вона стала "Red". Хочу спробувати користуватись нею. В зв'язку з цим підкажіть, будь ласка:
1. Кеш-бек кешью по кредитній карті нараховується так само, як і по дебетовим картам, чи є якісь відмінності?
2. Колись давно по картці "Максимум", навіть якщо я був в грейсі, нараховувалась плата за обслуговування картки чи якось так воно називалось, якщо в мене був борг на кінець місяця. Підкажіть, чи є якись підводні камені в користуванні кредиткою зараз (про страхування знаю, відключив)? Чи схема користування кредитом така сама, як в Приваті і Моно і відмінність тільки в розрахункових датах?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
В мене перевипустилась кредитка, тепер вона стала "Red". Хочу спробувати користуватись нею. В зв'язку з цим підкажіть, будь ласка:
1. Кеш-бек кешью по кредитній карті нараховується так само, як і по дебетовим картам, чи є якісь відмінності?
2. Колись давно по картці "Максимум", навіть якщо я був в грейсі, нараховувалась плата за обслуговування картки чи якось так воно називалось, якщо в мене був борг на кінець місяця. Підкажіть, чи є якись підводні камені в користуванні кредиткою зараз (про страхування знаю, відключив)? Чи схема користування кредитом така сама, як в Приваті і Моно і відмінність тільки в розрахункових датах?
Доброго дня.
1. Нарахування кешбеку однакове по всім карткам-учасникам ПВ.
2. Щомісячного РКО в тарифі РЕД немає.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
1. Нарахування кешбеку однакове по всім карткам-учасникам ПВ.
2. Щомісячного РКО в тарифі РЕД немає.
І ще одне запитання: перевипущена карта РЕД автоматично приймає участь в кешью чи потрібно якось додатково активувати? Дякую.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
по картці "Максимум", навіть якщо я був в грейсі, нараховувалась плата за обслуговування картки..., якщо в мене був борг на кінець місяця.
С конца ноября 2020 г. запустили тариф "Максимум 2.0", в котором уже не было этого РКО.
Карта "RED" аналогична карте "Максимум 2.0", только появился другой дизайн карты + добавился консьерж-сервис.

Т. е. карта в этом плане на monobank.

Підкажіть, чи є якись підводні камені в користуванні кредиткою зараз (про страхування знаю, відключив)?
По новой карте SMS перевести на PUSH, обе страховки отключить и перепроверить их состояние после РД.
При перевыпуске карты одна страховка может подключиться сразу, а другая после РД.

Зверху