Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Звонок с неизвестного номера... Альфа-банк... Настроение так себе - погода, пробки сплошные, Света не светит, Катя не катит и т.д, ну думаю - наконец-то!! Питушары, сейчас оторвусь.. :trollface: Но нет, реально банк, предлагают использовать додаток Сенс вместо Ок-Альфа, хотя я его только уже и использую..)

• Haha
Реакції: webb

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
  • Like
Реакції: drmz

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Adast, да. С одного источника сообщалось, что до конца года будет она действовать. Но это слухи.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Alfa-Bank, наличие задолженности на Хамелеоне не влияет на начисление бонуса за пополнение пакетной карты?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Alfa-Bank, оформлен цифровой "ящер". Заказал к нему пластик в отделении Новой почты и уже его получил. В течение какого времени я могу этот пластик не активировать? :)

• Like

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
До 30/11/21
Alfa-Bank, наличие задолженности на Хамелеоне не влияет на начисление бонуса за пополнение пакетной карты?
Ні, не впливає
Post automatically merged:

Alfa-Bank, оформлен цифровой "ящер". Заказал к нему пластик в отделении Новой почты и уже его получил. В течение какого времени я могу этот пластик не активировать? :)
Якщо картку вже отримали, то без активації не зможете проводити операції, тому немає сенсу її тримати неактивованою)

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
то без активації не зможете проводити операції
Активація пластику ніяк же не впливає на роботу цифрової картки чи ваші спартанці й тут руки приклали? :D

...тому немає сенсу її тримати неактивованою)
Мені відніше :) У вас те ж не повинно бути сенсу видавати багові продукти, але ж видаєте...

• Like

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
то без активації не зможете проводити операції
Активація пластику ніяк же не впливає на роботу цифрової картки чи ваші спартанці й тут руки приклали? :D
Якщо картку отримали, то вже впливає( Треба буде активувати картку, щоб проводити операції, навіть, як віртуальною

Зверху