Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Alfa-Bank, скажите пожалуйста, я через Сенс подавал заявку на обнуление кредитного лимита по карте Хамелеон.
Как долго идет процедура обнуления?
Як письмова заява - до 30 днів, але стараємось якомога швидше це робити.
Post automatically merged:

Alfa-Bank Чи можна поповнити вашу картку через термінал? Наприклад iBOX

(або інший термінал)
Термінали-партнери EasyPay, City24 і Приватбанк, там є банер для поповнення самої нашої картки без комісії. В інших можете як звичайне поповнення за номером картки робити ;) Якщо у вас кредитка, поповнення через термінальну мережу-партнер в робочий день до 19:00,то погашення буде одразу, якщо після 19:00, або у вихідний - на наступний календарний день

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Alfa-Bank, скажите пожалуйста, я через Сенс подавал заявку на обнуление кредитного лимита по карте Хамелеон.

А если я потом всё таки захочу лимит на Хамелеоне, то это только перевыпускать карту?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

А если я потом всё таки захочу лимит на Хамелеоне, то это только перевыпускать карту?
Перевипуск не змінить розмір ліміту :(

Поки що ми не реалізували в додатку можливість для вас подати заявку на збільшення ліміту, коли зробимо, то буде видно вже і про хамелеон :) Раз на 3 місяці переглядаємо ліміт автоматично по кредитним карткам, але по хамелеонам з "0" цього робити не будемо. Тому краще напишіть в чат і попросіть ліміт все таки не зменшувати, якщо цього ще не зробили.

• Wow
Реакції: webb

gredox

Місто
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL

Поки що ми не реалізували в додатку можливість для вас подати заявку на збільшення ліміту, коли зробимо, то буде видно вже і про хамелеон :) Раз на 3 місяці переглядаємо ліміт автоматично по кредитним карткам, але по хамелеонам з "0" цього робити не будемо. Тому краще напишіть в чат і попросіть ліміт все таки не зменшувати, якщо цього ще не зробили.
Так в том то и дело, что сейчас она меня интересует только как дебетовая.
Потом нужно будет её закрывать и открывать с нуля?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Так, але не факт що потім вам ліміт також встановлять. Тому і рекомендую просто користуватися власними коштами, від розміру ліміту тарифи на користування власними коштами не міняються. Вибір, звісно, ваш)

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
У меня назрел интересный вопрос!
У меня есть два номера: 063 Тримоб и 098 Киевстар.
В приложении "Мой Киевстар" предлагает открыть "Хамелеон" и даже обещает насыпать кредитный лимит (10 000 грн.)
Но у меня все банки подвязаны на Тримоб (063).
Я хочу получить кредитный лимит 10 000 грн. Для этого мне обязательно оформлять "Хамелеон" на номер Киевстар?

gredox

Місто
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL

Так, але не факт що потім вам ліміт також встановлять. Тому і рекомендую просто користуватися власними коштами, від розміру ліміту тарифи на користування власними коштами не міняються. Вибір, звісно, ваш)
А если к примеру:
На карте 30000 кредлима и 10000 моих. Я сделал снятие 10000 в банкомате заграницей. То при перерасчете курса я получу выход из льготных условий, так как банк высосет с кредлима?

Плохо, что его нельзя оставить и включить ограничение на его использование.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
У меня назрел интересный вопрос!
У меня есть два номера: 063 Тримоб и 098 Киевстар.
В приложении "Мой Киевстар" предлагает открыть "Хамелеон" и даже обещает насыпать кредитный лимит (10 000 грн.)
Но у меня все банки подвязаны на Тримоб (063).
Я хочу получить кредитный лимит 10 000 грн. Для этого мне обязательно оформлять "Хамелеон" на номер Киевстар?
Клієнти Київстар на банері у додатку "Мій Київстар" одразу бачать суму ліміту, яка
передбачена спеціально дня вас. Після завантаження SenseSuperApp і заповнення анкетних даних, сума ліміту може збільшиться, але зменшення ліміту не буде.

Якщо ж за номером іншого оператору, то сума може змінюватись в обидві сторони)

А если к примеру:
На карте 30000 кредлима и 10000 моих. Я сделал снятие 10000 в банкомате заграницей. То при перерасчете курса я получу выход из льготных условий, так как банк высосет с кредлима?

Плохо, что его нельзя оставить и включить ограничение на его использование.
Якщо знімете власні "під 0" і спишеться курсова різниця не на вашу користь, то виникне овердрафт і на нього будуть такі самі відсотки, як і на використаний кредитний ліміт на готівкову операцію. Тому тут особливої різниці для вас не буде, до того ж на суму 100грн (умовно) 37% річних не так вже й сильно відчуватися будуть, тим паче якщо потім швидко погасите

• Wow

Poison2029

Заблокований
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
Раз на 3 місяці переглядаємо ліміт автоматично по кредитним карткам, але по хамелеонам з "0" цього робити не будемо.
...
Клієнти Київстар на банері у додатку "Мій Київстар" одразу бачать суму ліміту, яка
передбачена спеціально дня вас. Після завантаження SenseSuperApp і заповнення анкетних даних, сума ліміту може збільшиться, але зменшення ліміту не буде.

Т.е. у кого случился ноль кредлимита - он уже не изменится?
И Вы не совсем не врёте - очень многие получили нулевой кредлимит, при этом Киевстар предлагал почти максимальный.
Нестыковки в завлекалке ;)

Останнє редагування:
  • Like

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Можно ли каким-то образом поднять на Хамелеоне кредлим хоть до 30К ? Надо много бытовой техники купить, 10К ничтожно мало, даже на один холодос не хватит... :oops: Или лучше не трогать?

Місто
Киев
Добрий вечір!

Можно ли каким-то образом поднять на Хамелеоне кредлим хоть до 30К ? Надо много бытовой техники купить, 10К ничтожно мало, даже на один холодос не хватит... :oops: Или лучше не трогать?
Це — неможливо.

Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Надо много бытовой техники купить, 10К ничтожно мало, даже на один холодос не хватит... :oops:
А варіант використовувати інші Red чи Макимум під акційну розстрочки на 6 міс чи легку в партнерів до 24міс не підходить? Другий варіант ще й вигідніший за Хамелеона, якщо товар є необхідний.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
stryzhko, "легка" в Розетці є, але тільки на 3 платежі... 4к на 3 рази, або 1200 на 10 міс, є різниця..

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Можно ли каким-то образом поднять на Хамелеоне кредлим хоть до 30К ?
Для тех, кто подавал заявку через чат хейтеров, было принято решение установить лимит до 10к грн. Возможно, что через 3 месяца банк пересмотрит своё решение.

Модуль подачи запроса на изменение кредитного лимита через приложение Sense пока в разработке. В отделении банка можно попросить менеджера заэскалироватся на кредитный комитет (нужна справка о доходах), но такое не все менеджеры умеют и я писал офпреду провести мастер-класс для "своего" отделения.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
На полочной карте киевстара, которая иногда используется в модеме (в телефоне никогда не использовалась) в приложении мой Киевстар висит предложение оформить хамелеон с лимитом 8 тыс.
Вот такая биг дата.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
А подскажите, перевод в рассрочку акционную до какого числа действует?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Решил попробовать оформить хамелеон (с лимитом 30 тыс). Установил приложение sense (номер лайф). при попытке входа выдало ошибку и предложило обратится в отделение. При повторной попытке войти пустило и предложило лимит 10 тыс. на любой кредитке.
P.S. в 2019 году закрыл 2 кредитки альфы с лимитом 30 и 20.

Зверху