Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
поменять финансовый номер телефона как можно? чтобы слепить его с кс.
только карта и банкомат?
Можно через горячку по телефону. Но будьте готовы к вопросам типа "В каком отделении открывали счет?", "Кто вы по знаку зодиака?" и прочее.
Я поміняв телефон через банкомат, але помінявся тільки телефон прив"язаний до карти.
Телефон прив"язаний до профілю в Сенсі не помінявся. І ознак КС в Сенсі нема.
поменять финансовый номер телефона как можно? чтобы слепить его с кс.
только карта и банкомат?
Можно через горячку по телефону. Но будьте готовы к вопросам типа "В каком отделении открывали счет?", "Кто вы по знаку зодиака?" и прочее.
Я поміняв телефон через банкомат, але помінявся тільки телефон прив"язаний до карти.
Телефон прив"язаний до профілю в Сенсі не помінявся. І ознак КС в Сенсі нема.
глюк я так розумію? в цьому ж наче і був сенс, поженити одне з другим
Можливо тільки у віддленні можна поміняти телефон, який прив"язаний до профілю в Сенсі

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
А если открыть ред, с него можно скинуть лимит на хамелеон? Или просто подождать и повысят лимит хамелеона?
Хамелеон 5к, ред предлагает в 20 раз больше :)

Місто
Січ
А если открыть ред, с него можно скинуть лимит на хамелеон? Или просто подождать и повысят лимит хамелеона?
Хамелеон 5к, ред предлагает в 20 раз больше :)
Берите, 5к не так уж и много, если будет крупная покупка. Разнесете рд , если что.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
с него можно скинуть лимит
Вроде 20 грн перевод +% за кредитные.
Имелся ввиду кредитный лимит с новой ред на имеющийся хамон.
Я про ред и написал. Перевод с хамелеона своих денег на ред бесплатен, наоборот комис 4% но не менее 20 грн.

Чет я запутался, я про деньги, а не про лимит.

Вкладення

• 02D19993-90B1-40A5-B569-72DBEA4DE676.jpeg
    02D19993-90B1-40A5-B569-72DBEA4DE676.jpeg
    81 КБ · Перегляди: 17
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
  • Like
Реакції: drmz

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Перевод с хамелеона своих денег на ред бесплатен, наоборот 20 грн.
Лише ерез Сенс, через МАБ і АльфаМобайл - з комісією.
Оказывается с ред переводы 4% но не менее 20 грн, я переводил просто мало.

• Wow
Реакції: webb
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Якщо з 0, то точно можна, а от при наявності вже певного кредліміту, то в чаті підкажуть:
"Я ПІБ прошу перенести ліміт з картки хххх на картку уууу в розмірі zzzz грн. Звернення прошу вважати дійсним після відправки смс з кодом від банку в чаті."

• Wow

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Таке запитання: у мене в "кешью" статус Капітан. У дружини - Фанат. На початку місяця в неї були деякі категорії, яких нема в мене. У мене - такі, яких нема у неї. Якщо вона додійде до статусу Капітан, то в нас будуть однакові категорії кеш-бека, чи наявні для людини категорії кеш-бека не залежать від статуса і при однакових статусах всерівно можуть бути різні категорії в переліку доступних на місяць?

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
Якщо з 0, то точно можна, а от при наявності вже певного кредліміту, то в чаті підкажуть:
"Я ПІБ прошу перенести ліміт з картки хххх на картку уууу в розмірі zzzz грн. Звернення прошу вважати дійсним після відправки смс з кодом від банку в чаті."
Имел ввиду вот это. Но они реально скинут весь лимит на хамелеон или часть?

Місто
Січ
Имел ввиду вот это. Но они реально скинут весь лимит на хамелеон или часть?
Зависить будет от размера кл на реде и его использования. Пока точных цифр или пропорций нет. Просите и обрящите.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Пополнение КС в рубрике кошерных, как для хамона, операций?
С укрсимбы по акции "тяни-толкай пополнение ради 1%" без потерь получится пополнять?

• Dislike

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Звонок с неизвестного номера... Альфа-банк... Настроение так себе - погода, пробки сплошные, Света не светит, Катя не катит и т.д, ну думаю - наконец-то!! Питушары, сейчас оторвусь.. :trollface: Но нет, реально банк, предлагают использовать додаток Сенс вместо Ок-Альфа, хотя я его только уже и использую..)

• Haha
Зверху