Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV
Один Хамон чего стоит.
После обнуления кредитного лимита и отмены бонусов он уже ничего не стоит..
Кому как. Мне вот свит тв кормит.
Это вам не мелочь по нынешним меркам.
а що його годувати? коли це було доступно, зареєструвався хамелеоном на світ.тв, зробив рефку і по ній зразу безкоштовний 7-денний лівий акк регнув, за який тобі дають 25 грн на баланс. Тепер світ.тв кожен місяць з цього балансу знімає по гривні, а не з хамелеона.

Місто
Киев
Один Хамон чего стоит.
После обнуления кредитного лимита и отмены бонусов он уже ничего не стоит..
Кому как. Мне вот свит тв кормит.
Это вам не мелочь по нынешним меркам.
а що його годувати? коли це було доступно, зареєструвався хамелеоном на світ.тв, зробив рефку і по ній зразу безкоштовний 7-денний лівий акк регнув, за який тобі дають 25 грн на баланс. Тепер світ.тв кожен місяць з цього балансу знімає по гривні, а не з хамелеона.
Хамелеон отвязал?

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
Не можна відв'язувать картку, акція відключиться. Я так попав в минулому році

Місто
Киев
Не можна відв'язувать картку, акція відключиться. Я так попав в минулому році
Ну, чяловек утвярждает, шо его годует 25гривен честно заработанных у свита. Пусть отвяжет и расскажет, кто годует.
Его ж за язык не тянули, да, m.ksy ?

Місто
Киев
Місто
kyiv, ukraine
кто-то воспользовался предложением 80/20 по кредитке?
Що цікавить?

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
Интересует подробный порядок действий по оплате налога. Никогда раньше не имел дела с налоговой.

Місто
Киев
кто-то воспользовался предложением 80/20 по кредитке?
Що цікавить?

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
Интересует подробный порядок действий по оплате налога. Никогда раньше не имел дела с налоговой.
Сходите в налоговую - проконсультируйтесь)
Это ветка альфа-банка

Tabarik

Без ГМО
Місто
Dortmund
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Доречі альфа-банк завжди кешбек вигляді яку бонусів передавав до налогової як прибуток.

Місто
Киев
Доречі альфа-банк завжди кешбек вигляді яку бонусів передавав до налогової як прибуток.
Конечно, точнее правильнее будет сказать что Альфабанк всегда оплачивал налоги за кешбек, потому и передавал в рамках этой отчетности эту информацию, в прочем каки все остальные банки.

Tabarik

Без ГМО
Місто
Dortmund
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Конечно, точнее правильнее будет сказать что Альфабанк всегда оплачивал налоги за кешбек, потому и передавал в рамках этой отчетности эту информацию, в прочем каки все остальные банки.
Інші ні, принаймні ті що користувався я

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Інші ні, принаймні ті що користувався я
Я слегка ошарашу, возможно, но даже те банки, которые платили кэшбек "чистыми", якобы не вычитая налоги, все равно платили за вас эти налоги. И данные тоже передавали, они не могли этого не делать. Просто налог платился из маркетингового бюджета, а вам ничего не говорили, потому что зачем обтяживать пользователя ненужной инфой. Например, об этом в СМСках прямо писал Укрсиб - Податки ххх грн сплачено коштом банку.

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV
Тобто, зв'язку між хамелеоном та світтв ви так і не побачили?
ну от що за ...
ідеш в банк, закриваєш свій картковий рахунок хамелеон, а світ.тв далі працює, з'їдаючи по 1грн/міс. з реферальної 25'ки, всі умови акції виконано, карта не відв'язана, її просто фізично не існує вже і світ.тв ніяк не дізнається це, бо знімає 1 грн з свого внутрішнього балансу. Хай хоч весь банк ліквідується (тьфу-тьфу-тьфу), хто в такому разі світ.тв годує?
У мене в виписці по хамелеону лише перша гривня для реєстраціїї знята і більше оплат на користь світ.тв нема.

Акція розрахована на лоха, котрий забуде відв'язати картку по закінченню акції або лінивого, котрому простіше щоб все налаштоване далі працювало, без лишніх рухів по пошуку альтернатив як насвинорилити.

Я взагалі написав лазівку, як зробити щоб на час акції світ.тв більше не годувався гривнями з карти і було зекономлено ще тих нещасних 11 грн, а ви придираєтесь незрозуміло до чого, ніяких сил нема на ці пусті дискусії.

Останнє редагування:
Зверху