Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Тільки кредитку банк закриє і нову вже не відкриє, як мінімум до кінця війни
И уплатить налог с дохода, и мудохаться с подачей декларации государству. В случае с Хамоном того не стоит совершенно.

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Супер. Використати під нуль, та 30 травня повернути. 20% профіт.
Тільки кредитку банк закриє і нову вже не відкриє, як мінімум до кінця війни
Який шанс що при внесенні будь-якої суми, банк не буде різати й її? В мене з тридцятки обрізали до суми боргу (4545,76грн).

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
Может быть они и хотят позакрывать таким образом хотя бы часть Хамелеонов, с которых им % за кредит нет, выгоды нет, им.
Тут еле кредитного свойства в своё время добились, и чтобы закрыли карту - ну нет… Не соблазнили «прощением» :D
От Ред может быть можно отказаться таким образом, и то если сумма большая. Хотя там рассрочки можно оформить. Скорее всего тоже «нет», пусть условие с закрытием снимают.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (KS & Vf)
Хто буде сплачувати за Хамелеон по акції не забудьте про підводні камені...
Підводні камені, як на мене, в іншому. Після прощення частини боргу банк наврядчи дасть в майбутньому користуватися кредитними продуктами банку.
І діюча Ред чи хамон при прощенні анулюються разом з кред.лімітом

ruvex

Заблокирован
Місто
UA-26
И уплатить налог с дохода, и мудохаться с подачей декларации государству.
Для чого декларацію подавати?
После включения, несколько лет назад, налога по депо - именно из-за необходимости подачи всеми декларации, внесли предложение об оплате налога самим банком в обезличенной форме.
Сейчас банк не стал выступать налоговым агентом.

Місто
Kiev
Телефон
Redmi Prime
Этот банк нагло в одностороннем порядке срезал КЛ по Хамону с 30 К до суммы минуса на 24.02
Тем более это обидно, что лимит на Хамон я перенес с ЭКО карты. С началом войны и в ЭКО так же обналили КЛ.
Поэтому не вижу никаких препятствий чтобы банк срезал лимит в 0 сразу как только ты загасишься.
Так же ничего не мешает ему просто изменить условия по мин. платежу с 10% задолженности например на 99%.
Поэтому двоякие чувства конечно, судя по топливу, $ будет 35-40 еще до конца мая.
Наверное есть смысл дождаться максимума курса, поменять $ и загасить 80%.
В общем до конца мая наблюдаем.

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
Я думаю,що краще зараз скористатися пропозицією, бо :
1) невідомо що далі буде з хамелеоном, вони можуть сказати , що пільговий період вже не безлімітний, а , наприклад, 100 днів , і тоді він буде вже не таким вигідним .
2) Альфа банк може повторити долю дельта банку, і тоді вже ніхто не буде пропонувати якісь списання тіла кредиту .
Єдине що зараз мене лякає це нюанси з декларацією . Можливо в кого борг 5000 , то не варто тим всім морочити собі голову , ну а в кого 50+ тис то точно варто добре подумати .

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
А як щодо декларації та ФОП? Якщо я ФОП, то потім не буде складнощів з цим декларуванням?

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
А як щодо декларації та ФОП? Якщо я ФОП, то потім не буде складнощів з цим декларуванням?
Есть два мнения, какому из них верить пускай скажут знающие. Одно - что эти деньги можно отразить в декларации ФОПа за ближайший расчетный период, другое - в 2023 надо будет подавать отдельную декларацию за 2022 как физлицо, где этот доход отражать. Я склоняюсь к первому, но оба подразумевают уплату налога без вариантов. Мне легче не заморачиваться.

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
Можливо в когось є друзі які працюють в податковій і можуть розказати всі нюанси сплати податку у разі використання акції

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Фрешш, разве это секрет? Процедура подачи декларации регламентирована законами. Данные о своих доходах для заполнения декларации можно взять в налоговой, дополнительно вписываешь туда доход в виде "прощенной" части долга и самостоятельно через банк оплачиваешь налог. Главное соблюсти сроки.

Місто
Київ
Фрешш, разве это секрет? Процедура подачи декларации регламентирована законами. Данные о своих доходах для заполнения декларации можно взять в налоговой, дополнительно вписываешь туда доход в виде "прощенной" части долга и самостоятельно через банк оплачиваешь налог. Главное соблюсти сроки.
Сроки продлеваются на время карантина и военных действий.
Кроме того, имея цифровую подпись можно подать сидя дома на диване декларацию через кабенет плательщика налога на сайте налоговой. И там же будет видно все данные для заполнения декларации. Так что подать ее не проблема вообще.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
IvaLen, тем более. В последний раз я игрался в такие игры с Дельтой, а потом ходил ногами в налоговую за справкой и второй раз с декларацией. С тех пор прогресс ушел вперёд.

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Зміни у тарифах з 1 травня

2️⃣ «Альфа-Банк» повертає комісії за перекази
З 1 травня комісії за перекази з карток «Альфа-Банку» будуть стягуватися у розмірах, які встановлені за тарифами картки або системою «Sense Superapp». Нагадаю, до 1 травня Банк проводив всі перекази з картки на картку абсолютно безкоштовно.

Так, наприклад, з 1 травня при переказі з картки пакету послуг «White» («Black», «Graphite») через «Sense Superapp» буде стягнута комісія у розмірі 1% + 5₴, але при переказі через сторонній сервіс — безкоштовно.

#АльфаБанк
@tabfinance x @tabcrypto

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
С Киевстаром Альфа поссорилась, чтоб выглядит комично, "Щасливий день" всьо немає?

Місто
Луцк
Параша банк такий ПаРаша банк)) Консультант в чаті після питання про оплату податку з 20%, дав натяк, що можна не платити. адже контролює держава, а банк не як це не вимагає))

Але справа в іншому, знову вірішили мене обікрасти))) Була вже ситуація перед війною, коли вони мені випадково зробили переказ на хомон, а потоім його ж самі зняли, але відсотки за дане зняття нарахували, як за "готівкову" операцію))) Потім довго прийшлося доводити, що вони козли. В результаті копійки в 200 грн. як компенсацію заплатили. Дивлюсь цього місяця знову такая ситуація))) Шкода, що війна, так би вже через суд з них мінімум 10 000 за моральну шкоду брав би, що відразу зроблю після перемоги, тим більше кейсів таких у мого юриста вистачає, причому всі успішні. Якщо випадково у когось аналогічна ситуація була, пишіть, тоді колективний позов можна подати і взагалі найс буде, але голове, щоб було як мінімум 2 таких зарахування, адже 1, як сказав мені юрист, банк легко в "технічну" помилку поморозить

Зверху