Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
День добрий!
Олександр😉
До цього вам все вірно сказали, а у відділення можуть відправити тільки якщо електронна адреса ніде не вказана і ми технічно її не можемо підв'язати для відправки виписки. Логін ризиковий параметр, тому він завжди дається з доп. ідентифікацією, тільки в чаті ми задаємо пару питань або відправляємо код, який потім потрібно ввести в чаті.
Alfa-Bank Це відповідь на мої питання? А то я трохи не зрозумів.
Alfa-Bank

Сколько стоит закрытие карты? Можно ли закрыть карту через мини-отделение? (так как в обычное нет возможности приехать)

Если в "Мой Киевстар" предлагает открыть эту карту с КОНКРЕТНОЙ СУММОЙ кредитного лимита - мне её (эту сумму) дадут?
А то не хотелось бы увидеть "Оформіть картку з лімітом 20/30 тис.грн."-а по факту тебе потом дали 0...

Если заказывать пластик - он придёт именной?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
День добрий!
Олександр😉
До цього вам все вірно сказали, а у відділення можуть відправити тільки якщо електронна адреса ніде не вказана і ми технічно її не можемо підв'язати для відправки виписки. Логін ризиковий параметр, тому він завжди дається з доп. ідентифікацією, тільки в чаті ми задаємо пару питань або відправляємо код, який потім потрібно ввести в чаті.
Alfa-Bank

Сколько стоит закрытие карты? Можно ли закрыть карту через мини-отделение? (так как в обычное нет возможности приехать)

Если в "Мой Киевстар" предлагает открыть эту карту с КОНКРЕТНОЙ СУММОЙ кредитного лимита - мне её (эту сумму) дадут?
А то не хотелось бы увидеть "Оформіть картку з лімітом 20/30 тис.грн."-а по факту тебе потом дали 0...

Если заказывать пластик - он придёт имЗакри

День добрий!
Олександр😉
Alfa-Bank

Если заказывать пластик - он придёт именной?
Закриття рахунку безкоштовне. Картку можливо закрити у міні-відділенні,у відділенні, через чат в мобільному додатку Sense SuperApp, за номером 0-800-50-20-50(безкоштовно). Вам пропонується погоджена сума кредитного ліміту. Пластикова картка буде іменною

Місто
Київ
Вчора родичка хотіла відкрити пакет White. Не змогла, бо в відділенні не було миттевого пластику.
Сказали іменну зроблять швидко. В понеділок, вівторок заберете.
В Альфа банку іменну роблять за 1-2 робочих дні?
В інших банках раніше було тиждень мінімум.

Місто
Київ
Мабуть родичці говорили неправду (іменна карта за 1-2 дні). Може щоб план виконати.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
В Киеве на отделении "Торонто" мне за 2 дня как раз и сделали трэвэл
Post automatically merged:

Вчора родичка хотіла відкрити пакет White.
А какой смысл в Вайт, если есть Хамелеон?

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
У меня прошло меньше недели от момента оформления Хамелеон в приложении до момента получения карты на Новой почте.
Я думаю 2-4 дня вполне реальный срок.

Місто
Kyiv
Хамелеон не може відкрити, тому що відеочат в Альфи не працює. Через Дію не може, тому що паспорт книжечка.
Если есть биометрический загран, можно открыть карту.
Сам так открыл.

Місто
Киев
Добрий вечір!

Вчора родичка хотіла відкрити пакет White. Не змогла, бо в відділенні не було миттевого пластику.
Сказали іменну зроблять швидко. В понеділок, вівторок заберете.
В інших банках раніше було тиждень мінімум.
Мені на наступний робочий день зробили.

Є такий пілотний проект на певних відділеннях.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Alfa-Bank Який термін зарахування коштів? Якщо картку поповнили по номеру (з іншого банку), кошти проведуться по рахунку протягом 3 днів або раніше? Чому питаю: якщо треба погасити борг до 31 числа, погашати можна 30-31 чи заздалегідь? Наприклад, 27-28 числа.

У картки "Хамелеон" дата оформлення буде датою договору, правильно?
Якщо я оформлю картку 3 вересня, у мене будуть розрахункові періоди "3 вересня-3 жовтня", "3 жовтня-3 листопада", так?

Який BIN у картки "Хамелеон"? Раніше картки АТ "Альфа-Банк" мали BIN 5355 57 та 5355 60

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
якщо треба погасити борг до 31 числа, погашати можна...
До кінця опердня 31 числа. Зараховані кошти повинні провестися за рахунком.

Якщо я оформлю картку 3 вересня, у мене будуть розрахункові періоди "3 вересня-3 жовтня", "3 жовтня-3 листопада", так?
Так. РД буде 3 число.

Який BIN у картки "Хамелеон"?
4028 08 — МПС Visa, тип credit (вроде как), клас Platinum.

Місто
Київ
Хамелеон не може відкрити, тому що відеочат в Альфи не працює. Через Дію не може, тому що паспорт книжечка.
Если есть биометрический загран, можно открыть карту.
Сам так открыл.
Так, але заграну нема.
Post automatically merged:

Якщо картку поповнили по номеру (з іншого банку)
Як я розумію, тут точних термінів нема. Не знаю що буде на практиці, тому що намагаюсь користуватись СЕП, як більш прогнозованим.
Натомість СЕП по закону здається 3 дні. А практика показує, що майже всі банки намагаються відправити у той самий день. Якщо відправлено не надто пізно.
Майже, бо чув що Приват часто відправляє наступного дня.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Погашать кредитку сторонним P2P за 3 дня как бы очень рискованно. Тут регламент зачисления может зависеть от исходящей стороны, например, в ТАС такое зачисление происходит до 7 дней.

Місто
Київ
Скажіть будь-ласка відочат в Альфа-банку працює?
На екрані напис "Виконуєсться опрацювання документів. Це займе менше хвилини"
Пів години пройшло. Нічого не змінилось.

Місто
Київ
Ні, це після того як відмітив декілька пунктів, вказав, що не пов"язаний із США і вказав електронну пошту для договору і натиснув "продовжити"(може якесь інше слово приблизно того самого змісту) .

Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Ні, це після того як відмітив декілька пунктів, вказав, що не пов"язаний із США і вказав електронну пошту для договору і натиснув "продовжити"(може якесь інше слово приблизно того самого змісту) .
На жаль, нерезидентам відкрити віртуальну картку немає можливості😔

Місто
Київ
На жаль, нерезидентам відкрити віртуальну картку немає можливості😔
Може я не точно висловився. Я не резидент США, не пов"язаний з США. В сенсі є відповідна галочка. Я її відмітив
Про резиденство/не резиденство України в Сенсі питання нема.

Останнє редагування:
Зверху