Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Експерти переконують що ліміт == 0 - це вирок і його не можливо підняти, тільки перевипускати карту.
Пам-парам-пам :love: Святкуємо разом з вами, процедура змінилася. Якщо ви при оформленні картки від кредитного ліміту не відмовились, то банк може переглянути суму вашого ліміту раз на 3 місяці і не важливо який у вас початковий ліміт (тобто, навіть якщо спочатку 0). Якщо будете активно користуватися карткою, то це збільшить шанси на підвищення ліміту.
Супер. Бо навіть у виписці вона ідентифікується як дебітна картка
Переглянути вкладення 42018
Вы были клиентом альфы или новый клиент? Потому как на другом форуме офпред писал что старым кредиткам открывалась только кредитка пусть и с нулевым лимитом. А новым я так понял открывались либо кредитки, либо дебетки

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Експерти переконують що ліміт == 0 - це вирок і його не можливо підняти, тільки перевипускати карту.
Пам-парам-пам :love: Святкуємо разом з вами, процедура змінилася. Якщо ви при оформленні картки від кредитного ліміту не відмовились, то банк може переглянути суму вашого ліміту раз на 3 місяці і не важливо який у вас початковий ліміт (тобто, навіть якщо спочатку 0). Якщо будете активно користуватися карткою, то це збільшить шанси на підвищення ліміту.
Супер. Бо навіть у виписці вона ідентифікується як дебітна картка
Переглянути вкладення 42018
Вы были клиентом альфы или новый клиент? Потому как на другом форуме офпред писал что старым кредиткам открывалась только кредитка пусть и с нулевым лимитом. А новым я так понял открывались либо кредитки, либо дебетки
Старий, ще з часів картки Фокстрот

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Місто
Town
Можно ли получить перевод SEPA на счет Альфабанка?

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Мені дали КЛ = 0 грн, дружині, яка у відпустці по догляду за дитиною, тобто не має доходів - 30К. Вважаю я отримав 0 через високі ліміти в інших банках. Тобто "Алла" вважає, що це потенційно загрозлива ситуація і я можу влізти в дуже великі борги. В той же час, дружині дали 30К, бо вона дуже мало користується своїми КЛ, а розплачується за допомогую NFC моїми картками. Тому банк вирішив, що вона більш надійна.

Місто
Київ
Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
Интересно, а если я каждый день буду открывать и закрывать тот хамелеон, когда-то выпадет лимит или это бесполезно?) третью карту уже закрываю))

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
Интересно, а если я каждый день буду открывать и закрывать тот хамелеон, когда-то выпадет лимит или это бесполезно?) третью карту уже закрываю))
Закрываете через поддержку в чате?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Гадаю, що немає сенсу)
Вже якби був ліміт, то був би одразу.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
Закрываете через поддержку в чате?
Да и там и по телефону ещё можно.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
... а потім спрацює антифрод і більше нічого відкрити ти не зможеш ))

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
А хіба кожен запит до кредитної історії при відкритті картки/перегляду ліміту не портить рейтинг?

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Где в приложении можно увидеть что минимальный платеж погашен?

kvv

Місто
Ровно
Sergiys,
Кредитна картка/Інформація/Мінімальний платіж - Сума/Внесено.
Не одразу.

• Like
Реакції: webb

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
А хіба кожен запит до кредитної історії при відкритті картки/перегляду ліміту не портить рейтинг?
Может и испортить. Но только Альфа при выдаче дебетовок-хамелеон не делает запросы в БКИ. Картину рейтинга по своим клиентам Альфа знает и так и отлуп идет сразу на этапе подачи заявки таким клиентом без запроса. В лучшем случае Альфа еще раз глянет в БКИ не поменялась ли картина месяца через три не раньше. Так что для кредитного рейтинга такое переоткрывание не имеет никакого значения. Оно также не имеет никакого значения и для возможности получить лимит, но если клиенту скучно то пусть продолжает заниматься онанизмом. Альфа не против ;). Только на другом форуме писали, что при закрытии карты возможность заказа следующей аналогичной может и не появиться. А может появится но не скоро

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Flamingo, так владение кредиткой Альфы никак не влияет на рейтинг в БКИ?
Насколько мне известно Альфа передает в БКИ только инфу по кредиткам ЭКО. По остальным инфы нет. По крайней мере ни моего Рэда, ни максимки жены в регистах БКИ не видно. Выводы делайте сами

Місто
Днепр
Насколько мне известно Альфа передает в БКИ только инфу по кредиткам ЭКО. По остальным инфы нет. По крайней мере ни моего Рэда, ни максимки жены в регистах БКИ не видно. Выводы делайте сами
Не совсем нет инфы. Вы видели на финансах ответ представителя: "Інфо про оформлення тягнеться з УБКІ" на замечание о том, что сразу же после оформления хамелеона поступили предложения от других банков. Напрашивается вывод, что Альфа передает информацию в УБКИ, ну или хотя бы делает запрос.

Зверху